Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

Sveikos, na as kylu po biski blush2.gif , dabar prasidejo laukimo laikotarpis 4u.gif
BT
Papildyta:
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 24, 09:17)
Na laukiu rytojaus, nes vyras aferistuku isvadino  lotuliukas.gif o as tik sakiau ka maciau  smile.gif

Na kokios naujenos, ka siandien NT rodo bigsmile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 25, 11:22)
user posted image
Kažkokia nesamonė, BT nukrito, dufą nutraukiau o mm vistiek nėra doh.gif

na liko laukti ka rytoj BT rodys , gal is tikruju reikejo dar nenutraukti Dufo g.gif
Babyplane jai paziureti pastojusiu grafikelius tai kai kur buvau macius kad BT pries mmmm nukrisdavo, bet po pora dienu pakyldavo ir mmm taip ir neatkeliaudavo, zinau kad tai retinybe , bet gal ir pas tave taip g.gif
NT nebandei gadinti, nes jai tada mesdavo vaiduokliukus tai jau turetu isrysketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 07 25, 17:26)
Sveikos, na as kylu po biski blush2.gif  , dabar prasidejo laukimo laikotarpis  4u.gif
BT
Papildyta:

Na kokios naujenos, ka siandien NT rodo  bigsmile.gif
na liko laukti ka rytoj BT rodys , gal is tikruju reikejo dar nenutraukti Dufo  g.gif
Babyplane jai paziureti pastojusiu grafikelius tai kai kur buvau macius kad BT pries mmmm nukrisdavo, bet po pora dienu pakyldavo ir mmm taip ir neatkeliaudavo, zinau kad tai retinybe , bet gal ir pas tave taip  g.gif
NT nebandei gadinti, nes jai tada mesdavo vaiduokliukus tai jau turetu isrysketi  4u.gif

Nu bet tai jei yra nėštumas, tai nebūtinai turi pareiti mmm vien dėl to, kad nutraukiau dufą g.gif Bus kaip bus, dabar jau nieko nebe pakeisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 25, 18:45)
Nu bet tai jei yra nėštumas, tai nebūtinai turi pareiti mmm vien dėl to, kad nutraukiau dufą  g.gif Bus kaip bus, dabar jau nieko nebe pakeisiu  4u.gif

na jo bet turejau omenyje kad kiek zinau dufa taip greitai nutraukti negalima jai yra nestumas
Atsakyti
Laba ryta, mano bt: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
Manau, kad esu nestuke.gif
Nėštumo testo neturiu po ranka, nes atostogaujame tundroj tokioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 26, 06:04)
Laba ryta, mano bt: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
Manau, kad esu  nestuke.gif
Nėštumo testo neturiu po ranka, nes atostogaujame tundroj tokioj smile.gif

tylus sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, BT pakyla OV dieną, ar gali pakilti ir diena ar kelios dienos prieš ?
Nes BT kaip ir pakilo, netgi žymiai, o va OT nerodo OV blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 26, 10:44)
Mergaitės, BT pakyla OV dieną, ar gali pakilti ir diena ar kelios dienos prieš ?
Nes BT kaip ir pakilo, netgi žymiai, o va OT nerodo OV  blink.gif

parodykit grafiką smile.gif nes neaišku koks tas nežymus pakilimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 07 26, 10:54)
parodykit grafiką smile.gif nes neaišku koks tas nežymus pakilimas smile.gif

Kaip tik žymus blink.gif biggrin.gif http://tevu-darzelis...994@1307131ef6b
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 26, 10:59)

Kartais perskaitom tai, ką mato pasąmonė doh.gif ne pirmas kartas man čia taip biggrin.gif
O kokio jautrumo OT naudojate? Gali būti, kad tiesiog nepagavot bangos.
Aišku viskas priklausys nuo to, ar BT ir toliau kils. Bet visko gali būti, kad O buvo 12 CD smile.gif
Atsakyti
Naudoju 20mIU, visada dariausi 17val, 2val prieš tai negerdavau jokių skysčių g.gif na dar pažaisiu iki kelias dienas, gal parodys... gaila būtų, nes neužtaikėm tada ant vaisingų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 26, 11:15)
Naudoju 20mIU, visada dariausi 17val, 2val prieš tai negerdavau jokių skysčių  g.gif  na dar pažaisiu iki kelias dienas, gal parodys... gaila būtų, nes neužtaikėm tada ant vaisingų  doh.gif

Aišku būna, kad pradeda BT kilt dar prieš O, bet ne taip žymiai. Nors aišku ir pas Jus pakilimas per 0,2 - nėra baisiai didelis. Belieka laukti.
Be to, kai kurioms LH piko metu LH gali būti 21 mlU (normaliai LH piko metu gali siekti 21–80 mlU), taigi su 20 jautrumo testais tokį piką būtų sudėtingiau ir pagauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 26 liepos 2013 - 10:24
Iveina, ačiū labai už išsamius atsakymus 4u.gif

Visgi dar pažaisiu kelias dienas su testukais, gal išryškės.
Atsakyti