Sveikutės...
vis pamirštu paklausti, ar jūsų vaikiukų maumenėlis jau užsidaręs... pas maniškę dar ne... nors nedaug likę...
QUOTE(Mataij @ 2013 11 05, 19:25)
Man patogiau vistik fb. Bet kadangi sėdžiu nėštukėse tai ir čia užsuku

kadangi nesu FB tai kažką praleidau... pasirodo daugiau spaliukių nėštukių turim... sveikinimai
aš tai kai pamatau nėščiąją, tai pirmiausiai pagalvoju, kad ačiū D, kad man jau gimdyti nereikės...

slogūs prisiminimai po gimdymo
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 06, 00:33)
AFI, Simonas irgi man neleidžia knygučių paskaityti. Lupa iš rankų, pats varto, žurnalus plėšo, valgo popierių

Antra savaite kaip mano vaikas tapo besotis. Kad jus zinotumet kiek jis suvalgo

Mano akim žiūrint laaabai daug

Aš jau net pati nebeužkandžiauju kai užsinoriu ką nors pakramtyti, nes vaikas iš karto mamam rėkia ir pabandyk neduoti tai už rankos paėmęs veda į virtuvę, rodo į vaisius ir mamam kartoja.
Maniškė taip pat knygas plėšia iš rankų, laikraščius plėšo... valgo ne tik popierių bet ir kartoną... vieną kartą net iškakojo gabaliukais, ką buvo prarijus

geriausi žaislai, tai pakuotės nuo žaislų... tada dirba įsijuosusi, kol sudrasko...
Dėl valgymo: kai tik baigiau maitinti naktį, tai tiesiog pasikeitė mano vaikas... keliasi ir gulasi su žodžiu mam ... soties jausmo jokio... valgo viską ir su visais iš eilės, todėl bandom vakarieniauti eiti visi kartu, kad nebūtų 3 vakarienių

ir į virtuvę vakare stengiuosi jos neleisti ir pati neinu... nu juk reikia suformuoti teisingus valgymo įpročius...

šiek tiek nusiraminau, kad daugiau čia tokių drakoniukų yra... nes jau neramu darėsi
QUOTE(Šyta @ 2013 11 06, 12:01)
ačiū,draugės,už sveikatos baliončikus
Gerėja jau mažiukei,jau 'sugrįžo" mano vaikas-vėl ta pati pasiutmergė

tik dar spuogučių daug,šašiukų...tepiau zelionka...man tie priešvirusiniai tokiam mažiukui
smagu, kad sveikstate... kaip mano pediatrė sakė, zelionka nenuima niežulio, o tik dezinfekuoja spuogus ir leidžia stebėti ar nekyla nauji... kol kyla, vaikas užkrėsti gali kitus... jei nustoja kilti nauji spuogai, tada geriausiai naudoti niežulį mažinančius preparatus... tinka visi, kur skirta nuo vabzdžių įkandimo... prieš 6 metus buvo tik psilo balzamas, dabar gal geresnių yra... nuo herpes viruso manau niekas nepadeda... turiu tą zarazą ant lūpų... per metus kelis kartus kyla... Baltijos jūroje išvis maudytis negaliu... ko neišbandžiau... jei jau pajautei, kad kils, tai tepk kuom nori, iškils vistiek...