QUOTE(Šyta @ 2013 11 04, 14:43)
La
Taigi mano keurmetis irgi tik sava kalba kalba,vertėjo reik...beje,jis ir parnešė iš daržo vėjaraupius mažytei-patsai ganėtinai nesunkiai prasirgo prieš dvi savaites...o,va,mažoji...jau keturios paros mama be miego...kenčia vaikas...ir tempa,ir bėrimų daug,ir nerami...labiausiai išbertas veidukas,putukas,šikė...
Taigi mano keurmetis irgi tik sava kalba kalba,vertėjo reik...beje,jis ir parnešė iš daržo vėjaraupius mažytei-patsai ganėtinai nesunkiai prasirgo prieš dvi savaites...o,va,mažoji...jau keturios paros mama be miego...kenčia vaikas...ir tempa,ir bėrimų daug,ir nerami...labiausiai išbertas veidukas,putukas,šikė...
sveikatėlės daug daug jau turi pradėti gerėti
QUOTE(trioskute @ 2013 11 04, 21:14)
Pienuko negauna jau 1.5 men, atjunkiau labai lengvai, neisriedejo ne viena asarele del to
mes prieš 1,5 mėn dar 10-11 kartų MP gaudavom... atjunkyti negalėjau, nes negėrė nei iš puoduko, nei iš buteliuko nieko... nei vandens, nei sulčių, nei arbatos... laukiau kada pradės nors ką gerti...
QUOTE(Kitokia. @ 2013 11 05, 00:16)
Oho kaip jus cia sueme,o ka tepi,ka girdai? Mano didzioji kai sirgo,tai tepiau acicloviro tepaliuku veiduka,kuneli jei kur panisdavo Psilo balzamu is geriamu Zyrteka ir Aciclovira ir kadangi tempos nebuvo,tai kelis kart per diena maudziau po dusu,prasirgo labai lengvai
Almusia,o kaip pavyko atjunkyti? Nu pas mus kol kas baisi padetis su situo reikalu
Almusia,o kaip pavyko atjunkyti? Nu pas mus kol kas baisi padetis su situo reikalu
oho ir gerti kažką galima nuo vėjaraupių prieš 5 metus tai teplioti reikėjo zelionka, kad matytųsi ar kyla nauji spuogai, o šiai stadijai psibaigus tiko ir psilo balzamas... jei tempa aukšta paracetamolis... ir psio...
atjunkiau neįtikėtinai lengvai... kai tik pradėjo gerti iš puoduko, per savaitę palaipsniui nuėmiau visus dieninius maitinimus... liko tik 21 val. ir kokie 5 naktiniai... su šitais galvojau bus žiauru, tad pirmiausiai išvažiavau pas mamą, jei kartais stogas važiuotų... aš su dukriuku visada miegodavau atskirose lovose... būdavo ji prabunda... imu ant rankų, guldausi šalia, papą į burną ir valgydama miega... pirmą naktį prabudusią paėmiau ant rankų, bet nesiguldžiau,o pasiūliau šiltos arbatėlės (turiu prietaisiuką šildymui, naktį visą laiką įjungtą)... pora gurkšnių pagėrė, galvytę ant peties... 5 min panešiojau ir jaučiu, kad miega... paguldžiau... po 1,5 val. vėl tą patį pakartojau... ir taip kokius 5 kartus... tada rytas, pusryčiai ir jokio papo poreikio... iki 21 val. Antrą naktį vėl dariau tą patį... tik 5 val. ryto daviau kitą krūtį, nes jau žiauriai veržė (karštas dušas nepadėjo, pientraukio išvis negaliu naudoti)... ir vėl iki 21 val. Trečią naktį kėlėsi tik kokius 3 kartus, bet jau negėrė nieko, nes arbatėlę pakeičiau vandenuku... tiesiog reikėdavo prisiglausti prie mamos... 10 min ant peties ir miega... taip viskas vyko nuo spalio 23 iki 26 d. o kažkur nuo lapkričio 1 d. pradėjo nesikelti visai... jei pasimuisto, apsuku ant kito šoniuko arba užkloju, nes labai dažnai nusispardo ir viskas... kai tik pradės gerti karvės pieną, atsisakysiu ir paskutinio 21 val. maitinimo... su karvės pienu šiek tiek prastai mums... į košę jo pildavau, su dribsniais valgo, o vieno negerdavo... atjunkius naktinius maitinimus, tik atsikėlus ryte daviau 100 ml karvės pieno... visą išgėrė ir dar pareikalavo... dar 50 ml išgėrė ir po pusvalandžio viską išvėmė... tad karvės pieno kol kas neduodu... pratinsiu nuo kokių 20 ml...
na ir prirašiau
QUOTE(afi @ 2013 11 05, 07:56)
mes vis dar papinames, diena ir nakti kaip pati madam pageidauja, o va pries miega ir rytais sventas reikalas, kaip musu ritualas kai bunam tik dviese, nors cia turbut labiau man reikia to ...
kaip jusu vaikai su knygutem? manoji varto zaidzia nuolat taso, bet va kad su manikm kartu skaitytu ar ziuretu i paveiksliukus, be sansu plesia is ranku ir varto pati, o as taip noreciau jau kokia spasakas paskaityt
kaip jusu vaikai su knygutem? manoji varto zaidzia nuolat taso, bet va kad su manikm kartu skaitytu ar ziuretu i paveiksliukus, be sansu plesia is ranku ir varto pati, o as taip noreciau jau kokia spasakas paskaityt
aišku kad mamai ir sunku susitaikyti su ta mintim, kad kūdikis užaugo, kad darosi vis mažiau priklausomas bet aš nuo sausio grįžtu į darbą, o tai labai motyvuoja... metai be miego žiauriai smogė per atmintį, reikia sustiprėti... su mano 53 kg svoriu ir AA dydžio krūtine ir taip visi stebisi, kaip įmanoma su tokiu sudėjimu metus laiko maitinti... nors dar prieš mėnesį galvojau, kad maitinsiu iki pilnametystės, nes juoda papinukė yra... svarbu nepraleisti momento, kada vaikas pasiruošęs atjunkti... kuo labiau uždelsi, tuo jie gudresni tampa... man asmeniškai nepatinka, kai 3 metų vaikas prieina prie mamos ir sako: duok papo, gerti noriu... manau viskam savas laikas yra...
SĖKMĖS VISOMS ATJUNKANT IR TOMS, KURIOS NORI TĘSTI MAITINIMĄ KUO ILGIAU