Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Maniske irgi gana sneki,sako amam,ate,ati(aciu),teti(tetis),utia utia,opa arba opapa,dainuoja ja ja ja(lia lia lia) ir dar begale visokiu garsu,o va su vaiksciojimu sunkiai,pradejo vaikscioti metuku,bet sunkiai eina,tokia svirduliukas,ji eina,o mes is paskos,nes vienos paleist negali,kojos susipina ir pasitiesia visu ugiu doh.gif Buvo pradejus begiot,tai is vis kosmaras doh.gif O siaip labai linksma guvi mergaite,tik smulkyte,metuku laiko buvo 77 cm ir 10 kg,tokia kruopa ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2013 10 29, 16:47)
Maniske irgi gana sneki,sako amam,ate,ati(aciu),teti(tetis),utia utia,opa arba opapa,dainuoja ja ja ja(lia lia lia) ir dar begale visokiu garsu,o va su vaiksciojimu sunkiai,pradejo vaikscioti metuku,bet sunkiai eina,tokia svirduliukas,ji eina,o mes is paskos,nes vienos paleist negali,kojos susipina ir pasitiesia visu ugiu doh.gif Buvo pradejus begiot,tai is vis kosmaras doh.gif  O siaip labai linksma guvi mergaite,tik smulkyte,metuku laiko buvo 77 cm ir 10 kg,tokia kruopa ji man  wub.gif
, sveriam
sakai smulkute blush2.gif musu ugis 74, svoris 9,8 bigsmile.gif bet man patinka tokia visa judri guvi, lieknute, matyt i mama, nes pas mane kaulai ir skura lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
laksto maniske po namus, lipa visur kur imanoma. Nebera saugiu vietu. Turi 6 dantukus ir dar 2 laukia smile.gif
p.s. rasot Jusiskes smulkutes? maniske 74 cm ir sveria 8.7 kg. Niekaip iki 9 neistempam doh.gif bet kraujas idealus, taigi turbut siaip issilaksto visska.
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 10 29, 18:02)
, sveriam
sakai smulkute  blush2.gif  musu ugis 74, svoris 9,8  bigsmile.gif  bet man patinka tokia visa judri guvi, lieknute, matyt i mama, nes pas mane kaulai ir skura  lotuliukas.gif

Na maniske pagal svori-ugi kaip ir norma,bet ji tokio smulkaus veiduko ir pati tokia visa smulkyte,sese tokio amziaus buvo gerokai aukstesne ir stambesne,bet ir jos gymis kitoks,ji stambiu kaulu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Oho koks čia pagyvejimas bigsmile.gif

Rytoj vedu savo dickį vienų metukų apžiūrai. Įdomu ar bus per menesiuką priaugęs bent 100g, ar ne. Nes valgo tai nerealiais kiekiais ir dažnai. Bet atrodo kad auga tik į viršų g.gif

Dantų... jau visi 16 ir kolkas nematyti lendančių paskutinių thumbup.gif

Šneka labai daug, tik savo kalba biggrin.gif Kartais bando kartoti kokį trumpą mūsų pasakytą žodį smile.gif O patenkintas tada būna lotuliukas.gif

Kaip jūsų vaikučiai reagavo i laiko persukimą? Maniškis gyvena senuoju laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 10 29, 23:31)
Sveikos smile.gif Oho koks čia pagyvejimas bigsmile.gif
Rytoj vedu savo dickį vienų metukų apžiūrai. Įdomu ar bus per menesiuką priaugęs bent 100g, ar ne. Nes valgo tai nerealiais kiekiais ir dažnai. Bet atrodo kad auga tik į viršų g.gif

Dantų... jau visi 16 ir kolkas nematyti lendančių paskutinių thumbup.gif
Šneka labai daug, tik savo kalba biggrin.gif Kartais bando kartoti kokį trumpą mūsų pasakytą žodį smile.gif O patenkintas tada būna lotuliukas.gif
Kaip jūsų vaikučiai reagavo i laiko persukimą? Maniškis gyvena senuoju laiku doh.gif

Kokia liniuote rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Hazell nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 7

kaip naktele praejo spaliuku?
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 10 30, 09:52)
labas rytas 4u.gif

Hazell nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif 7

kaip naktele praejo spaliuku?

maiskis labai blaskesi ir pasirodo tempes turejo. Ryte 37,5buvo. Neauksta, bet... sad.gif
nu blin sunerimau dabar del kalbos. Nu balbatuoja maniskis, bet tiksliniu zodziu nera. net mama nesako sad.gif jau gi turetu pradet bent mama tete tiksliniai sakyt g.gif

Hazell bigsmile.gif thumbup.gif sveikinu ir linkiu, kad viskas butu ciki wink.gif
Atsakyti
Sveikos
Mo nevaiksto nes nemato reikalo lotuliukas.gif 8 dantys ir kruminiai virsuj pakeliui. Kalba vokiskai ir austriskai lotuliukas.gif . Sveria 10 ugis 78. Dziaugiuosiu kad viska valgo ir gerai miega
Atsakyti
nu faina, kad ir cia mamkos grizo paplepet smile.gif
mano Vincukas jau irgi laksto pilnu tempu..pradziai lauke dar buvo sunkoka su batais ir apmuturiuotam varint, bet dabar tik spek gaudyt...ir rankos jam jokiu budu nereikia ...savarankiskas...eina visrta keliasi ir toliau varo smile.gif
Dantu turime 9 ..idomiausia, kad praleidome iltinukus ir daiginames dabar 4 kruminius smile.gif
Sveria 12 kg. ugio apie 80 cm. Jau nelengva toki barbosa ant ranku nesiot.. doh.gif vargas mano nugarai..

Sveikiname nestuke.gif nestuke.gif lengvo nesiojimo!!
Atsakyti
Svetla, taip ir turi but, iltiniai isdygs po kruminiu wink.gif
mes tai vis dar teturim 8 dantukus, bet manau jau tuoj tursim 9. Vaikas vel seilejas be proto, va ir imunitetas pasilpo . Greiciau ..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 10 30, 13:17)
Svetla, taip ir turi but, iltiniai isdygs po kruminiu wink.gif
mes tai vis dar teturim 8 dantukus, bet manau jau tuoj tursim  9. Vaikas vel seilejas be proto, va ir imunitetas pasilpo . Greiciau ..... biggrin.gif

Nieko sau,tai ka man kalbet,kai tik 6 tera doh.gif aiksu dar 2 pakeliui,bet nelabai greitai.
Atsakyti