Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

na maniskis ir nakti daznai keliasi.Paskutines naktis gal maziau pienuko nori, bet reikia ant ranku pasupt. Tai vistiek kelimasis gaunasi. Diena tai pereidinejam prie vieno miegelio biggrin.gif O labausiai tai knygutes megsta. Ne dienos nera kad neperskaitytume visu ir po kelis kartus. Jau pirstuku tai daug ka parodo. Supranta pipiras labai daug. Seip stengiuos nekalbet mazybiniais zodeliais. Sakau ne suniukuas o suo. Bet ziuriu jis jau ir supranta kai isprusta suniukas biggrin.gif Tik aplinkiniams sunku jie viska mazina biggrin.gif bet pasakau, kad mes taip nekalbam, kad nebutu viskas ukas, yte....ir viskas tvarkoj.
Jau pats paima savo pamperi ir isnesa ismeta i siukliadeze. Dar pats ir tuoleta issinestu ir pyksta kai padedu, bet jei nepadeciau tai visas turinys butu ant zemes lotuliukas.gif
del svorio tai anyta sako jog mazai sveria, mat MB metuku svere beveik 3kg daugiau doh.gif sakau gi viskas gerai, jisjau laksto, islaksto viska, nereikia storuliuko. Juolab vaikas valgo normaliai. ax.gif
Va kalba tai strigo, zinau, kad viskas normaliai ale gi norisi kad greiciau kalbetu blush2.gif zinau kad vaikai nuo 12-18men pradeda kalbet. Taigi laiko yra wink.gif

tiesa pradejau riboti maista, nes jau graudu daros kai mamkos paklausia "gal sikart mergytes laukiates?" arba pardej matuojasi drabuzi ir palausia "ar jus laukiates?" seip nepykstu, nu turiu ta pilvuka, aplinkiniai nekalti. Tik paciai nemalonu del figuros. Reik susiimt biggrin.gif tai drastiskai nieko nesiimi, po 7 nevalgau, mazesnes porcijos ir kava arbata be cukraus. Ziuresim ar pades. Ai dar biski manksteles blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mamkos smile.gif)))

Seniaiiii jau cia berasiau, nors visad pas mane sis psl ijungtas ir vis pasiziuriu ar kas paraso smile.gif Saunu, kad po truputi ir cia musu temele atgijo smile.gif Nes realiai dabar FB as nebe speju jau visko susekti, tiek daug visko priraso, priskelbia, aptaria smile.gif O cia ramiai atsisedai ir kai turi laiko gali viska is eiles skaityti smile.gif
Mes gyvenam gerai smile.gif Merga padukus, sneka daug, begioja ir landzioja visur smile.gif))) Pienuko negauna jau 1.5 men, atjunkiau labai lengvai, neisriedejo ne viena asarele del to smile.gif O vakar kaip tik mb parode jai papa mano ir sako - imk, tai ta ziurejo ziurejo, ir lyg ir bande prisiliest, bet po to juoktis pradejo ir nuejo biggrin.gif
Dantu turim 11 smile.gif kruminiai jau islindo, tai daba kazkada tai iltiniu, kaip suprantu, reikia laukt smile.gif
Kalba irgi jau nemazai, daug kartoti bando, bet ne viskas aisku gaunasi smile.gif
Tik va man ziauriai ruduo tas nepatink... labai mazai kur iseinam kai tokie orai, del to man labai liudna, veiklos nulis, tas pats per ta pati, na bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
Labas,

ir as po simto metu cia biggrin.gif

QUOTE(trioskute @ 2013 11 04, 21:14)
Nes realiai dabar FB as nebe speju jau visko susekti, tiek daug visko priraso, priskelbia, aptaria smile.gif O cia ramiai atsisedai ir kai turi laiko gali viska is eiles skaityti smile.gif

Tiesos yra drinks_cheers.gif O ypac, jei nepakomentuoji kur, tai jau nebegali sekti tos diskusijos, kuri neretai pakrypsta visai kita linkme. Ir siaip, nepasipasakoja mamkos ten, kaip kas gyvena, kuom dziaugiasi, toks biski nykesnis bendravimas. O ir smailiku nera schmoll.gif lotuliukas.gif Turi SM privalumu tikrai pries FB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2013 11 04, 14:43)
La 4u.gif
Taigi mano keurmetis irgi tik sava kalba kalba,vertėjo reik...beje,jis ir parnešė iš daržo vėjaraupius mažytei-patsai ganėtinai nesunkiai prasirgo prieš dvi savaites...o,va,mažoji...jau keturios paros mama be miego...kenčia vaikas...ir tempa,ir bėrimų daug,ir nerami...labiausiai išbertas veidukas,putukas,šikė... verysad.gif

Oho kaip jus cia sueme,o ka tepi,ka girdai? Mano didzioji kai sirgo,tai tepiau acicloviro tepaliuku veiduka,kuneli jei kur panisdavo Psilo balzamu is geriamu Zyrteka ir Aciclovira ir kadangi tempos nebuvo,tai kelis kart per diena maudziau po dusu,prasirgo labai lengvai thumbup.gif
Almusia,o kaip pavyko atjunkyti? Nu pas mus kol kas baisi padetis su situo reikalu doh.gif
DEl logopedes zodziu,tai labai daug tiesos,bent man pasiteisino,dicke neturejo jokiu savadarbiu zodziu,viska vadino taip kaip yra,tik nukasdavo galunes pvz masina-ma, o paskui greit persilauze,bet nebuvo jokiu didi,brm brm ar pns.
Tasira,taip,FB labaisiai pasigendu smailiku,nes kartais sunku perteikt savo emocija smile.gif
Atsakyti
labaas rytas su kava 4u.gif

mes vis dar papinames, diena ir nakti kaip pati madam pageidauja, o va pries miega ir rytais sventas reikalas, kaip musu ritualas kai bunam tik dviese, nors cia turbut labiau man reikia to nes maziuke tikrai istveria ir be to nes tetis ir be papulio uzmigdydavo ramiai jei manes nebudavo. bet papulis ir jai turbut dar reikalingas nes vos pamato iskart akys suziba ir tokius garsusleidzia dziaugsmo tai iskart atsiropscia i lovapas mane wub.gif

tik va kita bedele nezinau kaip ja nuvaryt ankscau gult nes be 23val nei pro kur doh.gif nes nuo kokios 20val jai isijungia kazkoks antras kvepavimas ir yra energijos pilna, totalus mano vaikas doh.gif

Stada as ir pradejau kovot su svoriu nes labai daug priaugau toks jausmas kad tuoj gimdyt vaziuosiu nes viska ka numeciau po gimdymo susigrazinau blush2.gif atrodo ir judu ir veiksmo daug bet toks jausmas viskas i kuna eina, tai bandau bent batonu pradzioj atsisakytr ir naktinio valgymo doh.gif vakar pavalgiau 20val, nes be dvylikos neinu miegot tai jau 22val zarna zarna ryjo lotuliukas.gif

kaip jusu vaikai su knygutem? manoji varto zaidzia nuolat taso, bet va kad su manikm kartu skaitytu ar ziuretu i paveiksliukus, be sansu plesia is ranku ir varto pati, o as taip noreciau jau kokia spasakas paskaityt
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif

vargsiuke Sytos mazyle, imkit uz spuogiukus 4u.gif kad greiciau praeitu 4u.gif

su miegu..as isvis is proto einu...nors kitos turbut pasijuoks blush2.gif 9.30 miegot einame,apie 10 uzmiega ir 7.30 gyva doh.gif kur visada miegodavo iki 9.00-9.30 g.gif
bet va jei praleidi ta laika po 9 migdyt, tada prastai, igauna antra kvepavima ir prasideda "judesys " iki 12 doh.gif

nakti maitinames max 3 kartus, diena jau nebe blush2.gif

del knyguciu, labai patinka knygos, leidzia skaityti tik tada kai su pirstuku vedi ka skaitai, o seip varytti pasakoti tai kad nera parasyta labiausiai patinka thumbup.gif

Afi mes Jusu pasiilgom wub.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

Afi, tai as ir atsisakiau naktiniu uzkandziavimu. Nes budavo vaika uzmidau ir i saldytuva blush2.gif
del knyguciu tai pas mus ne dienos be ju. Pats atnesa ir skaityk. Pirstuku parodo i gyvunus ar daiktus, o as ivardyju. Papasytas parodo smile.gif Kolkas skaitom knygutes kur mazai parasyta. Norfoje yra pirkt tokios po 5lt. Jam labai patinka. Ilgu pasakaiciu tai dar neklauso biggrin.gif
va is sitos kolekcijos jau beveik visas knygutes turim:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 04, 15:52)
tiesa pradejau riboti maista, nes jau graudu daros kai mamkos paklausia "gal sikart mergytes laukiates?" arba pardej matuojasi drabuzi ir palausia "ar jus laukiates?" seip nepykstu, nu turiu ta pilvuka, aplinkiniai nekalti. Tik paciai nemalonu del figuros. Reik susiimt  biggrin.gif  tai drastiskai nieko nesiimi, po 7 nevalgau, mazesnes porcijos ir kava arbata be cukraus. Ziuresim ar pades. Ai dar biski manksteles  blush2.gif

QUOTE(afi @ 2013 11 05, 08:56)

Stada as ir pradejau kovot su svoriu nes labai daug priaugau toks jausmas kad tuoj gimdyt vaziuosiu nes viska ka numeciau po gimdymo susigrazinau blush2.gif  atrodo ir judu ir veiksmo daug bet toks jausmas  viskas i kuna eina, tai bandau bent batonu pradzioj atsisakytr ir naktinio valgymo doh.gif  vakar pavalgiau 20val, nes be dvylikos neinu miegot tai jau 22val zarna zarna ryjo lotuliukas.gif

svoris opi tema lotuliukas.gif aš šį kartą ir besilaukiant jau žiūriu ką valgau, bet vistiek augu lotuliukas.gif
Mo krūminiai kalasi tai su miegu įdomiai. Miega jau tik vieną kartą 3 val. Nes jei dar antras miegelis tada eina nakčiai tik 23 val o aš tiek neištempiu. Nevaikšto....bet jau kelios dienos iš sėdimos padėties atsistoja ir stovi. Vienu žodžiu progresas yra.
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 11 05, 10:24)
svoris opi tema  lotuliukas.gif aš šį kartą ir besilaukiant jau žiūriu ką valgau, bet vistiek augu  lotuliukas.gif
Mo krūminiai kalasi tai su miegu įdomiai. Miega jau tik vieną kartą 3 val. Nes jei dar antras miegelis tada eina nakčiai tik 23 val o aš tiek neištempiu. Nevaikšto....bet jau kelios dienos iš sėdimos padėties atsistoja ir stovi. Vienu žodžiu progresas yra.

tai jau greit ir lakios wink.gif
mes tai kazkaip paskutiniu metu miegot einam 20val. man dar anksti buna. o paskui nakti bludijam doh.gif greiciau tas krumiukas islystu, nes jau zizimas, kandziojimas...
o jau buciniai pas maniski doh.gif lotuliukas.gif prancuziski lotuliukas.gif su dantukais buciuojsi
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 11 05, 08:33)

Afi mes Jusu pasiilgom  wub.gif

mes jusu ir labai labai, nes nuo Vakares gimtadienio nesimatem blush2.gif tai butu smagu susimatyt atsigert kavos r pupytes pazaistu. Siandien laukiam sveciu, tai gal ryt arba poryt jei laisvos galetume arba mes pas jus arba jus pas mus i svecius bigsmile.gif nes sestadieni vel uzsiemusios kogero nes mislinu mazu pabandyt i ta vaiku turgeli, nes nemazai rubu yra neisdalintu o daugiau mergaicu artimausiu metu nenusimato draugu rate, nesu nekad tokiuose buvus bet galvoju mazu idomu bus ir gal ka parduot pavyktu g.gif

QUOTE(Stada @ 2013 11 05, 08:55)
Labas rytas wink.gif

Afi, tai as ir atsisakiau naktiniu uzkandziavimu. Nes budavo vaika uzmidau ir i saldytuva  blush2.gif
del knyguciu tai pas mus ne dienos be ju. Pats atnesa ir skaityk. Pirstuku parodo i gyvunus ar daiktus, o as ivardyju. Papasytas parodo  smile.gif Kolkas skaitom knygutes kur mazai parasyta. Norfoje yra pirkt tokios po 5lt. Jam labai patinka. Ilgu pasakaiciu tai dar neklauso  biggrin.gif
va is sitos kolekcijos jau beveik visas knygutes turim:

user posted image

reiks pabandyt tokia nusipirkt nes jauciu gal neidomias perku g.gif bet ir perku su daug paveiksleliu, bet ji plesia pati varto o kai bandau pasakot kas cia neidomu ja, nes ji nor greit vartyt doh.gif
Atsakyti
jei niekas nepasikeis, bandom ryt tartis pasimatymui bigsmile.gif

KOKS TURGELIS????? prasom placiau g.gif noreciau ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 11 05, 11:27)
jei niekas nepasikeis, bandom ryt tartis pasimatymui  bigsmile.gif

KOKS TURGELIS????? prasom placiau  g.gif  noreciau ir as  bigsmile.gif

mes laisvos r uz visu 100% tik tada mes pas jus ar jus pas mus?

taigi sestadien tilzej rengiamas mamyciu turgelis ir svarbiausi be jokio mokescio uz ta ka parduosi thumbup.gif
Atsakyti