Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Sveikos wink.gif

as jau nebezinau kiek kartu maniskis keliasi :ohsianakt is vis duok papa ir vsio. Nevalgo o tik isikandes miega. Soskes nebandyk grust doh.gif biggrin.gif papinukas paliko lotuliukas.gif tvarka irgi daro visur biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šyta imk 4u.gif tikiuos greit iptras miegot atskirai, as dar kazkaip nekeliu i lovyte, buna jei yra kokiu sveciu tai migdau lovytej o siaip miegam tryse dazniausia lotuliukas.gif ir bijau pagalvot kai teks pratint jau visa laika atskirai miegoti blush2.gif
Atsakyti
Man dar ramu,maniske nelabai iki stalciu dasigauna biggrin.gif Ir is vis nezinau kada ji prades vaiksciot,smagiausia kai kas uz ranku vedzioja,tada begte lekia,o va pati net i baldus isikibus sunkokai eina,tiksliau eina,bet neatsargi,griuna,kartais visu ugiu,o man paranoja del galvytes,tai lakstau aplink pagalves kaiciodama doh.gif O naktys ir pas mus kosmariskos,jau 4 naktis praktiskai be miego,siandien idejau paracetamolio zvakute,sakau gal dantys ir skauda g.gif Nu neismanau ka daryt,kelias,stojas,virkauja,lipa, o matosi kad miego nori juodai,sianakt is vis 5 atsikele ir nemiegojo iki 7,o 8 padjom doh.gif Zodziu nekas ir svarbiausia anksciau negaliu eit miegot,nes iki kokios 1 val duodas kol iminga,zodziu periodas kosmariskas verysad.gif
Atsakyti
va va ir maniskis keliais lipa, rauda , net stogas kilnjas ir neismanau kas .Jei dantys tai tegu greiciau lenda, bet kiek ziuriu nieko nematau doh.gif nu lieka laukti unsure.gif daktarai tai dantim viska nuraso, nuirseilejas jis pas mane tai galir dantys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 09 08, 19:26)
va va ir maniskis keliais lipa, rauda , net stogas kilnjas ir neismanau kas .Jei dantys tai tegu greiciau lenda, bet kiek ziuriu nieko nematau  doh.gif  nu lieka laukti  unsure.gif  daktarai tai dantim viska nuraso, nuirseilejas jis pas mane tai galir dantys... ax.gif

Maniskei tikrai dantys,nes matosi guzas,keliu dienu begyje turetu pasirodyt,tik sitas ipatingai sunkai lenda,su kitais kazkaip tik pora dienu zirzlesne budavo.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

maniske tai zirzals buna kai ko negauna, o daugiau geras vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

mes po TA 77cm ir 10kg200gr

sake naktim daznai kelias nes valgo MP g.gif

Afi, maniskisirkai ko negauna ar ne pagal ji dudas paleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 09 09, 10:47)
Laba,

mes po TA 77cm ir 10kg200gr

sake naktim daznai kelias nes valgo MP  g.gif

Afi, maniskisirkai ko negauna ar ne pagal ji dudas paleidzia  biggrin.gif

va va pas mane ir paleidzia lotuliukas.gif

o del MP ir naktinio, gal gal g.gif bet maniske buna i nakti keliasi 5 kartus, o buna ismiega visa nakti, ir nepriklausomai miega su mumis ar lovyteje, tai nezinau kiek tame tiesos, nes drauges 9men vaikas su misinuku bet keliasi visad 2 kartus g.gif
Atsakyti
tai vat kad neaisku ko tie vaikai taip nemiega. Skaiciau, kad tiessiog daug ispudziu jiem dabar tai gali ir del to...

Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 09 09, 11:20)
tai vat kad neaisku ko tie vaikai taip nemiega. Skaiciau, kad tiessiog daug ispudziu jiem dabar tai gali ir del to...

nieko manau iki vestuviu tikrai ismoks miegot visa nakti, o jei ne tai jau bus nebe musu beda o antru pusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 09 09, 11:26)
nieko manau iki vestuviu tikrai ismoks miegot visa nakti, o jei ne tai jau bus nebe musu beda o antru pusiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As ex-greciukas biggrin.gif Man irgi nostalgija SM paskutiniu metu...

Mano zuikis vaikstineja jau ir namuose, ir lauke. Kartais jau ir palakstyti sumasto biggrin.gif Danciai... Hmm... Baltuoja trys iltinuku virsuneles jau dvi sav ir niekaip neprasikala g.gif Jau ir ketvirtas iltinukas matau lenda po truputi. O be siu lendanciu dantuku jau yra 12 islinde doh.gif Naktim prasibunda n kartu, tik ne visada (.) gauna (2-3k per nakti) blush2.gif

Jau ir mes su MB rimtai mastom apie antra vaikuti. Tik pirma apsilankysiu pas gydytojus ir kai bus aisku kas ir kaip, tai uzsiimsim rimtais darbais thumbup.gif

Biskeli ne i tema, bet taip liudna vakar ir snd... MB vadove nestuke.gif 9-10sav. Trecias nestuke.gif , pirmi du buvo persileidimai mazdaug siomis savaitemis. O vakar jis gauna sms nuo jos, jog sestad ir vel persileido ir jos darbe nebus. Taip negera pasidare suzinojus, taip liudna, kad vos ne verkt pradejau verysad.gif Ech... verysad.gif
Atsakyti