Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 31, 15:40)
tikrai jau galit dziaugtis nes skaiciai gan auksti tokiam nestumui  4u.gif   O ginekologes tokios jau kai kurios jos yra, kad pradzioj nenori perdaug optimistiskai kalbet, nes visgi tai pati pradzia... Uztai geriausia luktelti kai nestumui jau apie 7 + sav  ir tada pas jas eit, nes tada jau pakankamai pamatuoti galima dydi ir sirdele jau plaka. Taip, kad nusiraminkit ir megaukites nestumu  4u.gif

na aš einu pas ją po savaitės ir šiaip, onkocitologinį darytis, tai tikiuosi, kad iki to laiko niekas nepasikeis ir gal jau kažką jinai galės ten įžiūrėti, nors aišku, anksti dar labai...

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikra: 31 spalio 2013 - 16:51
QUOTE(Netikra @ 2013 10 31, 16:50)
na aš einu pas ją po savaitės ir šiaip, onkocitologinį darytis, tai tikiuosi, kad iki to laiko niekas nepasikeis ir gal jau kažką jinai galės ten įžiūrėti, nors aišku, anksti dar labai...

Ačiū už palaikymą  4u.gif

Visu pirma, tyliai sveikinu. Aukit ir stiprekit. 4u.gif
O kas liecia ginekologes, manau, kartais jos turi buti siek tiek korektiskesnes. Kad ir nenori ir negali garantuot, taciau yra ivairus budai tai pasakyt, nenumusant pacientes upo ir tuo paciu nesuteikiant per daug vilciu.
Atsakyti
Kažkaip apskritai nepasirodė man jinai kompetentinga, kai pasakiau rezultatą, tai dar jai prireikė pasitikslinti, koks matas yra, o ir po to dar tikslinosi su HCG normų lentele...
Aišku, aš jau 100 metų planuoju kraustytis iš valstybinės poliklinikos į privačią, tai vat dabar teks jau tuo ir užsiimti. Tik neįsivaizduoju, kur eiti, kad būtent tą gydytoją gerą gauti..
Gal kas galit rekomenduoti kažką Kaune?

Dabar tik labai baisu,nes požymiai jaučiasi PMS, tai labai baisu, kad tik neprasidėtų...nu tokia paranoja kažkokia atsiranda... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2013 10 31, 17:03)
Dabar tik labai baisu,nes požymiai jaučiasi PMS, tai labai baisu, kad tik neprasidėtų...nu tokia paranoja kažkokia atsiranda...

pirmi nestumo simptomai ir yra kaip PMS ir jie gali uzeit ir praeit ir tai yra normalu, stenkites kuo daugiau ilsetis, atsipalaiduoti ir nepersitempti- palepinkit save kol zirniukas tvirtinasi 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad gali buti tokia savijauta, tik kad as paskutiniais menesiais NT tiek prigadinus, kad kol kas nors kompetentingas grieztai nepasakys, kad tikrai tikrai, tai ir nepatikesiu, atrodo lotuliukas.gif baisu nusivilt labai.... ax.gif
Beje, jeigu grizti prie forumo temos, tai as pradejau itarti laaaaabai anksti,gal net nerealu kazka jaust nuo pirmu dienu, bet toks jausmas, kad krutine padidejo dviem dydziais...vizualiai gal tik siek tiek, bet jausmas toks, kad sunki labai, nors mano siaip b-c dydis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2013 10 31, 19:34)
Zinau, kad gali buti tokia savijauta, tik kad as paskutiniais menesiais NT tiek prigadinus, kad kol kas nors kompetentingas grieztai nepasakys, kad tikrai tikrai, tai ir nepatikesiu, atrodo  lotuliukas.gif  baisu nusivilt labai.... ax.gif
Beje, jeigu grizti prie forumo temos, tai as pradejau itarti laaaaabai anksti,gal net nerealu kazka jaust nuo pirmu dienu, bet toks jausmas, kad krutine padidejo dviem dydziais...vizualiai gal tik siek tiek, bet jausmas toks, kad sunki labai, nors mano siaip b-c dydis  smile.gif

mano irgi krutinė atrodo dviguba biggrin.gif doh.gif prisilietus net skauda unsure.gif pilvo apacios pamaudenimai lyg apsiramino, bet nugaros sonuose vis jaučiu skausmeli...na idomu idomu...jau baisu, kad nuejus i wc nerastus mmm... lb nuliusčiau verysad.gif
Bet tikėkimės..o gal nestuke.gif NT jau akis drasko blush2.gif blush2.gif norisi pabandyt...laikausi iki mm dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivvona @ 2013 11 01, 18:42)
mano irgi krutinė atrodo dviguba biggrin.gif  doh.gif  prisilietus net skauda  unsure.gif pilvo apacios  pamaudenimai lyg apsiramino, bet nugaros sonuose vis jaučiu skausmeli...na idomu idomu...jau baisu, kad nuejus i wc nerastus mmm... lb nuliusčiau  verysad.gif
Bet tikėkimės..o gal  nestuke.gif  NT jau akis drasko  blush2.gif  blush2.gif  norisi pabandyt...laikausi iki mm dienos  thumbup.gif

Na dar kelias dienas luktelk,nors mano mmm turejo tik rytoj prasideti ( ir vis dar negaliu patiketi,kad neprasides,vis bijau),tai as NTdariausi likus kokioms 4 dienoms. Ir pamaciau nerysku antra I smile.gif
Linkiu ir Tau to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2013 11 02, 00:55)
Na dar kelias dienas luktelk,nors mano mmm turejo tik rytoj prasideti ( ir vis dar negaliu patiketi,kad neprasides,vis bijau),tai as NTdariausi likus kokioms 4 dienoms. Ir pamaciau nerysku antra I smile.gif
Linkiu ir Tau to paties  4u.gif

Praitos mm buvo 10,09..bet jos atejo savaite per anksti...o tai ašarų buvo, nors ir kazkaip nuojauata sake kad neuzkibo, nes susisvelinau su O, tačiau vistiek kažkaip liudna schmoll.gif Ši karta tikėkimės nestuke.gif biggrin.gif Nes tokiu krutinės pojuciu dar niekada nejutus schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif man iki mmm dar 10dienu,o krutine skauda labia smarkiai,nuotaika labai svyruoja,cia viskas gerai,o cia jau verkti norisi nebesuprantu kas darosi doh.gif Ir dar sianakt susapnavau keista sapna, maza berniuka sakanti,kad jo vardas Nojus smile.gif
Atsakyti
sveikos mano men buvo rugsejo 28 bandem pastoti o as nezinau kas pasidare buvo men ir po ju taip maudzia pilva ir pan bet va bijau testa darytis nes juk buvo men ir net nzn ka galvoji ir atrodo kad kazkas vidui vyksta nu aisku nea judesiai bet taip idomiai viskas vyksta bet tikrai bijau padekit kas nors gal kas ka patartumet?? ( net klausima nzn kaip sudelioti)
Atsakyti
QUOTE(amoura @ 2013 11 04, 10:49)
sveikos mano men buvo rugsejo 28  bandem pastoti o as nezinau kas pasidare buvo men ir po ju taip maudzia pilva ir pan bet va bijau testa darytis nes juk buvo men ir net nzn ka galvoji ir atrodo kad kazkas vidui vyksta nu aisku nea judesiai bet taip idomiai viskas vyksta bet tikrai bijau padekit kas nors gal kas ka patartumet?? ( net klausima nzn kaip sudelioti)

o spali nesirgai? g.gif Darykis testuką ir manau viskas bus aisq smile.gif Ko čia bijot...visos cia tik nekantrauka, kad greiciau parodytu tuos du II nestuke.gif
Atsakyti
tai kad va atejo bet problema nea tokios skausmingos ir pan nu kad net nepanasu buvo ir negausios nu sakau kazkas keisto o po tokia pilna papilve atrodo net keista nu net nzn ka daryti
blink.gif g.gif
Atsakyti