Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Praaejes buvo 29, o siaip ivairiai nuo 26 iki kokiu 34 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 16, 12:57)
Praaejes buvo 29,  o siaip ivairiai nuo 26 iki kokiu 34 smile.gif

Bet zinok tie d Best daug kam puliuoja biggrin.gif siulau kitokius pabandyt testukus
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 07 16, 13:25)
Bet zinok tie d Best daug kam puliuoja biggrin.gif siulau kitokius pabandyt testukus

Gal smile.gif
Atsakyti
Ziuriu dingo mano zinutes kazkur biggrin.gif norejau pasidziaugti kad vis del to as laukiuosiu nestuke.gif nors visi pozymiai prasidejo labai anksti,ir speneliai pradejo skaudet apie 20 ciklo diena smile.gif esu labai laiminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2013 07 16, 14:24)
Ziuriu dingo mano zinutes kazkur  biggrin.gif norejau pasidziaugti kad vis del to as laukiuosiu  nestuke.gif  nors visi pozymiai prasidejo labai anksti,ir speneliai pradejo skaudet apie 20 ciklo diena smile.gif esu labai laiminga  4u.gif

Kaip faina bigsmile.gif sveikinu 4u.gif odabar kokie pozymiai ir kelinta CD dabar pagal viska? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 07 16, 15:37)
Kaip faina  bigsmile.gif  sveikinu  4u.gif  odabar kokie pozymiai ir kelinta CD dabar pagal viska? ax.gif

CD 36 dar tik,bet jau yra silpnumas ir pykinimas,krutine skauda nezmoniskai smile.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
Nematavai BT, tik va syryt 27 CD BT 37.2

.. geras zenklas an ax.gif e?
Atsakyti
Sveikos,pastojau iskart po pirmo ciklo.Menesines buvo 24-26 birzelio.kitos turetu buti 22 liepos,bet maniskis labai nekantravo,tai pripirko visokiu rusiu testu:)22 cd jau parode vaiduokliuka,23cd jau visiskai aisku teigiama ir clearblue rodo 2-3 sav.pozymiai?skirtingai nei su pirmu,begiojau daznai slapintis ,tempe krutine,maude sona.Beje,pastojau iskart po menesiniu,kaip ir su pirmu.ciklas 28d.sekmes visoms !
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 17, 10:35)
Nematavai BT, tik va syryt  27 CD BT 37.2

.. geras zenklas an ax.gif e?

kelinta ciklo diena, kad tokia BT? Ar gal žinote kelinta diena po ovuliacijos? Nes realiai net ir 37.2 gali būti tiesiog paprasto ciklo BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 07 17, 09:52)
kelinta ciklo diena, kad tokia BT? Ar gal žinote kelinta diena po ovuliacijos? Nes realiai net ir 37.2 gali būti tiesiog paprasto ciklo BT smile.gif

Suklydau, 28 Ciklo diena siandien. Praeita men ciklas buvo 29 dienos. O kada buvo tikroji Ovuliacija nezinau, bet 21 jau buvo ivykusi simtas proc, nes buvau pas gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 17, 13:01)
Suklydau, 28 Ciklo diena siandien. Praeita men ciklas buvo 29 dienos. O kada buvo tikroji Ovuliacija nezinau, bet 21 jau buvo ivykusi simtas proc, nes buvau pas gine smile.gif

Tada iš esmės belika tik laukti.
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2013 07 17, 10:48)
Sveikos,pastojau iskart po pirmo ciklo.Menesines buvo 24-26 birzelio.kitos turetu buti 22 liepos,bet maniskis labai nekantravo,tai pripirko visokiu rusiu testu:)22 cd jau parode vaiduokliuka,23cd jau visiskai aisku teigiama ir clearblue rodo 2-3 sav.pozymiai?skirtingai nei su pirmu,begiojau daznai slapintis ,tempe krutine,maude sona.Beje,pastojau iskart po menesiniu,kaip ir su pirmu.ciklas 28d.sekmes visoms !

Oj kaip sveikinu 4u.gif smagu, kai taip iš pirmo bandymo, aukit sveiki nestuke.gif
Atsakyti