Laba
Aciu uz sveikinimus Esam be proto laimingi kad turesim du vaikucius
Svetla, pirma dygsta pirmoji eile kruminiu, tada iltinukai ir galiausiai antra eile kruminiu
As irgi noriu kad greiciau pradetu dygti paskutiniai dantukai. Noriu kilimine danga namuose issivalyti pries sventes O tai kai pradeda seiletis kaip senbernaras dygstant dantims, tai tik spek skaiciuoti naujas demes ant kilimu
QUOTE(Stada @ 2013 10 30, 10:16)
maiskis labai blaskesi ir pasirodo tempes turejo. Ryte 37,5buvo. Neauksta, bet...
nu blin sunerimau dabar del kalbos. Nu balbatuoja maniskis, bet tiksliniu zodziu nera. net mama nesako jau gi turetu pradet bent mama tete tiksliniai sakyt
Hazell sveikinu ir linkiu, kad viskas butu ciki
nu blin sunerimau dabar del kalbos. Nu balbatuoja maniskis, bet tiksliniu zodziu nera. net mama nesako jau gi turetu pradet bent mama tete tiksliniai sakyt
Hazell sveikinu ir linkiu, kad viskas butu ciki
sveikatos, neapsirkit
QUOTE(Kitokia. @ 2013 10 30, 14:37)
Nieko sau,tai ka man kalbet,kai tik 6 tera aiksu dar 2 pakeliui,bet nelabai greitai.
va va ta pati pagalvojau mes ir vis dar su 6
Stada, nesuk galvos vieni pradeda anskti kalbeti, kit vaikscioti mano mama sake as tingine eit pradejau virs metu, kalbet nuo 9 men, sese 10 men teptiojo o klabet vos islemeno 2 budama ,. taip kad laiko dar turit
Iltiniai dazniausiai isdygtsa paskutiniai, kai jau pilna burnyte kruminiu ir kitu dantuku, bet buna ir kitaip
*Hazel liniuote
Iltiniai dazniausiai isdygtsa paskutiniai, kai jau pilna burnyte kruminiu ir kitu dantuku, bet buna ir kitaip
*Hazel liniuote
na gal ir taip ale kai viska dare ganetinai greit tai galvojau kad ir kalbet prades metuku, bent jau i mane ar MB kreipsis
uzmigdziau maziuka, tiksliau luzo po vakarienes MP tikiuos ryt bus sveikas. Nes diena tempe buvo sukilus iki 38,5
Stada, tavo zuikiui kad rytoj jau sveikas butu
Prikirtau silkutes tai gyvent geriau pasidare
aciu, jamu balioncikus, tikiuos , kad pasveiks maziukas
Labas rytas,
kas kavos?
Stada kaip maziukas?
musu naktis praejo neblogai tik maze ko tai blaskesi labai nakti, jauciu buvo per karsta
kas kavos?
Stada kaip maziukas?
musu naktis praejo neblogai tik maze ko tai blaskesi labai nakti, jauciu buvo per karsta
QUOTE(*Hazell @ 2013 10 30, 21:35)
Oij silkė liuks o kaip be jos
Sveiki,
maniskis atsikele be tempos. Tik naktis buvo vel tragska, kas valanda kas pusvalandi keles, teko supuot, glostyt. Tikiuosi tempe neuzkils daugiau. Dabar va vel luzo, matyt isvarges, neismiegojes. Einu kavike spasidaryt nes jau totalus zombis esu
maniskis atsikele be tempos. Tik naktis buvo vel tragska, kas valanda kas pusvalandi keles, teko supuot, glostyt. Tikiuosi tempe neuzkils daugiau. Dabar va vel luzo, matyt isvarges, neismiegojes. Einu kavike spasidaryt nes jau totalus zombis esu
QUOTE(Mataij @ 2013 10 31, 09:20)
Oij silkė liuks o kaip be jos
o va manes ji deja taip ir niekad netrauke man nerealu buvo viekas kas is bulviu, nes iki el manes ju galedavo ne nebuti
QUOTE(Stada @ 2013 10 31, 09:57)
Sveiki,
imk uz naktele linkiu kad nebepakiltu jau daugiau
tempes ner, bet vaikui matyt kazka skauda gal gerklyte siandien visai nezaidzia, tik lipa pas mane ant ranu ir uzmiega beededamas, paguldau i lova ą0 min ir vel verkia gerklytes neduoda paziuret. isviriau sriubytes sakau gal valgys, nes nieko nevalgo .Nu kazkaip nepatinka man viskas. Gaila ziuret i vaika, isbales, verkia, kazka nori pasakyt as nesuprantu kai miega sedziu kaip pelyte nes nuo visko pabunda... daviau vaistuku gal pades.
QUOTE(Stada @ 2013 10 31, 11:31)
tempes ner, bet vaikui matyt kazka skauda gal gerklyte siandien visai nezaidzia, tik lipa pas mane ant ranu ir uzmiega beededamas, paguldau i lova ą0 min ir vel verkia gerklytes neduoda paziuret. isviriau sriubytes sakau gal valgys, nes nieko nevalgo .Nu kazkaip nepatinka man viskas. Gaila ziuret i vaika, isbales, verkia, kazka nori pasakyt as nesuprantu kai miega sedziu kaip pelyte nes nuo visko pabunda... daviau vaistuku gal pades.
jetus kaip gaila sveikit greiciau