Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Sveikos merginos, kreipiuosi į jus.

Nebežinau aš ar nerimauti, ar ne. Pasiskaičius visur tų nėštumo požymių pas save neaptikau, nes nei krūtinę skauda, ji tik padidėjusi, tačiau be to nieko kito nėr. Taip pat nemaudžia pilvo, o mėnesinės vėluoja 3 dieną, ko anksčiau niekad nebuvo, nors kartais užeina tokie silpni, joms būdingi, skausmai. Apetitas truko gal tris dienas, o dabar jo nebėra. Nei silpna, nei miego traukia. Net nebežinau kas yra. Aišku palauksiu dar porą dienų ir tada darysiu testą, stengiuosi nestresuoti, kad tas dar nepadarytų žalos
Atsakyti
QUOTE(Chowy @ 2013 07 18, 16:54)
Sveikos merginos, kreipiuosi į jus.

Nebežinau aš ar nerimauti, ar ne. Pasiskaičius visur tų nėštumo požymių pas save neaptikau, nes nei krūtinę skauda, ji tik padidėjusi, tačiau be to nieko kito nėr. Taip pat nemaudžia pilvo, o mėnesinės vėluoja 3 dieną, ko anksčiau niekad nebuvo, nors kartais užeina tokie silpni, joms būdingi, skausmai. Apetitas truko gal tris dienas, o dabar jo nebėra. Nei silpna, nei miego traukia. Net nebežinau kas yra. Aišku palauksiu dar porą dienų ir tada darysiu testą, stengiuosi nestresuoti, kad tas dar nepadarytų žalos

Pasidaryk testą, jau tikrai turėtų rodyt wink.gif Man pradžioje irgi simptomų nebuvo, atsirado tik savaitę vėluojant mėnesinėms.
Papildyta:
QUOTE(atellla @ 2013 07 17, 09:35)
Nematavai BT, tik va syryt  27 CD BT 37.2

.. geras zenklas an ax.gif e?

Čia dar ne ženklas smile.gif Iki mm BT pakilusi būna, o joms prasidėjus nukrenta.
Atsakyti
Sudas tie nestumo simptomai, kol nepamatai II juosteliu, nieko negali laikyti nestumo simptomu, nes is didelio noro del psicologines itaigos paciai sau pradedi jausti visokiausius tuos simptomus, net is tikruju skaudet pradeda pilva ar pykinti ar slapintis atrodo kad nori... taip ir isprotet galima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ilgai galvojau rašyti, ar nerašyti...
Žodžiu, turiu PKS, rimtai bandome pastoti beveik metai. Mano labai retos ir nereguliarios mėnesinės, paskutinės buvo balandį. Liepos pradžioje buvau pas gin. iš echo jis pasakė, kad artimiausiu metu tikrai jų dar nelaukčiau... Ramiai sau visą laiką gyvenau nedėdama į nestuke.gif jokių vilčių, kol 07-17 nepasirodė porą lašų kraujuko. Galvojau mmm prasimušo, bet nė velnio... Aišku dabar jau prasideda "nėštumo simptomai", bet bijau, kad jie tik psichologiniai. BT anksčiau matuodavau, bet kai tokie reti ciklai tai nėra prasmės jos matuoti, o po to patepliojimo matuoju ir žemiau 37 nekrenta. Dar truputį skauda spenelius, labai raižo pilvą, suka, pučia vidurius, dažniau vaikštau sisiuko, nors negeriu labai daug... rolleyes.gif Pagrindinis klausimas, kada gadinti NT, kad jis jau teisybę rodytų? pagal šią skaičiuoklę http://www.babymed.com/pregnancy-wheel rytoj prasidėtų 4ta savaitė... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 21, 15:29)
Sveikos,
ilgai galvojau rašyti, ar nerašyti...
Žodžiu, turiu PKS, rimtai bandome pastoti beveik metai. Mano labai retos ir nereguliarios mėnesinės, paskutinės buvo balandį. Liepos pradžioje buvau pas gin. iš echo jis pasakė, kad artimiausiu metu tikrai jų dar nelaukčiau... Ramiai sau visą laiką gyvenau  nedėdama į  nestuke.gif jokių vilčių, kol 07-17 nepasirodė porą lašų kraujuko. Galvojau mmm prasimušo, bet nė velnio...  Aišku dabar jau prasideda "nėštumo simptomai", bet bijau, kad jie tik psichologiniai. BT anksčiau matuodavau, bet kai tokie reti ciklai tai nėra prasmės jos matuoti,  o po to patepliojimo  matuoju ir  žemiau 37 nekrenta. Dar truputį skauda spenelius, labai raižo pilvą, suka, pučia vidurius, dažniau vaikštau sisiuko, nors negeriu labai daug... rolleyes.gif Pagrindinis klausimas, kada gadinti NT, kad jis jau teisybę rodytų? pagal šią skaičiuoklę http://www.babymed.com/pregnancy-wheel rytoj  prasidėtų 4ta savaitė... ax.gif

ryt ryte jau galit daryt NT ir turetu rodyt, nes jau bus 5 dienos po implantacijos (jei tas tepimas buvo implantacija). Jei labai kantri esat, galit dar pora dienu palaukt, tada jau betkuris (netik jautresnis) testas turetu gan aiskiai rodyt kaip yra. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 21, 16:49)
ryt ryte jau galit daryt NT ir turetu rodyt, nes jau bus 5 dienos po implantacijos (jei tas tepimas buvo implantacija). Jei labai kantri esat, galit dar pora dienu palaukt, tada jau betkuris (netik jautresnis) testas turetu gan aiskiai rodyt kaip yra. Sekmes  4u.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif galvojau, kad ilgiau reikia laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 21, 15:53)
ačiū už atsakymą 4u.gif galvojau, kad ilgiau reikia laukti  ax.gif

po O ilgesnis laukimas, o po implantacinio tepimo viskas gan greit pasikeicia smile.gif
lauksim naujienu is jusu 4u.gif
Atsakyti
O kas būna pastojus su LH? Jis išlieka žemas ar išvis dingsta? Kiek skaičiau, jo vertinti
kaip kažkokio nėštumo požymio - negalima?
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 21, 18:07)
O kas būna pastojus su LH? Jis išlieka žemas ar išvis dingsta? Kiek skaičiau, jo vertinti 
kaip kažkokio nėštumo požymio - negalima?

Po O LH nusileidžia. Kažkur esu skaičius, kad nėštumo metu jo beveik nėra, bet čia tokia nepatikrinta info, gal kas geriau žino smile.gif
Kaip nėštumo požymio jo vertinti tikrai negalima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noraa: 21 liepos 2013 - 20:03
Ar impalntacijos metu butinai uri pasirodyti kraujo ar isskyru kraujingu?ar gali ir nieko nepasireiksti?
Atsakyti
QUOTE(brownhair @ 2013 07 21, 22:22)
Ar impalntacijos metu butinai uri pasirodyti kraujo ar isskyru kraujingu?ar gali ir nieko nepasireiksti?

implantacinis kraujavimas GALI pasireiksti, bet tikrai nera privalomas ir nevisad buna mirksiukas.gif ir man jo nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Biski ant atostogu buvau...
Norejau kad pakonemtuotumete toki OT 15 CD 4u.gif (po 10 dienu duphastono, normaliu mm..)
user posted image
Niekad nedariusi OT, tai nezinau kokia cia stadija jo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 22 liepos 2013 - 13:50