Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 09:07)
Toki pat testa darei?

Tikrai taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 10:19)
Tikrai taip  ax.gif

gal iš vakaro daug skysčių išgėrei ir ne toks koncentruotas šlapimas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2013 07 22, 09:21)
gal iš vakaro daug skysčių išgėrei ir ne toks koncentruotas šlapimas buvo smile.gif

Ai dzin jau man, baigiu išprotėti aš nuo to laukimo doh.gif Vieną dieną teigiamas, kitą dieną visiškai neigiamas ir jokių mm nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2013 07 22, 07:15)
pasirodau http://tevu-darzelis...672@1306150975d (trikdžius paskutines dvi dienas pažymėjau, nes iš vakaro po taurę vyno išgerdavau  blush2.gif  )

būna, kad ir vėlai parodo testas smile.gif bt tai labai graži man smile.gif

Man taip pat labai gražus kylimas thumbup.gif lauksim gerų naujienų.
Beje, aš nebesimėgaučiau vynu, kai mintyse, o ir kreivė tokia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 10:24)
Ai dzin jau man, baigiu išprotėti aš nuo to laukimo  doh.gif Vieną dieną teigiamas, kitą dieną visiškai neigiamas ir jokių mm nėra  doh.gif

man panašiai, tik teigiamo nemačiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amota @ 2013 07 22, 10:25)
Man taip pat labai gražus kylimas  thumbup.gif  lauksim gerų naujienų.
Beje, aš nebesimėgaučiau vynu, kai mintyse, o ir kreivė tokia  nestuke.gif

vakar bt pakrito šiek tiek, tai jau sakau turbūt ateina mm, svečiuose buvom, tai truputį paragavau smile.gif bet šiandien vėl cirkai blink.gif vistik manau, kad nesilaukiu, nes jau turėtų rodyti bent vaiduokliuką testas, nes 10 miu jautrumo pas mane jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 09:24)
Ai dzin jau man, baigiu išprotėti aš nuo to laukimo  doh.gif Vieną dieną teigiamas, kitą dieną visiškai neigiamas ir jokių mm nėra  doh.gif

Pasidaryk Viola, jie nera man niekada vaiduokliave, kai nebuvo nestumo.. bent jau bus aisku, kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2013 07 22, 10:28)

vakar bt pakrito šiek tiek, tai jau sakau turbūt ateina mm, svečiuose buvom, tai truputį paragavau smile.gif bet šiandien vėl cirkai  blink.gif  vistik manau, kad nesilaukiu, nes jau turėtų rodyti bent vaiduokliuką testas, nes 10 miu jautrumo pas mane jie smile.gif

O kiek dienų šiaip ciklas trukdavo ? daug čia užvėlavo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 22, 10:30)
O kiek dienų šiaip ciklas trukdavo ? daug čia užvėlavo ?  g.gif

labai nereguliarūs ciklai pas mane, aš tik daug maž nuspėju mm pagal tai, kiek dienų nuo ov iki mm pradžios smile.gif paprastai po ov 13-15 dieną prasidėdavo mm, o dar 3-4 dienas prieš tai pradėdavo teplioti. o dabar 16 dpo, nei tepliojimų, nei mm, nei teigiamo testo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2013 07 22, 10:32)
labai nereguliarūs ciklai pas mane, aš tik daug maž nuspėju mm pagal tai, kiek dienų nuo ov iki mm pradžios smile.gif paprastai po ov 13-15 dieną prasidėdavo mm, o dar 3-4 dienas prieš tai pradėdavo teplioti. o dabar 16 dpo, nei tepliojimų, nei mm, nei teigiamo testo  doh.gif

Tai palauk dar dienelę kitą ir jei neprasidės vėl kartoki NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 22, 09:28)
Pasidaryk Viola, jie nera man niekada vaiduokliave, kai nebuvo nestumo.. bent jau bus aisku, kas ir kaip

Nebemėtysiu pinigų ant testų, laukiu mm dienos, o jei nesulaukiu einu pas savo ginę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 10:48)
Nebemėtysiu pinigų ant testų, laukiu mm dienos, o jei nesulaukiu einu pas savo ginę  ax.gif

Tai iš vaistinės perki testukus ? Aš tai tu pigiųjų turiu, tai tokiu negaila būtų ir mėtyti biggrin.gif tik va nervai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 09:48)
Nebemėtysiu pinigų ant testų, laukiu mm dienos, o jei nesulaukiu einu pas savo ginę  ax.gif

Tai net jei mm nesulauksi, tai vis tiek per anksti bus dar pas gine eit, juk reiketu bent jau ne anksciau nei 7 nestumo savaite. Manau, kad daug paprasciau palaukus pora dienu, nusipirkt ir pasidaryt 1 kokybiska testa ax.gif
Atsakyti