Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 20:20)
Nepriimu dar jokių sveikinimų  schmoll.gif Vaiduokliai gali pasirodyti ir nuo netinkamai atlikto testo pvz  mirksiukas.gif O beto jau vieną kart taip buvo, rodė vaiduoklį, BT buvo aukšta o kai nuėjau pasitikrinti jokio nėštumo nebuvo, tad dabar tikrai netaip greitai tuo patikėsiu  mirksiukas.gif O beto aš geriu dufą, jis ir palaiko aukštą BT  mirksiukas.gif

Na supratau. Gal tada tikrai geriau palaukti. Bet tada siaip daugiau retoriniai klausimai kyla: jei dufa kelia BT, tai kas vercia NT vaiduokliauti? Ir jei nesinori NT pasitiketi, gal nereikejo taip anksti daryti? g.gif
Nors ir as bijojau patiketi NT. Net 5 skirtingus dariausi. O ir intuicija stipria turejau, bet protas labiau itikineti mokejo. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 21, 10:06)
ir labai netikėtas  smile.gif

Linkiu, kad ten ir lsikytusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 20, 17:22)
Neisikabinkite i ta 37 temperatura.  doh.gif
Svarbiausia ne kokia ta temperatura antroje ciklo puseje, o pakilimas bent per 0,2 laipsnio. Jei butu svarbu, kad pakiltu iki 37 ir daugiau laipsniu, tai nei as, nei daug kitu mergaiciu negaletu pastoti.  ax.gif
Papildyta:
Tikrai anksti testuka darei. O nenori dabar pasidaryti?  bigsmile.gif

Aciu uz paaiskinima blush2.gif , bet siandiena jau 'skaudziai' kritau, tai laukiu mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 21, 10:13)
Aciu uz paaiskinima  blush2.gif , bet siandiena jau 'skaudziai' kritau, tai laukiu mmm  verysad.gif

Imk balionėlį 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 21, 09:08)
Na supratau. Gal tada tikrai geriau palaukti. Bet tada siaip daugiau retoriniai klausimai kyla: jei dufa kelia BT, tai kas vercia NT vaiduokliauti? Ir jei nesinori NT pasitiketi, gal nereikejo taip anksti daryti?  g.gif
Nors ir as bijojau patiketi NT. Net 5 skirtingus dariausi. O ir intuicija stipria turejau, bet protas labiau itikineti mokejo.  lotuliukas.gif
Papildyta:
Linkiu, kad ten ir lsikytusi.  mirksiukas.gif

Nu nežinau bijau patikėti blush2.gif Širdis liepia tikėti o protas sako ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 21, 11:07)
Nu nežinau bijau patikėti  blush2.gif Širdis liepia tikėti o protas sako ne  doh.gif

Man lygiai taip pat buvo. biggrin.gif Mano vaiduokliai buvo pakankamai aiškūs, kad nekiltų klausimas "ar man vaidenasi?". Dariausi 5 testus. Jau net MB sakė, kad negali 5 skirtingi testai meluoti. doh.gif O ir BT rodė antrajį pakilimą. Tai kai nebesulaukiau mmm, tada proto balsas apsiramino, pripažino visus ankstyvuosius požymius ir davė ramybę širdies balsui. lotuliukas.gif

Beje, aš čia virusiuką dar kokią savaitėlę paskleisiu ir po to jau bus laikas iš čia išsikraustyti. Truputį liūdna, kai tiek laiko lankydavausi temutėje. Bet tikiuosi, kad virusiuką kam nors tikrai būsiu perdavusi. bigsmile.gif
Atsakyti
Ar gali buti Anovuliacinis ciklas bet OT teigiami buvo? Blamba jau nerimas mane apeme, na arba sis ciklas anovulacinis arba tokios velyvos O niekada neturejau, jau neramu pasidare man g.gif

BT
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 07 21, 12:05)
Ar gali buti Anovuliacinis ciklas bet OT teigiami buvo? Blamba jau nerimas mane apeme, na arba sis ciklas anovulacinis arba tokios velyvos O niekada neturejau, jau neramu pasidare man  g.gif

BT

O gal ryt jau kils BT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 21, 12:26)
O gal ryt jau kils BT?  g.gif

Net jau neisivaizduoju, gal mano termometras uzsilenke g.gif reiks nusipirkt dar nauja gal su abiems matuot doh.gif Dar tokiu cirku mano organizmas nekrete
Atsakyti
Šiandienis testas parodė visiškai vieną riebų pagaliuką mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
pasirodau http://tevu-darzelis...672@1306150975d (trikdžius paskutines dvi dienas pažymėjau, nes iš vakaro po taurę vyno išgerdavau blush2.gif )
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 06:42)
Šiandienis testas parodė visiškai vieną riebų pagaliuką  mirksiukas.gif
user posted image

būna, kad ir vėlai parodo testas smile.gif bt tai labai graži man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2013 07 22, 06:15)
pasirodau http://tevu-darzelis...672@1306150975d (trikdžius paskutines dvi dienas pažymėjau, nes iš vakaro po taurę vyno išgerdavau  blush2.gif  )

būna, kad ir vėlai parodo testas smile.gif bt tai labai graži man smile.gif

Vakar rodė teigiamą, šiandien nebe biggrin.gif Arba testai durni arba mano BT doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 22, 07:02)
Vakar rodė teigiamą, šiandien nebe  biggrin.gif Arba testai durni arba mano BT  doh.gif  lotuliukas.gif

Toki pat testa darei?
Atsakyti