Sveikos, merginos! Nors labai seniai pasyviai dalyvauju forume, tačiau ši žinutė, tikriausiai, pirma Labai norėčiau papasakoti savo istoriją ir tikiuosi jūsų nuomonių.
Dar tik antras mėnuo kaip matuoju BT. Šį mėnesį O truputį susivėlino. Pagal BT matyti, kad ji įvyko 20 CD. Tada 24 CD vakare pastebėjau mažą kiekį skaistaus kraujuko. Niekada anksčiau tokių dalykų nėra buvę. Nusprendžiau, kad tai gali būti implantacinis kraujavimas. Gal kiek ankstoka jam, tačiau prisiskaičiau nelietuviškuose forumuose, kad yra taip buvę ne vienai moteriai ir viskas puikiai toliau klostėsi. Taigi visas dienas iki MM jau jaučiausi kaip besilaukianti ir tikėjausi, kad jos nepasirodys. Tačiau vakar, t.y. 34 CD (ar 1 CD) prasidėjo kraujavimas. Gal ne tiek intensyvus, bet labai skausmingas, net į darbą nenuėjau, raičiaus iš skausmo porą valandų, kol suveikė tabletė nuo skausmo...Likusią dienos dalį jau normaliai. Tai nebuvo tepliojimas, o normalus kraujavimas. Tik tiek, kad jis naktį ir šiandien labai jau sumažėjęs, kas nėra man būdinga. Pirmas dvi dienas įprastai kraujuoju normaliai. Na bet tepliojimu to irgi toli gražu nepavadinsi. Atrodytų nesilaukiu, sergu mėnesinėm. Tačiau neramina BT, kuri pas mane svyravo 36.8-36.9 (čia vadinasi pakilusi), o dabar jau trečia diena yra 36.7 (nuo 33 CD). Praėjusį ciklą BT prieš susergant mėnesinėm nukrito 0,3 padalos, tą pačią dieną susirgau. Šį kartą, galima sakyt, BT tik 0,15 nukrito. Paskutinį testą dariaus šiandien ryte, jis neigiamas...Norėjau būt visiškai tikra, kad laukiuos arba ne, kad nevyksta joks persileidimas, ar negimdinis nėštumas, todėl ryte ėjau dėl Hcg kraujo tyrimo. Deja, niekas nepadarė, atostogauja, nebuvo kam, taip jau yra mano kaime...Prisiprašiau prie ginekologę, tai jos su sesele ne tai, kad pasijuokė iš manęs, bet nesuprato, kam man tas Hcg tyrimas, jei testas yra neigiamas - nesilaukiu. Juolab, kad kraujuoju (sergu). Pasakiau, kad visaip būna, esu skaičiusi, tai man pradėjo pasakoti apie savo, kaip gydytojos patirtį...Labiausiai sunervino vienas klausimas: "Na, o kas jeigu laukiatės?", pasimečiau ir atsakiau: "Kaip tai kas. Jei laukiuosi, noriu žinoti, kodėl tada kraujuoju, kas negerai.", sako: "Ne, ta prasme, norėtumėt auginti vaikelį?". Po šito klausimo aš vos neapsiblioviau prie tų medikių.... Nesuprantu, kas per klausimai. Jos galvoja, kad aš čia dėl aborto pas jas einu ar ką?? O man tik rūpi mano pačios ir galbūt būsimo vaikelio sveikata. Žodžiu, nieko nepešiau. Geriausiu atveju man tą kraujo tyrimą tik pirmadienį padarys. Gal man paranoja, merginos. Bet norėčiau žinoti, ar yra kam nors buvę kas panašaus? Ką man daryt? Laukti? Savaitgalį nusimato šiokia tokia šventė, tai žinot, jei laukčiaus, nė lašelio į burną tuomet...Mane ta BT neramina...Dar bandysiu pirktis labai jautrų testą, apie kurį pasiskaičiau forume, iš BENU vaistinės. Atsiprašau už tokią ilgą žinutę, bet norėjau išsipasakoti. Lauksiu jūsų komentarų.
QUOTE(Eosa @ 2013 08 29, 13:51)
Sveikos, merginos!
Manau kad nesilauki Gal galėtum grafikėlį įmest parodyt
Lalabamba, tai jau startuojat Laikysim kumščiukus
QUOTE(Eosa @ 2013 08 29, 15:10)
bandau įkelti
Viskas gerai su grafikais nesilaukiat
QUOTE(Eosa @ 2013 08 29, 15:22)
Ačiū labai
Gaila, žinoma, nes laukiu vaikelio. Bet bet koks atsakymas yra atsakymas, blogiausia, kai nežinai, ką galvoti.
Gaila, žinoma, nes laukiu vaikelio. Bet bet koks atsakymas yra atsakymas, blogiausia, kai nežinai, ką galvoti.
Na mes visos šioje temoje ir aplinkinėse to paties laukiam, yra kas jo laukia jau ne vienerius metus, bet.... laukiam. Krentam, kylam, einam pirmyn
QUOTE(Frėjukė @ 2013 08 29, 15:30)
Na mes visos šioje temoje ir aplinkinėse to paties laukiam, yra kas jo laukia jau ne vienerius metus, bet.... laukiam. Krentam, kylam, einam pirmyn
Na ką, išauš ir mūsų laimės valanda
QUOTE(Eosa @ 2013 08 29, 15:43)
Na ką, išauš ir mūsų laimės valanda
nei viena tuo neabejojam
Bandau dar kartą savo keistąjį grafiką parodyti
http://tevu-darzelis...622@130814ba81d
http://tevu-darzelis...622@130814ba81d
QUOTE(tyli_audra @ 2013 08 29, 17:29)
Sveika, na tikrai, kad keistas...Gal čia reiškia, kad anovuliacinis ciklas? Nes BKT matavimo tikslas - užfiksuoti aiškų BKT pakilimą, t.y. bent 3 pakilusios temperatūros taškus po 6 žemos temperatūros taškų....
QUOTE(Eosa @ 2013 08 29, 18:38)
Sveika, na tikrai, kad keistas...Gal čia reiškia, kad anovuliacinis ciklas? Nes BKT matavimo tikslas - užfiksuoti aiškų BKT pakilimą, t.y. bent 3 pakilusios temperatūros taškus po 6 žemos temperatūros taškų....
Bet OV testai pradžioj vaiduokliavo, paskui išryškėjo, dabar vėl vaiduoklis liko.
Na,žodžiu, nieko gero ir šį kartą nesitikiu