Įkraunama...
Įkraunama...

BT aptarimas :)

QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 20, 18:57)
Aš irgi nenorėjau patikėti vaiduokliais. Laukiau dar mmm dienos ir nekrintančios BT.  lotuliukas.gif

Manau, kad galima tyliai sveikinti  4u.gif

Nepriimu dar jokių sveikinimų schmoll.gif Vaiduokliai gali pasirodyti ir nuo netinkamai atlikto testo pvz mirksiukas.gif O beto jau vieną kart taip buvo, rodė vaiduoklį, BT buvo aukšta o kai nuėjau pasitikrinti jokio nėštumo nebuvo, tad dabar tikrai netaip greitai tuo patikėsiu mirksiukas.gif O beto aš geriu dufą, jis ir palaiko aukštą BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 19:20)
Nepriimu dar jokių sveikinimų  schmoll.gif Vaiduokliai gali pasirodyti ir nuo netinkamai atlikto testo pvz  mirksiukas.gif O beto jau vieną kart taip buvo, rodė vaiduoklį, BT buvo aukšta o kai nuėjau pasitikrinti jokio nėštumo nebuvo, tad dabar tikrai netaip greitai tuo patikėsiu  mirksiukas.gif O beto aš geriu dufą, jis ir palaiko aukštą BT  mirksiukas.gif

Ar tavo vaiduoklis tokio ryskumo, kad galima uzfiksuoti foto?
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 20, 19:33)
Ar tavo vaiduoklis tokio ryskumo, kad galima uzfiksuoti foto?

Nedarysiu jokių foto 4u.gif Nematau tikslo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 20, 09:14)
user posted image
Galbūt be reikalo nurašiau ciklą, mmm dar nėra  blush2.gif
Labas rytas  mirksiukas.gif

Man atrodo kad jau galima sveikinti bus thumbup.gif laikau kumstukus kad tavo vaiduokliukas tik rysketu 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu:

http://tevu-darzelis...484@13062872a94

smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 21, 08:38)

mm...?
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 21, 07:41)

Ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 21, 08:43)
Ką tai reiškia?

mm=mėnesinės smile.gif Neatėjo? Lengvas pakritimas, dažniausiai taip būna, nors čia toks nežymus, gal ir nieko nereiškia.
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 21, 07:47)
mm=mėnesinės  smile.gif  Neatėjo? Lengvas pakritimas, dažniausiai taip būna, nors čia toks nežymus, gal ir nieko nereiškia.

Ne neatėjo, nu pas mane po tokio pakritimo niekad mmm neateidavo, beje iki jų dar dvi dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 21, 08:32)

Grazus pakilimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 07 21, 10:01)
Grazus pakilimas  thumbup.gif

ir labai netikėtas smile.gif
Atsakyti