Aš sužinojau, kad esu nėščia tą dieną, kai mm turėjo prasidėti. Tuo metu nieko nejaučiau, tik artėjančių mėnesinių simptomus, kurie vakar jau praėjo (po dviejų dienų nuo NT II pamatymo ir 2 d mm vėlavimo) ir aiškiai jaučiu nėštumo kai kuriuos simptomus: spenelius degina net, maudžia pusiaujį ir jaučiu pilvuke tempimo jausmą. Man dabar tik 4 savaitės, tai matyt visi "malonumai" dar tik prieš akis
Papildyta:
QUOTE(shirshe123 @ 2013 10 23, 11:36)
Siandien ryte dariau NT. nu zinokit mergickos vaiduokliauja
tik negaliu dar patiketi.... siaip tai cia butu ne tik kad 1 ciklas bet ir pirmas ir vienintelis kartas nesisaugojant
siaip man asmeniskai tai pms pozymiu niekada jokiu beveik nebudavo- isskyrus valgyma viska is eiles ir subjurusia nuotaika. Ir dar galiu pasakyti - netikekit jei kas sakys kad savaite po ND ir vaisingu dienu negali jaustis jokiu pozymiu. as pradejau jausti praejus kokiom 5 d po ND. kadangi buvo tik vienas kartas tai man apskaicuot labai lengva
Oho, nu ir gerai jūs čia
Mums pavyko irgi gana greitai lelių prisikviest-per antrą ciklą
Aš irgi dar negaliu patikėti, kad esu
Papildyta:
QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 23, 08:34)
As vakar taip ir nenusipirkau NT, bet kazin ar ir prireiks, nes taip pilva maudzia, kad jauciu jog tuoj tuoj bus mmm....
Neapsigauk, man irgi taip buvo, buvau įsitikinus, kad mm pareis, bet NT II sulaukiau