Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(brownhair @ 2013 07 15, 13:46)
Sveikutes,
Esu naujokele, ka tik prisijungusi prie jusu.
Labai laukiu nestumo bet deja nezinau kaip bus...
Siaip mano mmm labai nereguliaros buvo nuo pat pradziu, pries metus istyre kad progesteronas labai zemas...nebudavo mmm net po 4 men,o kartais du men is eiles budavo normalios. Tai vat kai istyre paskyre gerti KT ir pasake kai noresiu leliuko nutraukti ir bandyti pastoti, kadangi buna ayveju kad staigiai nutraukus KT progesteronas susitvarko, tai vat taip ir padariau...
nustojau gerti KT, susirgau, tada su draugu ko ne kas antra diena bandeme, po antro bandymo praejus 2 dienom maude pilvo apacia kokias 3 dienas,ir jauciausi tokia pilna, dabar nieko nebejauciu..jokiu pozymiu...taciau iki busimu mm dar like 10 dienu bet as taip nekantrauju ir taip noriu  nestuke.gif ....zinau kad dar anksti bet tik idomu ar tas maudimas galejo kazka reiksti?
gal kazkam buvo bedu su progesteronu?

Sunku suprast kada maude, zodziu gal Ovuliacija buvo tai maude vienos jaucia savo vaisingas dienas. As visada jauciu skausma sone kai man O buna. Man 7d iki mm as apart vandeningu isskyru nelabai ka jauciu, dar sprest labai anksti nes dar net implantacija greiciausiai neivyko, tad istikruju per anksti sneket apie pozymius
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 13, 12:30)
Aciu Jums labai  smile.gif  tikiuosi si kart pavyko  nestuke.gif  Testa planuoju darytis 10 dienu  po turejusios but ovuliacijos. T.y. 15 diena, LAUKIU PIRMADIENIO!!!  bigsmile.gif

Įdomu kaip sekėsi NT gadinti šiandien ax.gif tikimės, kad nestuke.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 07 15, 14:00)
Sunku suprast kada maude, zodziu gal Ovuliacija buvo tai maude vienos jaucia savo vaisingas dienas. As visada jauciu skausma sone kai man O buna. Man 7d iki mm as apart vandeningu isskyru nelabai ka jauciu, dar sprest labai anksti nes dar net implantacija greiciausiai neivyko, tad istikruju per anksti sneket apie pozymius

Na taip pati zinau kad dar anksti bet taip norisi greiciau sulaukti kazkokiu pozymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brownhair @ 2013 07 15, 15:16)
Na taip pati zinau kad dar anksti bet taip norisi greiciau sulaukti kazkokiu pozymiu  smile.gif

Rimti pozymiai prasideda tada kai mm veluoja bent pora sav, visi pykinimai blogumai nuovargis pradejo varginti nuo 6sav
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 07 15, 15:18)
Rimti pozymiai prasideda tada kai mm veluoja bent pora sav, visi pykinimai blogumai nuovargis pradejo varginti nuo 6sav

turiu dar daug laiko nervams gadinti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 15, 14:18)
Įdomu kaip sekėsi NT gadinti šiandien  ax.gif  tikimės, kad  nestuke.gif  ...

dar nedariau, nusprendziau palaukti treciadienio smile.gif
Atsakyti
Pradejo skaudeti juosmeni, nugaros puseje (gal strenos?). O manau ivyko, bet dar tik pries kelias dienas, tai kazin ar tai galetu buti nestumo pozymis?... Su nekantrumu laukiu tolimesnes ivykiu sekos smile.gif BT: http://tevu-darzelis...484@13062872a94
Atsakyti
QUOTE(brownhair @ 2013 07 15, 13:46)
po antro bandymo praejus 2 dienom maude pilvo apacia kokias 3 dienas,ir jauciausi tokia pilna, dabar nieko nebejauciu..jokiu pozymiu...taciau iki busimu mm dar like 10 dienu bet as taip nekantrauju ir taip noriu  nestuke.gif ....zinau kad dar anksti bet tik idomu ar tas maudimas galejo kazka reiksti?

greiciausiai jautet O. Nestumo simptomams dar per anksti mirksiukas.gif kantrybes 4u.gif

QUOTE(kipshiukas @ 2013 07 15, 15:18)

butent drinks_cheers.gif tikru nestumo simptomu nejauti mazdaug iki 6 sav.
Pirmi nestumo simptomai yra labai panasus i pms simptomus, uztai sunku is ju kazka tikro ir spresti.

QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 07 15, 21:21)
Pradejo skaudeti juosmeni, nugaros puseje (gal strenos?). O manau ivyko, bet dar tik pries kelias dienas, tai kazin ar tai galetu buti nestumo pozymis?... Su nekantrumu laukiu tolimesnes ivykiu sekos  smile.gif BT: http://tevu-darzelis...484@13062872a94

Ne, nes nestumo pozymiai prasideda tik po implantacijos (kuri vyksta 6-12 dienu po kiausinelio apvaisinimo). Pas jus panasu, kad esat po O, tai jei viskas pasiseke- siuo metu tas apvaisintas kiausinelis keliauja link gimdos, bet pakolkas jis su mamos kunu siuo metu nera niekaip susijunges, uztai jusu organizmas i tai dar negali reaguoti ir jus del to dar negalit jausti nestumo simptomu. Linkiu nesulaukt mmm 4u.gif
Atsakyti
Man nestumas prasidejo gan linksmai, pasikeite apetitas , niekuomet nemegau zuvies, kaip lasisos , silkes ir pan, tai po poros kokiu savaiteliu pradejau valgyti krevetes su kondensuotu pienu (zinau skamba juokingai), man buvo skanu ir koks delikatesas, tad ziuredama filma pasiimdavau induka su kondensuotu pienu ir krevetemis ir smaguriaudama valgiau, veliau greitai perejau nuo suri maisto produktu prie saldziu ir viska sumaisydavau, kol galu gale pajutau dieglius pilvo apacioje galvojau PMS turetu buti, o pasirodo nebevieni esame,smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 16, 05:00)
Man nestumas prasidejo gan linksmai, pasikeite apetitas , niekuomet nemegau zuvies, kaip lasisos , silkes ir pan, tai po poros kokiu savaiteliu pradejau valgyti krevetes su kondensuotu pienu (zinau skamba juokingai), man buvo skanu ir koks delikatesas, tad ziuredama filma pasiimdavau induka su kondensuotu pienu ir krevetemis ir smaguriaudama valgiau, veliau greitai perejau nuo suri maisto produktu prie saldziu ir viska sumaisydavau, kol galu gale pajutau dieglius pilvo apacioje galvojau PMS turetu buti, o pasirodo nebevieni esame,smile.gif

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka 26 cd dbest testas neigiamas. Jau liudna nes manau butu vaiduokliukas pasirodes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 16, 12:23)
Na ka 26 cd dbest testas neigiamas. Jau liudna nes manau butu vaiduokliukas pasirodes sad.gif

kiek ciklas tavo trunka?
Atsakyti