Sveikos.
Mano siulymas renkantis autokedute - nuvaziuot i kokia parde ir pradzioj pabandyt vaika pasodint keliuose, taip sakant pamatuot ar tinka. Nes mums buvo taip - vaziavom pirkt vienos, bet issirinkom visai kita, nes maze joje kur kas geriau jautesi
Suskilinejusi, suluzinejus puta, klijuota. protinguoliai ne nenueme uzvalkalo apziureti, tik paklause ar neturejus avarijos. Bet sakau ot zmones sazines neturi dar sitokias pardavineti
Laba diena
Kaip sekasi spalio vaikuciams ir ju mamytems?
risaulytei nepatinka karstis, bet as dziaugiuosi..taip smagu vakare su sortais ir maikute buti, vaika nereik galvot kaip rengti..nu man vasara labai patinka Tikrai kokie negarbingi zmones pardave po avarijos kedute
Vaikinas mano puikiai ropoja, tai taip smagu tik aisku tenka sekiot nes vis traukia koloneles laidas, dulkiu siurblys ar dar kas
Sedet pats atsiseda, bet tai daro retai. Dabar pradejo ieskot kur isikibt ir ant keliu stotis. Sakau ismok tvirtai sedet pirmiausia, o paskui stokis, bet neklauso
Jau siek tiek prasikale apacioja du dantukai, tai idomu per kiek laiko pilnai islys.
Buvom pusineje TA, tai svoris 8,940kg, ugio nematavo. KAip manote jei HGB 105 jau du menesius ar gerti gelezi? Gydytoja rekomendavo..
Mesa jau valgo 1.5sav versiena. Ar galima po mesos duot MP? Nes pavalgo, bet pieno dar nori tik as nevisad duodu. Kiek pakalbu su kaimynem negalima nes neisisavins gelezies is mesos...
Gal prisijungs ismananciu merginu ir atsakys
Gero sventinio savaitgalio
Kaip sekasi spalio vaikuciams ir ju mamytems?
risaulytei nepatinka karstis, bet as dziaugiuosi..taip smagu vakare su sortais ir maikute buti, vaika nereik galvot kaip rengti..nu man vasara labai patinka Tikrai kokie negarbingi zmones pardave po avarijos kedute
Vaikinas mano puikiai ropoja, tai taip smagu tik aisku tenka sekiot nes vis traukia koloneles laidas, dulkiu siurblys ar dar kas
Sedet pats atsiseda, bet tai daro retai. Dabar pradejo ieskot kur isikibt ir ant keliu stotis. Sakau ismok tvirtai sedet pirmiausia, o paskui stokis, bet neklauso
Jau siek tiek prasikale apacioja du dantukai, tai idomu per kiek laiko pilnai islys.
Buvom pusineje TA, tai svoris 8,940kg, ugio nematavo. KAip manote jei HGB 105 jau du menesius ar gerti gelezi? Gydytoja rekomendavo..
Mesa jau valgo 1.5sav versiena. Ar galima po mesos duot MP? Nes pavalgo, bet pieno dar nori tik as nevisad duodu. Kiek pakalbu su kaimynem negalima nes neisisavins gelezies is mesos...
Gero sventinio savaitgalio
Iete, beabejo visi zmones skirtingi, ir orai skirtingai patinka man va siandien oras liuks, silta, neperkarsta
Vakar buvo suneno krikstynos. Grazi kukli svente, nedare jokio balio giminems, tiesiog pabuvome su vaikuciais kavineje prie Kauno mariu,pavalgeme, pabendravome, paskui aplankeme mociute, kuri mus su broliu uzaugino. Super diena!! beje, krikstynos vyko Sanciu baznycioje, jau kunigelis superinis net zandikaulius skaudejo sakeme antra kai turesim tai tik pas ji krikstysim, nes mums labai nekoks Marijampolej pasitaike, kai saviske krikstijom
Maniskei jau isdygo virsutiniai 2 dantukai, ale griezia dabar matyt jai neiprasta
Vakar buvo suneno krikstynos. Grazi kukli svente, nedare jokio balio giminems, tiesiog pabuvome su vaikuciais kavineje prie Kauno mariu,pavalgeme, pabendravome, paskui aplankeme mociute, kuri mus su broliu uzaugino. Super diena!! beje, krikstynos vyko Sanciu baznycioje, jau kunigelis superinis net zandikaulius skaudejo sakeme antra kai turesim tai tik pas ji krikstysim, nes mums labai nekoks Marijampolej pasitaike, kai saviske krikstijom
Maniskei jau isdygo virsutiniai 2 dantukai, ale griezia dabar matyt jai neiprasta
QUOTE(Iete @ 2013 07 06, 18:42)
kažkas tave klaidina... tai geležis trukdo kalcio pasisavinimui... bet juk MP geria ne tik dėl kalcio... ten daug visko yra... o savo kaimynėm pasakyk, kad ir po braškių, žemuogių, serbentų, špinatų jokiu būdu pieno neduotų... juk nepasisavins geležies aš duodu MP bet kada, kiek tik paprašo... ypač karštą dieną, nes su vandenuku draugaujame tik simboliškai...
QUOTE(Wajdulea @ 2013 07 10, 15:28)
Sveikos, mamytės jungiamės ir mes į Jūsų gretas
Sveikute, prasom prasom o irr nepamirskit pasipasakot ape save, ka auginat, ka moket ir t.t.
QUOTE(Wajdulea @ 2013 07 10, 16:28)
Sveikos, mamytės jungiamės ir mes į Jūsų gretas
Sveika atvykusi papasakok kanors tik labai jau mazai cia musu bendraujanciu belike, liudna
Sveikutes. Kaip seniai cia bebuvau Siandien Urtyte svencia paskutini vienzenkli menesiuka. Pasitinkam ji su vienu dantuku Pasiekimai : atsiseda, atsistoja, zinksniuoja isikibus i ranka ir pagal baldus, sliauzia atbulom ir vis dar mokosi ropot
Beje sekmadieni sulaukem geru naujienu is MB seses, savaite veliau nei pranasavo pagimde dukryte Kadangi jie UK tai matem tik nuotraukytes, tokia mazyte grazuolyte
Beje sekmadieni sulaukem geru naujienu is MB seses, savaite veliau nei pranasavo pagimde dukryte Kadangi jie UK tai matem tik nuotraukytes, tokia mazyte grazuolyte
Sveikutes,kaip gyvuojat,tik fb paskaitienju ,foto apziuriu,nes vasara toks judrus metu laikas
QUOTE(*zuikulis* @ 2013 07 20, 23:57)
Sveikutes,kaip gyvuojat,tik fb paskaitienju ,foto apziuriu,nes vasara toks judrus metu laikas
Tai kad visos i FB ir issikele Ten viskas greiciau,patogiau ir diskretiskiau