Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(Amota @ 2013 07 22, 09:51)
Tai iš vaistinės perki testukus ? Aš tai tu pigiųjų turiu, tai tokiu negaila būtų ir mėtyti  biggrin.gif  tik va nervai  blink.gif

Tip visis testai iš vaistinės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 09:55)
Tai net jei mm nesulauksi, tai vis tiek per anksti bus dar pas gine eit, juk reiketu bent jau ne anksciau nei 7 nestumo savaite. Manau, kad daug paprasciau palaukus pora dienu, nusipirkt ir pasidaryt 1 kokybiska testa ax.gif

O kuo šitie nekokybiškis? g.gif O kodėl per anksti? Puslytę tai tikrai matytu jei būčiau nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 10:55)
Tai net jei mm nesulauksi, tai vis tiek per anksti bus dar pas gine eit, juk reiketu bent jau ne anksciau nei 7 nestumo savaite. Manau, kad daug paprasciau palaukus pora dienu, nusipirkt ir pasidaryt 1 kokybiska testa ax.gif

Aš irgi nežinau kuo skiriasi kokybiškas ir ne testas g.gif nebent patogumu, nes kasetėje yra ta pati juostelė, kaip ir perkant ją atskirai mirksiukas.gif o jei nėštumas yra, betkoks taisyklingai atliktas testas tai parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 22, 10:12)
Aš irgi nežinau kuo skiriasi kokybiškas ir ne testas  g.gif  nebent patogumu, nes kasetėje yra ta pati juostelė, kaip ir perkant ją atskirai  mirksiukas.gif  o jei nėštumas yra, betkoks taisyklingai atliktas testas tai parodys  smile.gif

Nu tai nebent netaisiklingai padariau doh.gif Tik klausimas kurį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 09:58)
Tip visis testai iš vaistinės ax.gif
Papildyta:

O kuo šitie nekokybiškis?  g.gif O kodėl per anksti? Puslytę tai tikrai matytu jei būčiau  nestuke.gif  biggrin.gif

Na, nekokybiskas tuom, kad vaiduokliauja (ir gana ryskiai, jei nera nestumo) arba nieko nerodo, jei yra nestumas.. tokie testai tik subalamutina
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 10:17)
Na, nekokybiskas tuom, kad vaiduokliauja (ir gana ryskiai, jei nera nestumo) arba nieko nerodo, jei yra nestumas.. tokie testai tik subalamutina

Tai kuris kokybiškas? Kuriuo pasitikėti, nei vienu, reiškias geriausias įrodymas krajo tyrimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 10:18)
Tai kuris kokybiškas? Kuriuo pasitikėti, nei vienu, reiškias geriausias įrodymas krajo tyrimas  tongue.gif

Kodel ne vienu? Per savo 5 metus laukimo visus isbandziau (kiek Lietuvoj yra ir dar daug ne is Lietuvos), Viola nekart nevaiduokliavo, isskyrus kai buvau pastojus pries 3 metus ir persileidau bei dabar, kai tikrai laukiuos
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 10:20)
Kodel ne vienu? Per savo 5 metus laukimo visus isbandziau (kiek Lietuvoj yra ir dar daug ne is Lietuvos), Viola nekart nevaiduokliavo, isskyrus kai buvau pastojus pries 3 metus ir persileidau bei dabar, kai tikrai laukiuos

O man meluoja ir neaišku kurie ax.gif O pirkti tikrai ne po 2 litus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 11:51)
O man meluoja ir neaišku kurie  ax.gif O pirkti tikrai ne po 2 litus  schmoll.gif

Nebepirkit D'best iš Eurovaistinės, jau geriau tada Evitest iš Maximos ar Rimi. O tau iš Benu vaistinės testai galėjo vaiduokliaut nuo Ovitrelio smile.gif

Ir aplamai ši tema apie BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 07 22, 10:54)
Nebepirkit D'best iš Eurovaistinės, jau geriau tada Evitest iš Maximos ar Rimi. O tau iš Benu vaistinės testai galėjo vaiduokliaut nuo Ovitrelio  smile.gif 

Ir aplamai ši tema apie BT  smile.gif

Jau daug laiko praėjo nuo Ovitrelio suleidimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 11:56)
Jau daug laiko praėjo nuo Ovitrelio suleidimo  ax.gif

Bet tavo grafike Pirmas NT pažymėtas 9DPO, o Ovitrelis laikosi 10 dienų....
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 07 22, 10:59)
Bet tavo grafike Pirmas NT pažymėtas 9DPO, o Ovitrelis laikosi 10 dienų....

Jis suleistas 6 birželio, pirmasis NT darytas 24 birželio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 12:03)
Jis suleistas 6 birželio, pirmasis NT darytas 24 birželio  ax.gif

Šiaip tai dabar Liepa, jeigu ką. Ir iki 24 Liepos laiko dar yra, jei čia suklydai tik mėnesį rašydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 22 liepos 2013 - 11:21