O aš vis tiek dar nerimauju...Temperatūra ta pati - 36,7. O MM jau nyksta sparčiai, beliko tepliojimas. Realiai tik pirma diena buvo normali, vakar labai silpnai, šiandien išvis...Keista, man taip nebūna. O ir pilve keistas jausmas. Kažkokie diegliukai, tempimai. Ypač kai daugiau pasijudinu, ką nors besitvarkydama, darbe sėdint tai normaliai
Sveikos, turiu klausima, gal kuri susiduret. Ar gali Mastodynon veikti temperatura tiek, kad ji antroj ciklo pusej butu 36.4? Esu matavusi pries mazaja tai man budavo antroj pusej apie 36.9 mazdaug. O dabar 36.4-36.5 ribose svyruoj, pries pradedant gerti vaistus buvo 36.6.
Ačiū
Ačiū
Sveikos ,griztu as pas jus. Sis ciklas keistas tuo,kad nuo ovuliacijos dienos vis teplioja svieziu krauju kas pora dienu. Ssiandien kazkur 10 dpo ir bt 36.8 iki mm liko kokios 3-4 dienos,kazin ar neturetu buti aukstesne jo jei pastociau? Snd testas nk nerode tik sudziuves kazkokia vos iziurima juostele bet nelaikau to net vaiduokliu nes tik po laiko parode gerpkai.
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 09, 16:32)
Sveikos ,griztu as pas jus. Sis ciklas keistas tuo,kad nuo ovuliacijos dienos vis teplioja svieziu krauju kas pora dienu. Ssiandien kazkur 10 dpo ir bt 36.8 iki mm liko kokios 3-4 dienos,kazin ar neturetu buti aukstesne jo jei pastociau? Snd testas nk nerode tik sudziuves kazkokia vos iziurima juostele bet nelaikau to net vaiduokliu nes tik po laiko parode gerpkai.
Sveika!
Na, man tai atrodo, kad pastojus nebūtinai turi būti aukšta temperatūra, ji tiesiog išlieka pakilusi, t.y. aukštesnė nei pirmoje ciklo pusėje. Tai, ko gero, gali būti ir 36.8. Tas tepliojimas kas porą dienų - įdomu. Ko gero, reikia laukti...
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 11, 08:13)
Eosa,kaip tu laikaisi? Turejo jau baigtis tavo mmm. Liko kokie pojuciai? Mano sio ryto bt 37.1 vakar buvo 37.0 testas net jautriausias nieko nerodo. Tik lb skauda pilva ir diegliai tokie izeina..
Ačiū, kad domiesi. Aš gerai laikausi. Baigėsi man seniai tos MM, buvo labai negausios Vis dėlto manau, kad tada buvo užkibęs, bet pabėgo...Bet, regis, naujas ciklas eina normaliai, šiom dienom laukiu ovuliacijos, taigi dirbsim
QUOTE(Eosa @ 2013 09 11, 10:24)
Ačiū, kad domiesi. Aš gerai laikausi. Baigėsi man seniai tos MM, buvo labai negausios Vis dėlto manau, kad tada buvo užkibęs, bet pabėgo...Bet, regis, naujas ciklas eina normaliai, šiom dienom laukiu ovuliacijos, taigi dirbsim
Sėkmingų ND
Lapeliuk, gal galėtum grafikiuką įmest?
[quote=Frėjukė,2013 09 11, 10:28]
Sėkmingų ND
Frėjuke, tavo palinkėjimas padėjo - ND buvo sėkmingi!!!!!!!! Šiandien vos viena diena kaip vėluoja mėnesinės, ryte pasidariau testuką ir II !!!!!!!!!!!! Vyrui įteikiau pačią geriausią dovaną popierinių vestuvių proga - teigiamą testuką Jis ilgai negalėjo patikėti, nesitikėjo visai šį mėnesį. Tiesa sakant, ir aš nelabai tikėjausi. Gal dėl to ir pavyko!!! Esu labai laiminga
Tikiuosi, viskas klosis gerai.
Linkiu visoms patirti kuo greičiau tą džiagsmą!!!
P.S. labai norėjau pasidalinti su kuom nors savo laime
Sėkmingų ND
Frėjuke, tavo palinkėjimas padėjo - ND buvo sėkmingi!!!!!!!! Šiandien vos viena diena kaip vėluoja mėnesinės, ryte pasidariau testuką ir II !!!!!!!!!!!! Vyrui įteikiau pačią geriausią dovaną popierinių vestuvių proga - teigiamą testuką Jis ilgai negalėjo patikėti, nesitikėjo visai šį mėnesį. Tiesa sakant, ir aš nelabai tikėjausi. Gal dėl to ir pavyko!!! Esu labai laiminga
[quote=Eosa,2013 09 29, 14:45]
Sėkmingų ND
[/quote]
Ooo, sveikinu su geromis žiniomis:)
Jau dauguma baigia išsibėgioti iš šios temos
Sėkmingų ND
[/quote]
Ooo, sveikinu su geromis žiniomis:)
Jau dauguma baigia išsibėgioti iš šios temos
QUOTE(tyli_audra @ 2013 09 30, 11:17)
Ačiū labai!
Tikiuosi, kad greit visos išsibėgios
Eosa, didžiausi sveikinimai !
Čia kažkas prašė grafiko, tai aš jo neturiu ir nedarau, tiesiog visada bandau atsiminti tuos skaičius maždaug, nes neišeitų kasdien matuoti normaliai visą mėnesį. Šiandieninė bt 37.1 \, nors praeitą kartą su tokia atėjo mm, bet beveik nei vieną ciklą nebuvo tiek užkilusi anksčiau kai sulaukdavau mėnesinių.
Čia kažkas prašė grafiko, tai aš jo neturiu ir nedarau, tiesiog visada bandau atsiminti tuos skaičius maždaug, nes neišeitų kasdien matuoti normaliai visą mėnesį. Šiandieninė bt 37.1 \, nors praeitą kartą su tokia atėjo mm, bet beveik nei vieną ciklą nebuvo tiek užkilusi anksčiau kai sulaukdavau mėnesinių.
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 07, 09:30)
Eosa, didžiausi sveikinimai !
Lapeliuk, ačiū labai! O tau dabar jau vėluoja mėnesinės? Aš kai pastojau, man jau paskutiniu metu laikosi 37, 37.1. Kasdien nematuoju, bet kiek pažiūriu, tai tokia būna. Tikiuosi, kad taviškė nenukris ir mm neateis