QUOTE(Lileila @ 2013 09 18, 08:17)
labas rytas
as turbut esu ta bloga mama...nes ijuingiua va filmukus ir ziuri...o as prie pc..nes priesingu atveju buna labai blogai jei JI negauna pc...
s miegu pas mus ivairiai..diena kai mp nevalgo..tai nakti siurbcioja pora kartu vistiek..bet as nelabai ir jauciu kada ir kaip ten viskas vyksta
pasirodysiu turbut kvaila, bet imiau migdyti mazaja lovyteje, zinokit miegojo ji gerai, o as ne, nes man jos truko, tai parsikeliau pas save ir miehgojau ramiai

nu man reikia atrodo kad salia guletu..vis galvoju..uzaugs tikrai nebegules..tai reikia dziaugtis kol galiu
as vargstu..kaip man sunku su tom krikstynom...merginos nu padekite..ka dedate dovanu i neididele dezute, sveciams kad prisiminimas liktu...

niekaip neisgalvoju

nes nu saldaini det..kazkaip beprasmiska..
nekvaila nekvaile, del tos priezasties mazoji vis dar miega su mumis
kai mes krikstijom savo krikstasuni tai mazomis dovanelemes rupinimes mes, tai mes visiems sveciams dovanojom savo krikstasunio vardu mazus is karoliuku suvertus ranku darbo angeliukus is gale buvo pritvirtinti mazi zydri kaspiniukai ir juostele kad galetu juos pasikabinti. o tevams ir seneliams pirkom stiklinius angeliukus. na ir toliau visa kita kas buna visose krikstynose, laikrasciai, saldainiai su krikstuko nuotraukomis ir t.t.