Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 30, 15:21)
Sveikos mano BT

user posted image

Kaip manot ar verta ko tikėtis g.gif, laikosi temp. jau kiek dienu, bet jokiu ktu pozymiu nera, tik krutine kietesne g.gif

Manaujai antra faze visada budavo trumpa galite bandyti gadinti NT mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
retėja mūsų gretos? biggrin.gif Kas dar gerų žinių turit? 4u.gif
pasirodau ir aš su savo nesusipratimu... doh.gif BT. O datą pažymėjau pati, nes labai kairę kiaušidę skaudėjo. Pagal temperatūrą BP brėžia O berods 10c.d. Antras mėnuo kaip negeriu Thybono ir Bromcriptino, gal todėl tokia temperatūra... Gal hormonai visai sudurniavo... g.gif Sekantis ciklas tikiuosi bus paskutinis prieš IVF'ą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 30, 16:11)
Si men. nevartoju Closta, O ivyko labai anksti ir pagal OT ir pagal temperatura, o taip dazniausiai O buna 15-17 cd, tai iki mmm pagal viska dar 5 d kazkur, arba jau si men. anksciau prasides mmm g.gif, lauksiu dar pora dienu ir bandisiu gadint NT

Na, jei O ivyko ansciau, tai dar nereiskia, kad ir ta antroji faze truks trumpiau. Ji visada tiek pat turetu trukti. Na, nebent kokie vaistiniai prepatatai tam itakos turetu. Bet jei ir su jais, ir be ju anksciau tiek pat trukdavo liuteinine faze, manau, kad si karta turetu irgi tiek pat trukti. Zinoma, labai linkiu, kad tos mmm ir nebepasirodytu. 4u.gif

Jei dar turi kantrybes, lukterk keleta dieneliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 31, 10:16)

Sveikos
pasidariau siandien NT pamaciau kaip visada I pagaliuka, be to temperatura nukrito iki 36,9 jeigu rytoj nepakils tai jau lauksiu mmm, testu nebegadinsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 31, 11:02)
Sveikos
pasidariau siandien NT pamaciau kaip visada I pagaliuka, be to temperatura nukrito iki 36,9 jeigu rytoj nepakils tai jau lauksiu mmm, testu nebegadinsiu  verysad.gif

Imk balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 31, 15:06)
Imk balioneli  4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir aš grįžtu su savo BT. mano pirmoji ciklo dalis labai ilga, tai net nesidalinu, nes nei jums įdomu, o ir pati stengiuos kasdien neperskaičiuojinėti tų dienų doh.gif
Mano grafikiukas . pagal temperatūrą, O įvyko vėlokai, bet pagal išskyras (vištelė nesižymėjau tiksliai doh.gif ) bent pora ar trim dienom anksčiau blush2.gif

Mishellina, na gal dar anksti spręsti 4u.gif

Lalabamba, ilgokai laikosi pakilusi temperatūra bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 08 01, 15:45)

Sveikos
atejo jau siandien mmm, vakar vakaredarbe pradejo tepliot, tai sedejau ir verkiau, puske jau 7 aborta padare o as vis laukiu tu 2 issvajuotu pagaliuku. Koks gyvenimas neteisingas cray.gif
Gal kas zino jegu man BT ir OT parode, kad ivyko O ar gali but, kad visgi neivyko, nors mes turime prasta vyro turta gal tame problema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 08 01, 16:53)
Sveikos
atejo jau siandien mmm, vakar vakaredarbe pradejo tepliot, tai sedejau ir verkiau, puske jau 7 aborta padare o as vis laukiu tu 2 issvajuotu pagaliuku. Koks gyvenimas neteisingas cray.gif
Gal kas zino jegu man BT ir OT parode, kad ivyko O ar gali but, kad visgi neivyko, nors mes turime prasta vyro turta gal tame problema  verysad.gif

Uzjauciu , o ilgai planuojate? Na jai vyro prastas turtas tai gali ir del to nepavykti manau g.gif Pas mane tas pats turejau 2 persileidimus, o dabar jau puse metu kaip nepastoju ir O vyksta pagal Bt graziai, ir OT pardo ryskius tai suprask kaip nori, nors si menesi OT buvo kaip niekad ryskesne net uz kontroline juostele , gal O vyko neikigalo doh.gif
Atsakyti
Aga bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 08 01, 18:46)

blush2.gif Na net dar nezinau ka galvot, dar reikia laukti ar ryskesim, kazkaip kol kas ramiai reaguoju , jai isryskesiu begsiu HCG darytis ir sekti kaip auga .
Beje idedu BT siandien biski pasokau i virsu , ziuresim kas bus rytoi
BT
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 08 01, 18:30)

Mes apie 2metus jau planuojam, ir ne karto per 2 metus nemaciau nors vaiduoklio, as irgi vis galvoju gal O vyksta ne iki galo g.gif
Grazei pakilai taip ir laikykis wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 01 rugpjūčio 2013 - 18:29