Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

Dabar turetu rodyti: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
As suprantu, kad grafikas nerodo, bet daugumai jau panasiu metu ivyksta implantacija, visokie pakritimai temperaturu ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 18, 07:53)
Dabar turetu rodyti: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
As suprantu, kad grafikas nerodo, bet daugumai jau panasiu metu ivyksta implantacija, visokie pakritimai temperaturu ir pan smile.gif

Nu pagal mane jau buvo tas pakritimas g.gif
Atsakyti
Na laikas viska parodys, ND buvo atlikta kada OV tiksliai rode ovoliacija, idomu kuo cia baigsis, pozymiu jokiu, gal tik keista, kad paprastai 1.5 savaites pries mm pajautredavo krutine, o dabar nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 18, 08:16)
Na laikas viska parodys, ND buvo atlikta kada OV tiksliai rode ovoliacija, idomu kuo cia baigsis, pozymiu jokiu, gal tik keista, kad paprastai 1.5 savaites pries mm pajautredavo krutine, o dabar nieko  g.gif

Gal dar anksti kažką jausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sulaukiau mmm-prasidėjau naujas ciklas. Tik šį ilsėsiuos-nematuosiu BT, nes per O vyro nebus, tai bus praleistas ciklas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 17, 07:25)
Laba, laukiu mmm  verysad.gif
user posted image

Kaip tavo BT siandien? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli_audra @ 2013 07 18, 08:23)
Sulaukiau mmm-prasidėjau naujas ciklas. Tik šį ilsėsiuos-nematuosiu BT, nes per O vyro nebus, tai bus praleistas ciklas verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ka darysi, teko ir man ne viena cikla taip praleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2013 07 18, 08:23)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš ir rugpjūtį ilsėsiuosi ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Man niekad nerodo O testai dvieju ryskiu juosteliu, taciau pagal BT matuojama O vyksta. Esu tyrusis ir hormonus - esu pataikiusi kai vyko nepilnai O ir kai skaiciukai labai puikus...esu pasimetusi, gal kam kazkas panasaus buvo/yra ir kaip tai interpretuodavot?
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 18, 13:27)
sveikos merginos,

Man niekad nerodo O testai dvieju ryskiu juosteliu, taciau pagal BT matuojama O vyksta. Esu tyrusis ir hormonus - esu pataikiusi kai vyko nepilnai O ir kai skaiciukai labai puikus...esu pasimetusi, gal kam kazkas panasaus buvo/yra ir kaip tai interpretuodavot?

Manau viskas priklauso nuo OV testų jautrumo. Jeigu naudojate kokių 40 mlU, tai manau visai normalu, kad juostelės niekada nebūna vienodo ryškumo.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 18, 13:27)
sveikos merginos,

pas mane irgi taip ax.gif
BT rodo OD... bet OT nerodo, arba vaiduokliauja, t.y. truputį trūksta iki visiško ryškumo.. ax.gif
ir nežinau, kaip tai interpretuoti, ir ar taip gali būti.. tyrimukų kol kas dar jokių nesidariau.. bet rudenį jau eisiu, jeigu dar nepavyks.. blush2.gif
OT naudoju 20miu
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2013 07 18, 14:09)
pas mane irgi taip ax.gif
BT rodo OD... bet OT nerodo, arba vaiduokliauja, t.y. truputį trūksta iki visiško ryškumo..  ax.gif
ir nežinau, kaip tai interpretuoti, ir ar taip gali būti.. tyrimukų kol kas dar jokių nesidariau.. bet rudenį jau eisiu, jeigu dar nepavyks..  blush2.gif
OT naudoju 20miu

As irgi jautrius naudoju OT, bet niekada nebudavo kad net arti tos ryskios...vaiduokliuoja, bet baisiai baisiai neryskiai sad.gif vaisingu gleiviu buna, pagal BT rodo, hormonai rodo, o juosteles tyli smile.gif jeigu rytais darausi - daug ryskiau man rodo..galvoju gal pas mane taip, nes diena geriu daug vandens? prasiskiedzia man tas hormonas slapime, uztat ir nematau? isgeriu per diena 1-2 litrus iki darbo galo mirksiukas.gif tai grizusi pasidarau ir nesamones rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 18, 14:18)
As irgi jautrius naudoju OT, bet niekada nebudavo kad net arti tos ryskios...vaiduokliuoja, bet baisiai baisiai neryskiai sad.gif vaisingu gleiviu buna, pagal BT rodo, hormonai rodo, o juosteles tyli smile.gif jeigu rytais darausi - daug ryskiau man rodo..galvoju gal pas mane taip, nes diena geriu daug vandens? prasiskiedzia man tas hormonas slapime, uztat ir nematau? isgeriu per diena 1-2 litrus iki darbo galo  mirksiukas.gif tai grizusi pasidarau ir nesamones rodo smile.gif

jeigu neklystu.. iki OT darymo reikia bent 2val nieko negerti 4u.gif
aš irgi daug geriu vandenuko, ypač paskutiniu metu.. iki 10val prisigeriu vandens.. o poto trokštu kaip žuvis iki 12val.. tai gal irgi būna perdaug prasiskiedę biggrin.gif
Atsakyti