Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Laba smile.gif

Aciu uz sveikinimus wub.gif Esam be proto laimingi kad turesim du vaikucius wub.gif

Svetla, pirma dygsta pirmoji eile kruminiu, tada iltinukai ir galiausiai antra eile kruminiu mirksiukas.gif

As irgi noriu kad greiciau pradetu dygti paskutiniai dantukai. Noriu kilimine danga namuose issivalyti pries sventes lotuliukas.gif O tai kai pradeda seiletis kaip senbernaras dygstant dantims, tai tik spek skaiciuoti naujas demes ant kilimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 10 30, 10:16)
maiskis labai blaskesi ir pasirodo tempes turejo. Ryte 37,5buvo. Neauksta, bet... sad.gif
nu blin sunerimau dabar del kalbos. Nu balbatuoja maniskis, bet tiksliniu zodziu nera. net mama nesako sad.gif jau gi turetu pradet bent mama tete tiksliniai sakyt  g.gif

Hazell  bigsmile.gif  thumbup.gif  sveikinu ir linkiu, kad viskas butu ciki wink.gif

sveikatos, neapsirkit 4u.gif

QUOTE(Kitokia. @ 2013 10 30, 14:37)
Nieko sau,tai ka man kalbet,kai tik 6 tera doh.gif aiksu dar 2 pakeliui,bet nelabai greitai.

va va ta pati pagalvojau mes ir vis dar su 6 lotuliukas.gif
Atsakyti
Stada, nesuk galvos mirksiukas.gif vieni pradeda anskti kalbeti, kit vaikscioti mirksiukas.gif mano mama sake as tingine eit pradejau virs metu, kalbet nuo 9 men, sese 10 men teptiojo o klabet vos islemeno 2 budama ,. taip kad laiko dar turit thumbup.gif

Iltiniai dazniausiai isdygtsa paskutiniai, kai jau pilna burnyte kruminiu ir kitu dantuku, bet buna ir kitaip blush2.gif

*Hazel liniuote wub.gif
Atsakyti

na gal ir taip ax.gif ale kai viska dare ganetinai greit tai galvojau kad ir kalbet prades metuku, bent jau i mane ar MB kreipsis blush2.gif

uzmigdziau maziuka, tiksliau luzo po vakarienes MP biggrin.gif tikiuos ryt bus sveikas. Nes diena tempe buvo sukilus iki 38,5

Atsakyti
Stada, tavo zuikiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad rytoj jau sveikas butu mirksiukas.gif

Prikirtau silkutes tai gyvent geriau pasidare biggrin.gif
Atsakyti
aciu, jamu balioncikus, tikiuos , kad pasveiks maziukas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kas kavos?

Stada kaip maziukas?

musu naktis praejo neblogai tik maze ko tai blaskesi labai nakti, jauciu buvo per karsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 10 30, 21:35)
Prikirtau silkutes tai gyvent geriau pasidare biggrin.gif

Oij silkė liuks o kaip be jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

maniskis atsikele be tempos. Tik naktis buvo vel tragska, kas valanda kas pusvalandi keles, teko supuot, glostyt. Tikiuosi tempe neuzkils daugiau. Dabar va vel luzo, matyt isvarges, neismiegojes. Einu kavike spasidaryt nes jau totalus zombis esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 10 31, 09:20)
Oij silkė liuks o kaip be jos  lotuliukas.gif

o va manes ji deja taip ir niekad netrauke lotuliukas.gif man nerealu buvo viekas kas is bulviu, nes iki nestuke.gif el manes ju galedavo ne nebuti lotuliukas.gif

QUOTE(Stada @ 2013 10 31, 09:57)
Sveiki,

maniskis atsikele be tempos. Tik naktis buvo vel tragska, kas valanda kas pusvalandi keles, teko supuot, glostyt. Tikiuosi tempe neuzkils daugiau. Dabar va vel luzo, matyt isvarges, neismiegojes. Einu kavike spasidaryt nes jau totalus zombis esu  doh.gif

imk uz naktele 4u.gif linkiu kad nebepakiltu jau daugiau 4u.gif
Atsakyti
tempes ner, bet vaikui matyt kazka skauda sad.gif gal gerklyte g.gif siandien visai nezaidzia, tik lipa pas mane ant ranu ir uzmiega beededamas, paguldau i lova ą0 min ir vel verkia doh.gif gerklytes neduoda paziuret. isviriau sriubytes sakau gal valgys, nes nieko nevalgo .Nu kazkaip nepatinka man viskas. Gaila ziuret i vaika, isbales, verkia, kazka nori pasakyt as nesuprantu doh.gif kai miega sedziu kaip pelyte nes nuo visko pabunda... daviau vaistuku gal pades.
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 10 31, 11:31)
tempes ner, bet vaikui matyt kazka skauda sad.gif gal gerklyte g.gif  siandien visai nezaidzia, tik lipa pas mane ant ranu ir uzmiega beededamas, paguldau i lova ą0 min ir vel verkia  doh.gif  gerklytes neduoda paziuret. isviriau sriubytes sakau gal valgys, nes nieko nevalgo .Nu kazkaip nepatinka man viskas. Gaila ziuret i vaika, isbales, verkia, kazka nori pasakyt as nesuprantu  doh.gif  kai miega sedziu kaip pelyte nes nuo visko pabunda... daviau vaistuku gal pades.

jetus kaip gaila verysad.gif sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti