Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Sveikos, mano O būna vėlai, šį kart buvo 23-24 cd. mano ciklas 30 d. šiandien jau 5 diena kai nėra mmm pireš pora dienų neturėjau NT tai pasidariau OT ir pamačiau II ryškiai g.gif po keliu valandų vėl pakartojau ir vėl II ryšku. Šiandien ryte pasidariau NT neigiamas. Gal taip kam nors yra buvę?
Atsakyti
QUOTE(aqva0 @ 2013 07 11, 15:16)
Sveikos, mano O būna vėlai, šį kart buvo 23-24 cd. mano ciklas 30 d. šiandien jau 5 diena kai nėra mmm  pireš pora dienų neturėjau NT tai pasidariau OT ir pamačiau II ryškiai  g.gif po keliu valandų vėl pakartojau  ir vėl II ryšku. Šiandien ryte pasidariau NT neigiamas. Gal taip kam nors yra buvę?

Jei jusu O si menesi buvo 23- 24 CD, tada jusu ciklas nebus si menesi 30 dienu, nes mmm ateina apie 15 dienu po O. Tad si menesi mmm turetut sulaukt tik apie 38CD. Iki tada normalu, kad NT dar rodo neigiama, net jei ir pastojot, nes techniskai- jos dar neveluoja 4u.gif
OT kartais (nevisad jais galima pasitiket siuo klausimu), bet kartais jie parodo ankstyva nestuma. Jum pagal auksciau parasytus paskaiciavimus, iki mmm dar butu kelios dienos (apie 35CD), tai jei uzkibo- gali but, kad OT jau reaguoja (nes jie jautresni) ir NT dar nerodo. Pakartokit NT po poros dienu- galbut jau vaiduokliaus, pasistenkit kuo jautresni nusipirkti. Jei labai nekantru- galit po poros dienu krauja priduot ir bus aisku, bet jei OT reaguoja del nestumo, tada ir NT po keliu dienu jau bent vaiduokliaut turetu pradet. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 05, 10:36)
sendien ryte susinervinau pasidariau pati lieviausia testuka kuris tik jautrus veluojant mm,o turiu dar kurie rodo kai dar iki mm savaite,tai sitas kazkoks neaiskus,ly kazka eina iziuret bet visai jau blankaus,manau palauksiu kokio antradienio ir padarysiu ta geresni

QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 11, 22:32)
zinot merginot neminejau jums sendien nusiprkau dar pora tokiu testuku,nu galvoju pabndysiu nors ir butu anksti,man rodos kad jis bando vaiduokliauti,neimesiu foto nes tik pries sviesos eina iziureti ji,manau palauksiu gal pora dienu,pakartosiu ta prastesni testa su rytiniu,jetus katik jis rysketu

Kad pagal jus- jus cia kas savaite po 'lyg ir vaiduokliuojanti' testa gaunat... jei pastojot anam cikle- NT jau nevaiduokliautu (o dar geriau, sakot 'lyg bando vaiduokliaut', kas kaip suprantu reiskia, kad net to vadinamo vaiduokliuko nera), bet ir lieviausias NT jau aiskiai rodytu nestuma.
BT kitu dienos metu, nei tik pabudus ryte nereiktu tikrinti ir tuo labiau jos vertinti, nes ji nera pastovi ir gali but itakota daugelio priezasciu. Ja patariama darytis pries islipant is lovos, nes net toks veiksmas, kaip nuejimas i tualeta gali itakot pokyti.

As daugiau nekomentuosiu jusu zinuciu ir vadinamu simptomu, nes man atrodo, kad jus esat prisigalvojus juos bandydama save itikint, kad laukiates ir atsisakot priimt betkokia kitokia nuomone, jei apskritai neateinat cia parasinet is neturejimo ka veikt issigalvodama viska... Betkokiu atveju, sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 12 liepos 2013 - 03:12

i 
Merginos, gavusi skundą pabandžiau skaityti šią temą "iš šalies", t.y. kaip narė, atėjusi čia realios informacijos pasiieškoti. Ir ką radau? O gi plepesius! Plepesiams yra skirtas skyrelis "Planuojančių pašnekesiai", kur temų yra n+k. Skyrelis "Nėštumo planavimas" yra skirtas išliekamosioms, informacinio pobūdžio žinutėms, kurios bus skaitomos kitų narių dar daug metų. O ką skaityti šioje temoje? Jūsų pasiplepėjimus? Spėliojimus, kada mmm prasidės ir palinkėjimus, kad neprasidėtų? Raginimus darytis NT arba kaip tik raginimus nesidaryti ir palaukti? Tikrai ne tam ši tema skirta.
Prašau atkreipti dėmesį į tai, ką rašote. Jei negalite susivaldyti neplepėjusios ne į temą, iškelsiu "Pirmuosius nėštumo požymius" į "Planuojančių pašnekesius".

Ačiū.
Atsakyti
sveikos meginos, noriu paklaust Jusu nuomones. Mano situacija tokia: bandau pastoti jau puse metu neiseina, del to nuejau pas ginekologe pasitikrint profilaktiskai. paskutini karta menesinem sirgau 06-20 d. pas ginekologe lankiausi 07-10 t.y. 20 ciklo diena. Ji pasake kad pas mane viskas grazu ir kad gleivine labai ryski paburkusi, atrodo lyg ruostusi nestumui. vakar vakare dariausi NT aisku buvo neigiamas, nes dar tik 22 c.d. ir vakar speneliai pasidare labai jautrus, kaip manote kiek sansu yra kad gydytoja pamate toki maza nestuma? nes ne embriona nes ten tik kelios lasteles bet pagal gimdos bukle... gal yra kam taip buve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 12, 17:26)
sveikos meginos, noriu paklaust Jusu nuomones. Mano situacija tokia: bandau pastoti jau puse metu neiseina, del to nuejau pas ginekologe pasitikrint profilaktiskai. paskutini karta menesinem sirgau 06-20 d. pas ginekologe lankiausi 07-10 t.y. 20 ciklo diena. Ji pasake kad pas mane viskas grazu ir kad gleivine labai ryski paburkusi, atrodo lyg ruostusi nestumui. vakar vakare dariausi NT aisku buvo neigiamas, nes dar tik 22 c.d. ir vakar speneliai pasidare labai jautrus, kaip manote kiek sansu yra kad gydytoja pamate toki maza nestuma? nes ne embriona nes ten tik kelios lasteles bet pagal gimdos bukle... gal yra kam taip buve? 4u.gif

Pirmiausia- puse metu, dar nera ilgu, kad ir kaip tai atrodo amzinybe, kai kas menesi lauki II 4u.gif
Kokio ilgio jusu ciklas (kada turetu buti mmm)?
Kaip suprantu, ji mate, kad gimdos gleivine pasiruosus nestumui. 22CD ji tikrai jokio nestumo nemate, nes net jei kiausinelis buvo apvaisintas, jis dar nebus implantavesis (net po implantacijos, kai NT yra teigiamas pirma savaite, kartais net 2 dar nesimato nieko aiskaus). Gimdos gleivine naturaliam cikle po ovuliacijos pabrinksta ir pasiruosia kiausinelio implantacijai (tas butu matyta pas 99% pastojusiu moteru). Per plona gleivine gali buti nepastojimo priezastim- tai ji mate, kad jusu gleivine si menesi yra tinkama ir pasiruosus. Labai gaila, bet tas dar nereiskia, kad ivyko apvaisinimas ir tikrai pastosit unsure.gif telieka laukti arciau mmm dienos ir pakartot NT, linkiu si menesi pamatyt tuos issvajotuosius II 4u.gif
Atsakyti
na zinokit ji ir nesake kad mato vaika, o sake taip, cituoju: "labai jau man itartinai atrodo ta tavo gleivine, paskutini kart tokia pamaciau vienai moteriai kuriai gydziau uzdegima ir itariau nestuma del to nutraukiau antibijotikus. Ir ji pasigimde berniuka jau. O vaizdelis buvo praktiskai identiskas. tada ji nufotkino man ta rysku debeseli kaip ji man pati pasake, sakau butu geras jei toki maziuka butumet nufotkinusi, o ji sako zinok pasitaiko. labai jau idomiai ten pas tave, antibijotiku nerasyciau tau: Beje ta gydytoja geriausia mano mieste ir tikrino tuo vidiniu echoskopu. Tai po tokiu zodziu ir kyla tokie mano svaiciojimai smile.gif ciklas 26-34 dienos, menesines turetu pareit po savaites mazdaug. Idomu tai, kad ka tik vemiau nuo rauginto agurko biggrin.gif ir kas baisiausia praejo 20 min ir as vel jauciuosi alkana... kazkas su manim darosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atellla: 13 liepos 2013 - 00:41
QUOTE(atellla @ 2013 07 13, 00:37)
na zinokit ji ir nesake kad mato vaika, o sake taip, cituoju: "labai jau man itartinai atrodo ta tavo gleivine, paskutini kart tokia pamaciau vienai moteriai kuriai gydziau uzdegima ir itariau nestuma del to nutraukiau antibijotikus. Ir ji pasigimde berniuka jau. O vaizdelis buvo praktiskai identiskas. tada ji nufotkino man ta rysku debeseli kaip  ji man pati pasake, sakau butu geras jei toki maziuka butumet nufotkinusi, o ji sako zinok pasitaiko. labai jau idomiai ten pas tave, antibijotiku nerasyciau tau: Beje ta gydytoja geriausia mano mieste ir tikrino tuo vidiniu echoskopu. Tai po tokiu zodziu ir kyla tokie mano svaiciojimai smile.gif ciklas 26-34 dienos, menesines turetu pareit po savaites mazdaug. Idomu tai, kad ka tik vemiau nuo rauginto agurko biggrin.gif ir kas baisiausia praejo 20 min ir as vel jauciuosi alkana... kazkas su manim darosi  blink.gif

gleivine pasikeicia pries pastojima ir pastojus, tai visi zenklai geri pas jus smile.gif jei tikrai uzkibot si menesi, belieka palaukt, kad hCG pakiltu pakankamai, kad NT pradetu rodyt, kas jau turetu buti tuoj mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums labai smile.gif tikiuosi si kart pavyko nestuke.gif Testa planuoju darytis 10 dienu po turejusios but ovuliacijos. T.y. 15 diena, LAUKIU PIRMADIENIO!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atellla: 13 liepos 2013 - 11:38
pasireikšiu ir čia biggrin.gif labai tikiuosi rytoj nesulaukti mmm, kaip ir nieko neskauda nemaudžia dar, aš šiaip visad pagal BT jau žinau ar jos ateis, bet va ir vakar ir užvakar teko alkoholio pavartot, tai vakar BT buvo 37.2 o šiandien iš ryto 37.3 , prieš tai dieną 36.9. Žinau, kad nuo alkoholio pakyla ji bet ar gali tiek pakilt?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 07 14, 10:43)
pasireikšiu ir čia  biggrin.gif labai tikiuosi rytoj nesulaukti mmm, kaip ir nieko neskauda nemaudžia dar, aš šiaip visad pagal BT jau žinau ar jos ateis, bet va ir vakar ir užvakar teko alkoholio pavartot, tai vakar BT buvo 37.2 o šiandien iš ryto 37.3 , prieš tai dieną 36.9. Žinau, kad nuo alkoholio pakyla ji bet ar gali tiek pakilt?

del BT nezinau, bet manau jau galit ir testuka sugadinti, jau turetu vaiduokliauti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Esu naujokele, ka tik prisijungusi prie jusu.
Labai laukiu nestumo bet deja nezinau kaip bus...
Siaip mano mmm labai nereguliaros buvo nuo pat pradziu, pries metus istyre kad progesteronas labai zemas...nebudavo mmm net po 4 men,o kartais du men is eiles budavo normalios. Tai vat kai istyre paskyre gerti KT ir pasake kai noresiu leliuko nutraukti ir bandyti pastoti, kadangi buna ayveju kad staigiai nutraukus KT progesteronas susitvarko, tai vat taip ir padariau...
nustojau gerti KT, susirgau, tada su draugu ko ne kas antra diena bandeme, po antro bandymo praejus 2 dienom maude pilvo apacia kokias 3 dienas,ir jauciausi tokia pilna, dabar nieko nebejauciu..jokiu pozymiu...taciau iki busimu mm dar like 10 dienu bet as taip nekantrauju ir taip noriu nestuke.gif ....zinau kad dar anksti bet tik idomu ar tas maudimas galejo kazka reiksti?
gal kazkam buvo bedu su progesteronu?
Atsakyti