Aš vakar nematau nes iš vakaro taurę vyno išgėriau , o alkoholis pakelia bt tai nenorėjau netikslumo. Šiandien 37,0 kaip ir. Būtų 9-10 dpo bet testas aišku dar nk nerodo.
Kas pas jus geresnio girdėti?
Mano pabaiga atėjo
Stengsimės toliau
Stengsimės toliau
Frejuke,uzjauciu. Bet tai nenukabink nosies . Mano bt siandien 36.9 sian 10 dpo. Testas dar nk nerodo. Jaumanau turetu bent viduoklis buti. Siaip pagal ta pastovu cikla tai mmm turetu poryt prasidet ir bt jau kaip ir kristu. Bet jei 0 veliau buvo tai gal ir mmm turi veluoti? Pasimeciau sitoj vietoj
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 12, 09:05)
Frejuke,uzjauciu. Bet tai nenukabink nosies . Mano bt siandien 36.9 sian 10 dpo. Testas dar nk nerodo. Jaumanau turetu bent viduoklis buti. Siaip pagal ta pastovu cikla tai mmm turetu poryt prasidet ir bt jau kaip ir kristu. Bet jei 0 veliau buvo tai gal ir mmm turi veluoti? Pasimeciau sitoj vietoj
Savaime suprantama - jeigu o buvo vėliau, tai ir mm ateis vėliau.
sveikutes merginos,
mano bt kol kas puikiai laikosi, o testukai vis meto vaiduokliukus, o ir krutine pranasauja galima nestuma. Tikiuosi viskas pavyks si karta
http://www.babyplan....41461-dolzenka/
mano bt kol kas puikiai laikosi, o testukai vis meto vaiduokliukus, o ir krutine pranasauja galima nestuma. Tikiuosi viskas pavyks si karta
http://www.babyplan....41461-dolzenka/
QUOTE(atellla @ 2013 08 13, 17:28)
tiksliai nežinau, bet lygtais per implantaciją BT nukrenta, o po to vėl pakyla.. tai gal čia ir geras ženklas...
atella - pas mane lygiai tas pats, šiandien 10-11 dpo ir ryte pasimatavau tai 36.8, jau palaidojau viltis. Bet nukrito tik 0.1 C Pas tave panašiai. Hm..mane suglumino tai, kad ką tik pasimatavau Bt ir rodo 37.6, suprantu, kad negalima vertinti kitu paros metu nei ryte, nejudėjus..bet visad vakarais būdavo 37.2 max. dar norėjau paklausti, GAL KURI sekat savo gimdos kaklelį? nes jis pas mane toks prasivėręs - tai pranašauja mmm lyg ir. Bet nu va nežinau.
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 08 13, 16:34)
tiksliai nežinau, bet lygtais per implantaciją BT nukrenta, o po to vėl pakyla.. tai gal čia ir geras ženklas...
Būtent tai, kad mmm dar nelaikas ateit nes dar tik 9 dpo, o po nukritimo per pora dienu ateina, praeita cikla gale pradejau matuot tai nzn kelinta DPO man mmm pareina, bet ana kart 36,9 viena ryta buvo, o kita jau pabudau su mmm jei rytoj kils manau geras ženklas, o jei ne tai nežinau tada...
Lapeliukas, nesimatuok diena BT ji po duso ir 38 su virs gali buti
atela, koks tavo ciklas, kiek dar iki mmm dienu?
pas mane kadangi teoriskai si men ovuliacija nusikele, tai mm turetu buti 4dieni arba rytoj. Jau galvojau, kad krūtinės skausmas praeina, bet dabar vakarop taip vėl maudžia ir tokia pilna man ji. Lauksiu dabar rytojaus BT.
Aš ten pamatavau ant bajerio taip sakant nes buvo termometras po ranka, o prieš tai gan ramiai gulinėjau.
Aš čia tiek daug rašau rašau...bet kaip sakant viskas iš tos nevilties, lyg ir stengiuosi nebetikėti ir laukti ramiai mmm, o tada vėl kažkas lyg sako, o gal dar. na suprantat..
pas mane kadangi teoriskai si men ovuliacija nusikele, tai mm turetu buti 4dieni arba rytoj. Jau galvojau, kad krūtinės skausmas praeina, bet dabar vakarop taip vėl maudžia ir tokia pilna man ji. Lauksiu dabar rytojaus BT.
Aš ten pamatavau ant bajerio taip sakant nes buvo termometras po ranka, o prieš tai gan ramiai gulinėjau.
Aš čia tiek daug rašau rašau...bet kaip sakant viskas iš tos nevilties, lyg ir stengiuosi nebetikėti ir laukti ramiai mmm, o tada vėl kažkas lyg sako, o gal dar. na suprantat..