Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(dolzenka @ 2013 08 06, 14:05)
Gydytojos nurodymu geriau po puse tabletes bromokriptino du kartus dienoje, nezinojau, kad jo negalima staigiai nutraukti, o ir gydytoja sake, kad baigti gerti vaista tiesiog tada kai baigsis tabletes  unsure.gif  Tyrimus pasidarysiu penktadieni, pagal programa ir bt tada ir butu 7 dpo. Kitu budu issiaiskinti kelinta yra dpo neturiu... Kaip norisi kad kuo greiciau viskas susitvarkytu ir vel galetume bandyti

Galėjo aišku ir nesakyti, ns visų atvejai skirtingi. Aš asmeniškai gerdavau po pusę bromokriptino per dieną - viskas buvo susitvarkę, tačiau kai vos pamažinau dozę (dėl pykinimų, bet vis tiek gerdavau kasdien), prolaktinas grįžo į pradines reikšmes. Bet gal persileidimo atveju tas negalioja smile.gif
lauksim PRL ir PRG rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Dolzenka, mano temp. irgi tokia laikosi ir aukščiau nekyla, kol kas nemanau, kad tai nedidelis šuolis, tikiu, kad ir tokio užtenka rolleyes.gif o pasitikrinus tau blogiau nebus, jei viskas gerai, ramesne širdim grįšit prie planavimo 4u.gif taigi lauksim gerų rezultatų 4u.gif

o mano BT dar pakrito, galėtų tos mėmės ir greičiau ta proga parsivilkti. taip pavydžiu kitoms trumpesnių ciklų doh.gif
Atsakyti
Matyt po nesekmes as per jautriai reaguoju i savo bt ir per daug analizuoju, pas mane ji dazniausiai budavo be didelio suolio. Sis ciklas aisku kitoks nei kiti, bet po abrazijos nera ko noreti. Siandiena temperatura pakilo dar 0,1 laipsnio ir tai dziugina smile.gif

http://www.babyplan....41461-dolzenka/
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2013 08 06, 22:03)
Dolzenka, mano temp. irgi tokia laikosi ir aukščiau nekyla, kol kas nemanau, kad tai nedidelis šuolis, tikiu, kad ir tokio užtenka  rolleyes.gif  o pasitikrinus tau blogiau nebus,  jei viskas gerai, ramesne širdim grįšit prie planavimo  4u.gif  taigi lauksim gerų rezultatų  4u.gif

o mano BT dar pakrito, galėtų tos mėmės ir greičiau ta proga parsivilkti. taip pavydžiu kitoms trumpesnių ciklų  doh.gif

Sisi ciklas ir man bus ilgesnis, tad reikes apsisarvoti kantrybe, tikiuosi kiti bus trumpesni smile.gif
O jus nenukabinkite nosies, kitas ciklas gali buti sekmingas 4u.gif
Atsakyti
Parsivilko mano mm unsure.gif doh.gif planuosim iš naujo rolleyes.gif

Dolzenka, o jums linkiu, kad jau šis ciklas sėkmingas būtų rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 08 07, 08:59)
Matyt po nesekmes as per jautriai reaguoju i savo bt ir per daug analizuoju, pas mane ji dazniausiai budavo be didelio suolio. Sis ciklas aisku kitoks nei kiti, bet po abrazijos nera ko noreti. Siandiena temperatura pakilo dar 0,1 laipsnio ir tai dziugina  smile.gif

Šiaip po nelaimėssiūlyčiau nekreipt dėmesio į BT, nes visi hormonai yra išsiderinę, kitą ciklą ji jau bus kaip buvus 4u.gif

Mano ciklas į pabaigą kad ir kaip gaila būtų, bet tikrai jaučiu kad joks vaiduoklis nebeišlys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 08 07, 08:06)
Mano ciklas į pabaigą kad ir kaip gaila būtų, bet tikrai jaučiu kad joks vaiduoklis nebeišlys  unsure.gif

na, tik nenusiteik taip liūdnai, BT aukštai dar ir kaip rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiaip šį ciklą man dar nelabai galima planuoti, bet bus kaip bus, o nuo kito ciklo gydytojas uzdege zalia sviesa tad kibsime i darbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2013 08 07, 09:06)
Šiaip po nelaimėssiūlyčiau nekreipt dėmesio į BT, nes visi hormonai yra išsiderinę, kitą ciklą ji jau bus kaip buvus  4u.gif

Mano ciklas į pabaigą kad ir kaip gaila būtų, bet tikrai jaučiu kad joks vaiduoklis nebeišlys  unsure.gif

Tai, kad pas jus temperaturos suolis, dar ne viskas prarasta. Ne visiems iskarto parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos. As norejau paklausti dabar mazdaug 5 dpo ir temp 36.7. Siaip pakilo tuos 0.2 laipsnio tai ovuliacija kaip ir turejo ivykti . Tik as lb retai ta bt matuodavau tai man idomu ar ji turi staigiai pakilti jeigu pastojai ar gali kilti palaipsmiui laba nes vakar tarkim buvi 36.8 . Iki mmm mazdaug 6 dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 07, 11:45)
Sveikos visos. As norejau paklausti dabar mazdaug 5 dpo ir temp 36.7. Siaip pakilo tuos 0.2  laipsnio tai ovuliacija kaip ir turejo ivykti . Tik as lb retai ta bt matuodavau tai man idomu ar ji turi staigiai pakilti jeigu pastojai ar gali kilti palaipsmiui laba nes vakar tarkim buvi 36.8 . Iki mmm mazdaug 6 dienos. smile.gif

BT pakilimas rodo įvykusią ovuliaciją, o ne pastojimą.
Pastojus vienoms BT gali nei kiek nepajudėti iš vietos, kitoms - šiek tik pakilti.
Atsakyti
na tai aš ir nemaniau, kad pakilusi BT būtinai reiškia, kad pastojai, tik jeigu nenukrenta kai neprasideda mmm gali įtarti, kad laukiesi smile.gif ech. Kaip visada tas laukimas mane žudo.
O gal kam buvo, kad ovuliacijos dieną pateplioja?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 07, 17:32)
na tai aš ir nemaniau, kad pakilusi BT būtinai reiškia, kad pastojai, tik jeigu nenukrenta kai neprasideda mmm gali įtarti, kad laukiesi smile.gif ech. Kaip visada tas laukimas mane žudo.
O gal kam buvo, kad ovuliacijos dieną pateplioja?

man aip buvo. Pirmąkart taip nutiko, tai taip neramu pasidarė. Tai tuoj puoliau googlinti. Tai kiek pavyko išsiaiškinti, kartais būna vadinamasis ovuliacinis kraujavimas. Bet daugiau nieko nerašė...
Atsakyti
Šiaip logiškai mastant teplioti turetu pradeti tada kai kiausinelis issilaisvina is kiausides ir per ta issilaisvinima plysus uzkliudoma kraujagysle kokia ar pan. Kazka tokio skaiciau as. Sikart tai butu tik top, nes kaip tik link vakaro patepliojo, o paskui mylu mylu buvo. lauksiu dabar rytojaus ir ziuresim BT toliau smile.gif
Atsakyti