Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mamyte1982 @ 2013 11 08, 16:47)
sveikutes, mane taip pat labai ant miego traukia,atrodo galeciau miegot visa para blush2.gif  ir ziauriai salta,visi namuose trumpom rankovem,o as vos ne su kailiniais sedziu. kazkada kazkuri rase,kad kaip pastojo,tai visada salta budavo. o kad taip ir butu.... rolleyes.gif

Man irgi baisiai šalta... Vyras plikas namie vaikšto, o aš su šiltu džemperiu ir dar drebu... O kad tai būtų požymis... rolleyes.gif
Atsakyti
Čia viena mamyte klausė ar galima pastoti iškart po persileidimo, tai galiu atsakyti, jog tikrai galima, pati praeitą ciklą patyriau šią nelaimę, o va dabar ir vėl pastojau. O šiaip mano pirmieji nėštumo požymiai buvo praeitą kartą tai iš pat pradžių, gal net tik pastojus kelias dienas tai dantų iškėlimas (šįkart irgi buvo taip pat), itin malonus smileysex.gif, bei skaudi krūtinė, šį kartą, skaudi krūtinė bei tai, jog man šalta ir šalta ir ant miego traukia smile.gif 4u.gif tikiuosi, šįkart, nedings visi šie simptomai ir už mažiau nei 8 mėnesių sūpuosiu savo leliuką - kleckiuką wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alera: 08 lapkričio 2013 - 20:46
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 08, 16:18)
Manau, kad 18 DPO  g.gif (paskutinės mmm buvo 10,09) Ryt darysiu NT  blush2.gif
Bet paskutiniu metu man pradėjo labai temtpi pilva...toks nu nei skausmas, nei maudimas, atrodo kaip raumenu tempimas ir toks išpustas pilvas g.gif

Ivvona is kur pas tave tiek kantrybes ax.gif mano irgi paskutines mmm buvo 10.09 bet jau as nuo antradienio vaiduokliauju smile.gif rytoj mmm diena, vis dar siaubingai bijau kad jos ateis doh.gif
Man irgi pilva tempia labai, skausmas daug mazesnis negu visada buna pries mmm, nes kiekviena menesi mirdavau, o dbr kitaip kazkaip.. ax.gif daryk testuka tik greiciau!!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2013 11 08, 20:33)
Man irgi baisiai šalta... Vyras plikas namie vaikšto, o aš su šiltu džemperiu ir dar drebu... O kad tai būtų požymis... rolleyes.gif

Man irgi salta... Ir temperatura pakilus nuo antradienio, galvojau cia del persalimo, nes gerkle skaudeno, bet dabar mastau gal cia susije su kitkuo rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Supreme,2013 11 08, 20:55]
Ivvona is kur pas tave tiek kantrybes ax.gif mano irgi paskutines mmm buvo 10.09 bet jau as nuo antradienio vaiduokliauju smile.gif rytoj mmm diena, vis dar siaubingai bijau kad jos ateis doh.gif
Man irgi pilva tempia labai, skausmas daug mazesnis negu visada buna pries mmm, nes kiekviena menesi mirdavau, o dbr kitaip kazkaip.. ax.gif daryk testuka tik greiciau!!! smile.gif
Papildyta:

Tai dariau as antradieni, nes pirmadieni atsirado rudu isskyru, tai lyg buvo vaiduokliukas rolleyes.gif
O juk merginos sako, kad palaukt bent kai mmm veluoja lotuliukas.gif tai bandysiu ryt...nekantrauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 08, 21:18)

Tai dariau as antradieni, nes pirmadieni atsirado rudu isskyru, tai lyg buvo vaiduokliukas rolleyes.gif
O juk merginos sako, kad palaukt bent kai mmm veluoja  lotuliukas.gif tai bandysiu ryt...nekantrauju blush2.gif

as jau spejau 4 testus sugadint per ta laika lotuliukas.gif na lauksim rezultatu rytoj! 4u.gif
Atsakyti
Laikom kumštukus! 4u.gif
Gal yra čia merginų,kurios ne tik OT seka savo vaisingas dienas,bet ir sugeba atskirti vaisingas išskiras?
Atsakyti
Mano pirmasis požymis buvo sustojęs skrandis - visiškai ir taip kelias dienas iki mm dienų 4u.gif na gal tik sutapimas ax.gif o šiaip daugiau jokių, visiškai jokių kitokių pojūčių nei prieš mm. daugiau požymių prisigalvodavau pati belaukdama teigiamo testuko nei jau TĄ tikrąjį mėnesį wink.gif blush2.gif o kitokie, tikrieji požymiai atsirado šiek tiek vėliau, prasidėjus 6 savaitei - pykinimas, tempimas pilvo apačioje. taip kad laimingasis mėnuo visiškai niekuo nesiskyrė nuo įprastinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 11 08, 21:36)
as jau spejau 4 testus sugadint per ta laika  lotuliukas.gif  na lauksim rezultatu rytoj! 4u.gif

Velnias unsure.gif rode tik I ryskia ir gal jau toliau toki toki nerysku verysad.gif o taip tikejausi verysad.gif bandyt vel reiks..jei neateis nelauktos mmm verysad.gif
O gal kuriom ilga laika rode I, nors buvo nescia g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 09, 07:48)
Velnias unsure.gif rode tik I ryskia ir gal jau toliau toki toki nerysku verysad.gif o taip tikejausi verysad.gif bandyt vel reiks..jei neateis nelauktos mmm verysad.gif
O gal kuriom ilga laika rode I, nors buvo nescia g.gif  doh.gif

Tai gal ,,toliau" ir buvo vaiduokliukas? 4u.gif belieka islaukt pora dienų ir vel kartoti testuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 09, 08:48)

Sveika, Ivvona.

Paskaitykit mano pasisakymą šios temos 44 puslapyje. Jau buvau garantuota, kad su tais visais požymiais laukiuosi. Kaip ir Jūs, jaučiau ir tą pivo pilnumą, maudimą, durstelėjimą, tempimą ir dar krūvą kitų. Net pykino, gausus šlapinimasis, nuovargis ir pn pn. Dariausi du skirtingus testus ilgais laiko tarpais - abu neigiami. Galiausiai pasirodė mėnesinės. Buvo šokas. Tai buvo viso labo žiaurus PMS, matyt, dėl hormoninių svyravimų arba vadinamas "Psichologinis nėštumas".

Pasidalinau, kad atsipalaiduotumėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 09, 07:48)

O kas tas neryskus ?! Gal ikelk nuotraukyte, paziuresim kas ir kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 11 09, 09:43)
O kas tas neryskus ?! Gal ikelk nuotraukyte, paziuresim kas ir kaip unsure.gif

Ismeciau schmoll.gif. Pirksiu vel ir bandysiu....kazkaip nuojauta sako, kad nestuke.gif. Tikiuosi manes ji neapvils verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 11 09, 09:29)
Sveika, Ivvona.

Paskaitykit mano pasisakymą šios temos 44 puslapyje. Jau buvau garantuota, kad su tais visais požymiais laukiuosi. Kaip ir Jūs, jaučiau ir tą pivo pilnumą, maudimą, durstelėjimą, tempimą ir dar krūvą kitų. Net pykino, gausus šlapinimasis, nuovargis ir pn pn. Dariausi du skirtingus testus ilgais laiko tarpais - abu neigiami. Galiausiai pasirodė mėnesinės. Buvo šokas. Tai buvo viso labo žiaurus PMS, matyt, dėl hormoninių svyravimų arba vadinamas "Psichologinis nėštumas".

Pasidalinau, kad atsipalaiduotumėte  4u.gif

As tikiuosi, kad ju nesulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti