Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(Amota @ 2013 07 20, 08:29)
Nebandysi NT gadinti ?  ax.gif

18 ciklo dieną dariau, parodė vos įžiūrimą vaiduoklį, nelabai norisi tokiais vaiduokliais tikėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 09:38)
18 ciklo dieną dariau, parodė vos įžiūrimą vaiduoklį, nelabai norisi tokiais vaiduokliais tikėti  mirksiukas.gif

Tai, kad labai anksti darei g.gif aš vistiek tokios nuomonės, kad be menamos mm dienos testais negalima pasitikėti, reikia labai stipraus hormono, kad anksčiau parodytų, nes va vaiduokliuoja ir tik mintis kursto, arba išvis nieko nerodo, nes dar nė implantacijos nebūna smile.gif

Aš jau bandyčiau pasidaryt tavo vietoj, juk jau ciklo galas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 20, 09:20)
Labas rytas, ar yra tikimybe pastoti, jei BT po O nepasiekia 37.0, nes pas mane po O dazniausiai laikosi 36.6 temperatura  g.gif Aciu uz konsultacija  blush2.gif

Pas mane pirmas ciklas, kai BT po O pakilo tik iki 36.6 ir laikosi pastovi, tai galvoju, kad gal O nepilnavertė, ar išvis nebuvo g.gif Nu pirmas ciklas toks pas mane, o stebiu jau ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 07 20, 11:04)
Pas mane pirmas ciklas, kai BT po O pakilo tik iki 36.6 ir laikosi pastovi, tai galvoju, kad gal O nepilnavertė, ar išvis nebuvo g.gif Nu pirmas ciklas toks pas mane, o stebiu jau ilgai biggrin.gif

Neisikabinkite i ta 37 temperatura. doh.gif
Svarbiausia ne kokia ta temperatura antroje ciklo puseje, o pakilimas bent per 0,2 laipsnio. Jei butu svarbu, kad pakiltu iki 37 ir daugiau laipsniu, tai nei as, nei daug kitu mergaiciu negaletu pastoti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 09:38)
18 ciklo dieną dariau, parodė vos įžiūrimą vaiduoklį, nelabai norisi tokiais vaiduokliais tikėti  mirksiukas.gif

Tikrai anksti testuka darei. O nenori dabar pasidaryti? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane ciklas stimuliuotas, po sprogduko laiko nemažai jau praėje, darysiu kur kas vėliau, kad netikėti vaiduokliais ax.gif Nesamone parašiau, 24 ciklo dieną testas darytas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 20 liepos 2013 - 16:29
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 16:28)
Pas mane ciklas stimuliuotas, po sprogduko laiko nemažai jau praėje, darysiu kur kas vėliau, kad netikėti vaiduokliais  ax.gif Nesamone parašiau, 24 ciklo dieną testas darytas  doh.gif

tai siandien nekartojai NT?
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 07 20, 16:32)
tai siandien nekartojai NT?

Kartojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 16:49)
Kartojau  ax.gif

meta vaiduokliuka?
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 07 20, 16:50)
meta vaiduokliuka?

Taip kuriuo aš netikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 16:53)
Taip kuriuo aš netikiu  ax.gif

o as vietoj taves pradeciau tiketi wink.gif labai tikiu, kad pagaliau Jums pavyko! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 07 20, 17:56)
labai tikiu, kad pagaliau Jums pavyko!  wub.gif

Prisijungiu prie tikėjimo ir laikau kumščius!!!!!! thumbup.gif
Mano BT. Vakar pasigavau virusą doh.gif Šaltkrėtis, temperatūra... Pusę nakties prasikankinau, todėl šio ryto skrydžio neužskaitom. Šiandien l.tempia pilvą, jaučiu šį sykį ankstyva O. Nespėjom intensyviau su MB padirbėti... Šiandien net ir nesinori nes vis dar silpna, nebent rytoj dar užtvirtinsim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 17:53)
Taip kuriuo aš netikiu  ax.gif

Aš irgi nenorėjau patikėti vaiduokliais. Laukiau dar mmm dienos ir nekrintančios BT. lotuliukas.gif

Manau, kad galima tyliai sveikinti 4u.gif
Atsakyti