Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mamyte1982 @ 2013 11 06, 14:44)
sveikos,mes planuojam nuo balandzio menesio. spalio 11 d. turejo buti mm. bet pamaciau vaiduokliuka ir taip 5 dienas. testu sugadinau turbut 10 visi skirtingi buvo ir visi ta pati rode.pozymis buvo tik vienintelis,padidejusios krutys. deja po 5 dienu persileidau verysad.gif  dabar jau kokia savaite padidejusios krutys ir pries pora dienu labai skaudejo pilva ( taip kaip prie mm) ,testas neigiamas,bet mm turetu buti tik kita savaite. tai va ir idomu ar imanoma is karto po persileidimo pastoti ? g.gif

Kiek suprantu Jums vadinamas persileidimas įvyko tiesiog, kai vos bandė žirniukas kabintis, testai rodė antrą juostelę ir atėjo pavėluotos mmm, tiesa?
Tada žinoma, kad tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 06, 15:48)
Kiek suprantu Jums vadinamas persileidimas įvyko tiesiog, kai vos bandė žirniukas kabintis, testai rodė antrą juostelę ir atėjo pavėluotos mmm, tiesa?
Tada žinoma, kad tikrai galima  mirksiukas.gif

na tikrai ne paveluotos mm. schmoll.gif nes buvo su didziuliais kresuliais ir taip 8 dienas. normalios mm buna 3 dienas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2013 11 06, 21:52)
na tikrai ne paveluotos mm. schmoll.gif  nes buvo su didziuliais kresuliais ir taip 8 dienas. normalios mm buna 3 dienas  unsure.gif

O kiek laiko buvo praėję nuo paskutiniųjų menesinių?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 06, 20:09)
O kiek laiko buvo praėję nuo paskutiniųjų menesinių?

nuo paskutiniu 5 sav. ir 1 diena
Atsakyti
Na tai labai nedaug smile.gif
Tikrai galėjote vėl pastoti 4u.gif ko ir linkiu.
Kitos moterys net po abrazijos iškart pastoja.
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 06, 23:06)
Na tai labai nedaug  smile.gif
Tikrai galėjote vėl pastoti 4u.gif  ko ir linkiu.
Kitos moterys net po abrazijos iškart pastoja.

Na merginos, kaip jauciates? mirksiukas.gif
As laukiu savaitgalio kada daryt vel NT..tikiuosi ryskiu II blush2.gif tik neduok Dievevir ateis mmm, nes jauciu ale PMS pozymius...
Beto, mane lb pradejo imt miegas biggrin.gif gal jau miegu uz du 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 07, 15:31)
Na merginos, kaip jauciates?  mirksiukas.gif
As laukiu savaitgalio kada daryt vel NT..tikiuosi ryskiu II blush2.gif tik neduok Dievevir ateis mmm, nes jauciu ale PMS pozymius...
Beto, mane lb pradejo imt miegas biggrin.gif gal jau miegu uz du 4u.gif

Kada mm nelauki, kai buvau nescia tai irgi nerealiai miegas imdavo ypac 19-20h tai ir snausdavau pries miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<RedBeauty> @ 2013 11 08, 10:54)
Kada mm nelauki, kai buvau nescia tai irgi nerealiai miegas imdavo ypac 19-20h tai ir snausdavau pries miega biggrin.gif

Taip pat ir man biggrin.gif cia kuri vakara tai numigau pries miega valanda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 08, 11:25)
Taip pat ir man biggrin.gif cia kuri vakara tai numigau pries miega valanda  blush2.gif

kiek tau dpo?
Atsakyti
sveikutes, mane taip pat labai ant miego traukia,atrodo galeciau miegot visa para blush2.gif ir ziauriai salta,visi namuose trumpom rankovem,o as vos ne su kailiniais sedziu. kazkada kazkuri rase,kad kaip pastojo,tai visada salta budavo. o kad taip ir butu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<RedBeauty> @ 2013 11 08, 14:50)
kiek tau dpo?

Manau, kad 18 DPO g.gif (paskutinės mmm buvo 10,09) Ryt darysiu NT blush2.gif
Bet paskutiniu metu man pradėjo labai temtpi pilva...toks nu nei skausmas, nei maudimas, atrodo kaip raumenu tempimas ir toks išpustas pilvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2013 11 08, 15:47)
sveikutes, mane taip pat labai ant miego traukia,atrodo galeciau miegot visa para blush2.gif  ir ziauriai salta,visi namuose trumpom rankovem,o as vos ne su kailiniais sedziu. kazkada kazkuri rase,kad kaip pastojo,tai visada salta budavo. o kad taip ir butu.... rolleyes.gif

to ir linkiu:D
Atsakyti