Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

sveikos,

susirgau menesinemis siandien verysad.gif, tieisog buvo uzsilaikymas doh.gif
Atsakyti
labaos meerginos,as varstu siom dienom su begalo gausiom isskyrom,jos tokios idomios skaidrios taip nera buve kad tiek begalo daug nespeju eiti i toleta,vistiek jauciuosi keistai silpna taip pilva patempi,tam bando tampyt mane,galva vis skauda tai dujos eina,bet bandau dar si menesi ta leliu jei vis del nebeutu uzsikabine,nesuprantu kas man vyksta merginos?o gal vis del uzkibo kas ir del to ju pagausejo,ar galetu btui taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 06, 17:33)
labaos meerginos,as varstu siom dienom su begalo gausiom isskyrom,jos tokios idomios skaidrios taip nera buve kad tiek begalo daug nespeju eiti i toleta,vistiek jauciuosi keistai silpna taip pilva patempi,tam bando tampyt mane,galva vis skauda tai dujos eina,bet bandau dar si menesi ta leliu jei vis del nebeutu uzsikabine,nesuprantu kas man vyksta merginos?o gal vis del uzkibo kas ir del to ju pagausejo,ar galetu btui taip? g.gif

gali but ir del nestumo, bet gali but ir del kitokiu priezasciu, niekas jum tiksliai forume nepasakys mirksiukas.gif Teks palaukt kol pakartosit NT antradieni ir hCG kraujo ats sulauksit ir bus aisku 4u.gif

QUOTE(venanta @ 2013 07 06, 17:50)
Uj tas laukimas. Pilva idomiai pamaudzia, tai kaip pries mmm, tai toks idomus jausmas viduje. Na lauksiu iki 10d. Arba mmm atkeliaus, arba netyciukas  ax.gif

Tame su tuo nestumu ir 'beda', kad jo pirmi simptomai sutampa su PMS simptomais, tai tik padidina nezinia doh.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas ryt ta dieba kai turetu pasirodyti mmm;) labai tikiuoai kad nesusirgsiu..
isties pilva maudwna jau kokia savaite? o snd taip stipriau buvo uEje mauati maniau kad tuoj susirgsiu bet ne.o ir mieguistumas atsirado ko anksciau tikrai nebuvo wink.gif
Atsakyti
mano pirmieji požymiai išryškėjo savaitė pireš ateinan mm, labai stipriai maudė pilvą, ktūtinė jautri buvo, bet ne speneliai kaip rašo,o pati krūtinė, šleikštulys nuolatinis ir tokia keista būsena, galva tokia kaip po narkozės g.gif neatėjus mm kitą dieną pasidariau testuką, rodė du gražius pagaliukus, tiesa kontrolinė buvo ryškesnė ax.gif po 2 d pasidariau antrą jau vakare, abi vienodai gražios buvo, o vakar dar kartą pasidariau, įsitininimui, abi ryškėjo vienodai greitai 4u.gif linkiu visoms laukiančioms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 07 08, 13:24)
NA tikrai itemptas tai tie patepliojimai uzeinantys, tikiuosi kad sekmingas.  blush2.gif  dar isskyru padaugejo siandien  blush2.gif

Nėštumo metu paprastai (bet turbūt nebūtinai biggrin.gif ) būna tokios tirštos baltos (kartais gelsvos), kitokios nei įprasta, ne tos įprastos kreminės, o tirštesnės.
Atsakyti
Vakare vakar dari au, Teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
Pati pastoviai ieskau pozymiu ir vis nusiviliu. Na is tikro juk turejau tris nestumus (viena trumpai) ir su visais nebuvo jokiu pozymiu. Ir jei atrandi kazkokius pozymius, tai cia tavo vaizduotes vaisius. Na ir dabar as po O, pilvas atsikises lyg buciau kokius pora men nescia. Bet gi nepozymis ispustas pilvas. Ne pozymis kad silpa, maza nuo ko silpna gali darytis slegis, oro temperatura ir aibe kitu dalyku. Skauda ka, irgi ne pozymis, aibe dalyku kurie gali sukelt visa tai (pasitampei pasinervimai) atvirai pasakius su abiem vaikais man pozymiai 6-7sav atsirado, pradejau i wc lakstyt, pykint, vemt, mieguistumas atsirado. Tad manau cia reiktu i sia tema rasyt ne toms kurios jaucia kad nescios o toms kurios jau nescios ir papasakot kada ka jaute, nes cia skaitinet "man bloga, skauda sona, tai as nescia" pirma bent ant testo II pamatykit tada ieskokit pozymiu kitokiu nei kad visada jauciat ir apie juos parasykit, tada bent siesis tie pozymiai. As kas menesi jauciu po O padidejusia krutine ir diena pries ji atsileidzia, kiekviena menesi po O man skauda tai kaire puse pilvo apacioj tai desine tai per vidury. Cia ne pozymiai cia eilinis ciklas. Kaip sakoma neieskokit siknoj kirmeliu jau tikrai juokinga skaityt nenesciuju pozymius, pati sapaliodavau, bet atgavau sveika prota. Gana cia skleist marazma ir kitoms kurios bando pastoti ir tikisi kazko, susukti smegeneles su NETIKRAIS POZYMIAIs

Izeist nieko nenorejau tiesiog mergaites atsikvosekit kokie pozymiai gali but pries mm diena? Juk net implantacijos gali but dar nebuve...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 10 liepos 2013 - 11:14
Kipsiuk, as buvau du kartus nescia, deje abu kartus nesekmingai, tai galiu pasakyti, kad per abu nestumus nuo kazkur trecios savaites mano krutines apimtys tikrai padidejo, is 75 A perkopiau i 85B ar net C, kaip as taip sugebejau tai tikrai nezinau. Taip pat valgymas. As esu is tu kurios mazai valgo, bet butent abu kartus buvo prasiverusi duobe, ir pastebejau, kad norejau tik mesos ir svogunu, na ir kiausiniu ( o siaip man jie smirdi, bet tada galedavau sukapoto kokius tris ar net keturis) doh.gif Dar kas issiskyre is kitu ciklu, tai uzkietejimas (nes siaip pries mmm man atlaisvina viska), lakstymas i wc na, taip pat temdavo man pilvo apacia ir auksta BT smile.gif Tai buvo man, dabar va laukiu, gal galu gale man nusisypsos laime ir si karta bus viskas sekmingai ir pagaliau ir as busiu mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 07 10, 11:35)
Kipsiuk, as buvau du kartus nescia, deje abu kartus nesekmingai, tai galiu pasakyti, kad per abu nestumus nuo kazkur trecios savaites mano krutines apimtys tikrai padidejo, is 75 A perkopiau i 85B ar net C, kaip as taip sugebejau tai tikrai nezinau. Taip pat valgymas. As esu is tu kurios mazai valgo, bet butent abu kartus buvo prasiverusi duobe, ir pastebejau, kad norejau tik mesos ir svogunu, na ir kiausiniu ( o siaip man jie smirdi, bet tada galedavau sukapoto kokius tris ar net keturis) doh.gif Dar kas issiskyre is kitu ciklu, tai uzkietejimas (nes siaip pries mmm man atlaisvina viska), lakstymas i wc na, taip pat temdavo man pilvo apacia ir auksta BT smile.gif Tai buvo man, dabar va laukiu, gal galu gale man nusisypsos laime ir si karta bus viskas sekmingai ir pagaliau ir as busiu mamyte smile.gif

Tai gal cia ir esme, girdejau is dar poros mamuku, ka kai yra anksti pozymiai tai ne kazkas gero, o kurios nejaucia pozymiu ar pozymiai islenda veliau nei 5sav tai geras zenklas... nesakau kad cia taisykle, bet ir man buvo taip
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 07 10, 11:44)
Tai gal cia ir esme, girdejau is dar poros mamuku, ka kai yra anksti pozymiai tai ne kazkas gero, o kurios nejaucia pozymiu ar pozymiai islenda veliau nei 5sav tai geras zenklas... nesakau kad cia taisykle, bet ir man buvo taip

na tada manes laukia ir trecias nusivylimas, nes man vel tie patys pozymiai...
Siaip mano mamai buvo ankstyvi pozymiai, net jausdavo, kada budavo apvaisinta mazdaug. Ir turi du vaikus, nebuvo jokiu problemu smile.gif

siaip as klausiau savo gines, tai ji man sake, kad pozymiai priklauso labai nuo to kaip organizmas reaguoja i nestumo hormonus. Vieno organizmas yra daug jautresnis, kitu viska ramiai atlaiko, o treciu is vis gali pravaikscioti n menesiu ir net nezinoti, kad yra nescia. Drauge suzinojo, kad nescia tik 5 menesi, nes iki to neturejo jokio supratimo, nes sirgo sau menesinem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 10 liepos 2013 - 11:54
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 11, 13:41)
tai va matai nebereikia ne ginsytis biggrin.gif butinai lauksim,nezinau kas ten buvo ar kaip gine sake netikros menesines nezinau,bet manau lukstelsiu,ir bus aiskaiu pries pat jas,nes jai to nera nestumo gal kitas uzkibes bus,tai va viskas aiskaiu bus,sendien ryte bt tik atsikelus 37.1 o pries tai buvo 36.8 jauciu kaip tie speneliai tebera jautrus krutine visa issiputusi,speneliai kitokios spalvos visai netokie kaip budavo...pilvas papustas...bus matyt kaip cia bus rolleyes.gif

Jei tie simptomai tikrai yra nėštumo, tai jie atsiranda dėl hormonų pokyčių, o va į hormonus (hcg) testas ir reaguoja. Kitaip tariant, tokie ryškūs nėštumo simptomai būtų prie teigiamo NT. Priešingu atveju, jie pasireiškia ne dėl nėštumo.
Atsakyti