Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Sveikutes 4u.gif

greciuk smagu kad uzsukai, kaip pavydu kad musu bendradienis jau laksto, o mums dar toli iki to doh.gif dabar ismoko jauja vaiksciojimo buda tai migruoja ne keturiom o arsiklaupia ant keliu ir taip ant keliuku sliauzia lotuliukas.gif tai taip juokinga lotuliukas.gif

del antro, noretusi, bet dar ne dabar reik pirma bent mmmm sulaukti lotuliukas.gif o tada gaal i darzeli pupa isleisti ax.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

mums iki vaiksciojio irgi toi grazu lotuliukas.gif

laiptais tik i pirkei o tagal niekaip doh.gif

Greciuk bet kiek dantu oho bigsmile.gif mes 8 turim,..ir zyziam...nezinau kur ir kada kas islys... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Afi, maniskis irgi kelis kartus bande taip kaip tavo zuika vaikscioti. oi gerulis vaizdelis lotuliukas.gif

Kai Simukas vaikscioti pradejo, daug lengviau pasidare. Supratau, kad butu laiko pasirupinti antru maziuku zmogeliuku... ax.gif

Va pabedavojau jog naktim keliasi n kartu, tai sia nakti kelesi tik 1 karta pavalgyti ir dar kelis kartus pakniurzejo bet uzklojus toliau miegojo, nebereikejo ssssisinti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ka spaliukai ir ju mamytes?

maniske dar miega tai as su kavyte galiu ramiai pasimegauti kompu lotuliukas.gif nes kitaip jei uzmatto tai prasideda tragedija doh.gif lotuliukas.gif

sianakt pupa ismiegojo gan gerai, beveik visa nakti tai jauciuosi persimiegojus lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

as turbut esu ta bloga mama...nes ijuingiua va filmukus ir ziuri...o as prie pc..nes priesingu atveju buna labai blogai jei JI negauna pc...

s miegu pas mus ivairiai..diena kai mp nevalgo..tai nakti siurbcioja pora kartu vistiek..bet as nelabai ir jauciu kada ir kaip ten viskas vyksta lotuliukas.gif

pasirodysiu turbut kvaila, bet imiau migdyti mazaja lovyteje, zinokit miegojo ji gerai, o as ne, nes man jos truko, tai parsikeliau pas save ir miehgojau ramiai doh.gif rolleyes.gif nu man reikia atrodo kad salia guletu..vis galvoju..uzaugs tikrai nebegules..tai reikia dziaugtis kol galiu wub.gif

as vargstu..kaip man sunku su tom krikstynom...merginos nu padekite..ka dedate dovanu i neididele dezute, sveciams kad prisiminimas liktu... doh.gif niekaip neisgalvoju doh.gif nes nu saldaini det..kazkaip beprasmiska..
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 09 18, 08:17)
labas rytas  4u.gif

as turbut esu ta bloga mama...nes ijuingiua va filmukus ir ziuri...o as prie pc..nes priesingu atveju buna labai blogai jei JI negauna pc...
s miegu pas mus ivairiai..diena kai mp nevalgo..tai nakti siurbcioja pora kartu vistiek..bet as nelabai ir jauciu kada ir kaip ten viskas vyksta  lotuliukas.gif 

pasirodysiu turbut kvaila, bet imiau migdyti mazaja lovyteje, zinokit miegojo ji gerai, o as ne, nes man jos truko, tai parsikeliau pas save ir miehgojau ramiai  doh.gif  rolleyes.gif  nu man reikia atrodo kad salia guletu..vis galvoju..uzaugs tikrai nebegules..tai reikia dziaugtis kol galiu  wub.gif

as vargstu..kaip man sunku su tom krikstynom...merginos nu padekite..ka dedate dovanu i neididele dezute, sveciams kad prisiminimas liktu... doh.gif  niekaip neisgalvoju  doh.gif  nes nu saldaini det..kazkaip beprasmiska..

nekvaila nekvaile, del tos priezasties mazoji vis dar miega su mumis lotuliukas.gif

kai mes krikstijom savo krikstasuni tai mazomis dovanelemes rupinimes mes, tai mes visiems sveciams dovanojom savo krikstasunio vardu mazus is karoliuku suvertus ranku darbo angeliukus is gale buvo pritvirtinti mazi zydri kaspiniukai ir juostele kad galetu juos pasikabinti. o tevams ir seneliams pirkom stiklinius angeliukus. na ir toliau visa kita kas buna visose krikstynose, laikrasciai, saldainiai su krikstuko nuotraukomis ir t.t.
Atsakyti
Svečiams dovana-pati šventė 4u.gif
Na,o seneliams,krikštatėviams galbūt kažkas simboliško...
Mes dovanojom įrėmintas mažosios nuotraukas smile.gif

Sveikos 4u.gif

Manoji sąmoningai sako mama,tete,lialia,rodo pirštuku,kur sesė,kur katytė,kur gėlytė,kai nori maudytis,sako tek tek,o valgyti-papu papu wub.gif Gąsdina visus riaumodama lotuliukas.gif
Dantų dar neturi...o kramto viską pati-kanda ir mala dantenom biggrin.gif
Šoka vos muziką išgirdus wub.gif

Atsakyti
SVEIKOS,

Kaip gyvuoja musu stebukleliai ? kaip ruosiates svesti pirmaji gimdieni?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gimtadieni svesim tryse. Gal dar mano brolis prisijungs smile.gif Nieko blatno nedarysim. Bus tortukas pamineti mano 28 ( swoon.gif ) gimtadieni ir zuikio pirmaji wub.gif ir tiek smile.gif

Bandau maitinimu mazinti. Tik s*** gaunasi, nes danciai lenda kaip grybai is po lietaus ir zuikis (.) reikalauja vakarais kas valanda doh.gif Ir nakti keliasi kas 2-3val.

Siandien ismoko dar viena zodi - "didili" (cia reiskia didelis didelis Simonas lotuliukas.gif ). Visa vakara lakste po kambari kartodamas didili didili. Ech... wub.gif

Muzika valdo! Namuose is karto sokiai prasideda isgirdus muzika biggrin.gif

Sliauziu miegot... cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes jau LT bigsmile.gif bet nu ir saltis cia pas jus blink.gif namie kojos sala blink.gif noriu sildymo jau lotuliukas.gif
ot greit prie gero priprtantama, NO kai bet kada pats pasijungi sildyma tai super visad vyras pajungdavo ryta pries iseinant i darba kad atsibustume siltuose namuciuose

o del gimtadienio tai nieko ipatingo,diena pasikvesim simboliskai torto ir sampano kelis draugus Vakares, bet realiai baliaus nedarau tik siaip vaikai pasibus pasizais o mes pasisaldinsim gyvenima, o vakare ateis seneliai ir dedes su tetom lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pas mus ir dantys ir sianakt gaila vaiko jau buvo sad.gif matyt greit krumiuka turesim, o sako iltiniai sunkiausiai lenda tai kas bus kai jie kalsis? g.gif blink.gif zirzaliukas ir diena, greiciau jau tie dantys islystu .

Del maitinimo tai mes jau antra gal savaite diena be pienuko. Duodu tik vakare ir nakti. Ivedziau ketvirta maitinima ir pabandziau diena pienuko neduot ir ka , ziuriu vaikas ir nereikalauja biggrin.gif tai kolkas palikom pries miega ir naktini.

Mes irgi nieko grandiozinio nerengiam,artimuju rate. Pakviesim vaiko pusbroli su pussesere , senelius. Pasisedesim, vaikaipasizais ir tiek .
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Stada, Simukui kruminiai daug sunkiau lindo nei iltinukai smile.gif Su dygstanciai kruminiais ir laaabai ilgi nevalgiadieniai budavo, ir temperatura, ir nemigo naktys. O su iltinukais tik pazyzalioja vos vos daugiau nei iprastai, apetitas nedinges, miega puse bedos.

Maitinimu per diena 3 normalus ir 1-2 uzkandziai (jogurtas, vaisiai). Bandau siulyti ka nors uzkasti kai praso (.), bet vis tiek jis (.) nori. Papinukas vien zo..... doh.gif Laukiu kol dantukai iltiniai paskutiniai du islys , tada viliuosi pavyks atsisakyt paskutinio dieninio ir nakti maitinimu sumazinti iki vieno unsure.gif
Atsakyti