Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(Amota @ 2013 07 26, 11:15)
Naudoju 20mIU, visada dariausi 17val, 2val prieš tai negerdavau jokių skysčių  g.gif  na dar pažaisiu iki kelias dienas, gal parodys... gaila būtų, nes neužtaikėm tada ant vaisingų  doh.gif

o gal daugiau valandų negerk skysčių... nežinau, gal man ir sutapimas buvo, bet kai nuo ryto iki 16 val negėriau, labai ryškus buvo. Nors ir pagal ciklą jau turėjo būt O
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 26, 07:04)
Laba ryta, mano bt: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
Manau, kad esu  nestuke.gif
Nėštumo testo neturiu po ranka, nes atostogaujame tundroj tokioj smile.gif

Tylus sveikinimai ir linkiu kad NT rysketu mirksiukas.gif

QUOTE(Amota @ 2013 07 26, 10:59)

Na as dar nevertinciau kad O ivyko , nes pries tai panasi Bt laikesi g.gif o
BT turi pakilti bent 0,2 laipsnio, palyginti su sesiomis paskutinemis zemos BT dienomis, ir tokia issilaikyti bent 3 dienas – tada laikoma, kad ovuliacija tikrai ivyko taigi jai BT dar kyls tai vadinasi O ivyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Pasiruosiau po mmm matuotis BT ir pazinti save. Tai vat klausimelis butu toks: termometra TEN reikia negiliai kistis ar truputi giliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 07 26, 18:00)
BT turi pakilti bent 0,2 laipsnio, palyginti su sesiomis paskutinemis zemos BT dienomis, ir tokia issilaikyti bent 3 dienas – tada laikoma, kad ovuliacija tikrai ivyko taigi jai BT dar kyls tai vadinasi O ivyko  mirksiukas.gif

Na va, vakar OT parodė II kuo ryškiausius, antra buvo ryškesnė net už kontrolinę thumbup.gif tačiau šiandien BT nepakilo, ar tai reiškia, kad ir šiandien dar vaisinga labai ar kaip čia suprasti http://tevu-darzelis...994@1307131ef6b ? doh.gif aną mėnesi 15CD irgi nukrito, bet 16CD staigiai šoko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amota: 28 liepos 2013 - 07:53
Labas rytas, pasirodau
BT

Papildyta:
QUOTE(Amota @ 2013 07 28, 08:52)
Na va, vakar OT parodė II kuo ryškiausius, antra buvo ryškesnė net už kontrolinę  thumbup.gif  tačiau šiandien BT nepakilo, ar tai reiškia, kad ir šiandien dar vaisinga labai ar kaip čia suprasti http://tevu-darzelis...994@1307131ef6bdoh.gif  aną mėnesi 15CD irgi nukrito, bet 16CD staigiai šoko  g.gif

Zinok pas mane si menesi irgi tai pat buvo 22 ciklo diena rode daug ryskesne net nei kontroline, bet BT pakylo tik 24 ciklo diena mirksiukas.gif
Kazkur skaiciau , kad BT nebutinai iskart pakyla po O , kad ji gali pakylti ir po1-3 dienu po O.
Va radau istrauka mirksiukas.gif :
Per vaisingas dienas kai kurioms moterims BT gali nukristi keliomis laipsnio padalomis. Įvykus ovuliacijai, po 1–4 dienų BT pakyla ir pakilusi laikosi (gali svyruoti, bet neturėtų kristi iki pirmai ciklo fazei būdingos temperatūros) iki kitų menstruacijų pradžios. BT turi pakilti bent 0,2 laipsnio, palyginti su šešiomis paskutinėmis žemos BT dienomis, ir tokia išsilaikyti bent 3 dienas – tada laikoma, kad ovuliacija tikrai įvyko. BT pradeda kristi porą dienų prieš menstruacijas arba joms prasidėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 28 liepos 2013 - 09:39
Labas rytas,
Aga, labai gražiai laikaisi ir labai gražus skirtumas tarp fazių thumbup.gif

Mergytės, OT neparodo O dienos, jis parodo didžiausią LH bangą prieš O. Po teigiamo OT, O įvykstą po 12 - 48 valandų, todėl BT po teigiamo OT neturi pakilti iš kart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 07 28, 10:13)
Labas rytas,
Aga, labai gražiai laikaisi ir labai gražus skirtumas tarp fazių  thumbup.gif

Mergytės, OT neparodo O dienos, jis parodo didžiausią LH bangą prieš O. Po teigiamo OT,  O įvykstą po 12 - 48 valandų, todėl BT po teigiamo OT neturi pakilti iš kart  mirksiukas.gif

Aciu Frejuke, tas skirtumas pas mane visada toks, na gal si menesi kazkaip staigiau pakylau blush2.gif , bet ir ciklas bus tokio ilgumo kokio niekad neturejau doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū, mergaitės, už tokį išsamų paaiškinimą blush2.gif wub.gif
Nuraminot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 28, 10:43)
Labai ačiū, mergaitės, už tokį išsamų paaiškinimą  blush2.gif  wub.gif 
Nuraminot  ax.gif

Nelabai į temą, bet pratęsiu savo pamąstymus g.gif man antra diena OT rodo teigiamą, ryškius II blink.gif tai vadinas man dar tik vyks OV, ar jau dabar vyksta ?
Atsakyti
Sveikos mano BT

user posted image

Kaip manot ar verta ko tikėtis g.gif, laikosi temp. jau kiek dienu, bet jokiu ktu pozymiu nera, tik krutine kietesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 30, 15:21)
Sveikos mano BT
Kaip manot ar verta ko tikėtis g.gif, laikosi temp. jau kiek dienu, bet jokiu ktu pozymiu nera, tik krutine kietesne g.gif

Jūsų 2 fazė įprastai ir trunka 11 dienų? Jei taip - bandyčiau NT rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 30 liepos 2013 - 14:27
QUOTE(Iveina @ 2013 07 30, 15:26)
Jūsų 2 fazė įprastai ir trunka 11 dienų? Jei taip - bandyčiau NT  rolleyes.gif

Si men. nevartoju Closta, O ivyko labai anksti ir pagal OT ir pagal temperatura, o taip dazniausiai O buna 15-17 cd, tai iki mmm pagal viska dar 5 d kazkur, arba jau si men. anksciau prasides mmm g.gif, lauksiu dar pora dienu ir bandisiu gadint NT
Atsakyti