Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 22, 09:56)
O kame cia siaubas???  biggrin.gif

Gerai -Vakare- pasake, tom, kurios nekantrios, tai čia siaubas biggrin.gif jei tikrai nereguliaros mmm tai gal ir normalu taip smile.gif

Lauksim gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif
ilgai skaitinejusi, ryzausi jungtis i Jusu buri. planuojam nestuke.gif ir si menesi susiduriau su tokiais pasikeitimais: nei is sio ne is to pakyla "pazastine" kuno temperatura vakarais, maudzia pilvuka apacioje arba dilgsi sonai, krutine tokia idomi,kazkokie dilgciojimai. ir taip jau kokia savaite.... g.gif siandien susiduriau ir su jautrumu kvapams, silpnumu ir mieguistumu. Visa kaip sulauzyta jauciuosi. nuo ND praeje mazdaug 11 d. iki mm like 4 dienos. Man tai visiskai nauja patirtis ir tiesiog norisi su kazkuo ja pasidalinti blush2.gif NT dar nedariau. vis bandziau datraukti iki mm dienos, bet jauciu reikes rytoj gadinti lotuliukas.gif klausimai butu tokie: ar kazkurioms is jusu buvo kad pakiltu ne tik BT bet ir paprasta temperatura? Ir ar daznai Jusu praktikoje budavo kad prisisapnuoja tie pozymiai ir galiausiai nepasiteisina? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2013 10 22, 21:37)
labas vakaras mergaites  4u.gif
ilgai skaitinejusi, ryzausi jungtis i Jusu buri. planuojam  nestuke.gif ir  si menesi susiduriau su tokiais pasikeitimais: nei is sio ne is to pakyla "pazastine" kuno temperatura vakarais, maudzia pilvuka apacioje arba dilgsi sonai, krutine tokia idomi,kazkokie dilgciojimai. ir taip jau kokia savaite.... g.gif siandien susiduriau ir su jautrumu kvapams, silpnumu ir mieguistumu. Visa kaip sulauzyta jauciuosi. nuo ND praeje mazdaug 11 d. iki mm like 4 dienos. Man tai visiskai nauja patirtis ir tiesiog norisi su kazkuo ja pasidalinti  blush2.gif NT dar nedariau. vis bandziau datraukti iki mm dienos, bet jauciu reikes rytoj gadinti  lotuliukas.gif klausimai butu tokie: ar kazkurioms is jusu buvo kad pakiltu ne tik BT bet ir paprasta temperatura? Ir ar daznai Jusu praktikoje budavo kad prisisapnuoja tie pozymiai ir galiausiai nepasiteisina?  doh.gif

Labas 4u.gif

jaučiu šiuos panašius požymius: maudžia pilvuką apačioje, dilgsi ten pat ir šonuose; dar jaučiu, kad tarsi ties gimdos sritimi pilnumo jausmas. Plius prie to šeštadienio naktį pykino iki žiaukčiojimo, nors nevėmiau. Pasitaiko silpnumo akimirkų, lengvo pykinimo jausmo. Daugiau pasitampius darbe ar susinervinus dėl ko nors, šie požymiai sustiprėja. Šiandien 37CD, mano ilgiausi ciklai trunka 40 d. Vakar ryte dariau NT - negiamas. Bet sunku man patikėti, kad nesilaukiu, nes viskas tikrai labai keista. Nors neatmetu, jog tai labai pasunkinta PMS "versija", kas su mano organizmu gali būti, todėl dar kartą NT darysiu tik tuo atveju, jeigu iki 41CD nepasirodys mėnesinės.
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2013 10 22, 21:37)
labas vakaras mergaites  4u.gif
ilgai skaitinejusi, ryzausi jungtis i Jusu buri. planuojam  nestuke.gif ir  si menesi susiduriau su tokiais pasikeitimais: nei is sio ne is to pakyla "pazastine" kuno temperatura vakarais, maudzia pilvuka apacioje arba dilgsi sonai, krutine tokia idomi,kazkokie dilgciojimai. ir taip jau kokia savaite.... g.gif siandien susiduriau ir su jautrumu kvapams, silpnumu ir mieguistumu. Visa kaip sulauzyta jauciuosi. nuo ND praeje mazdaug 11 d. iki mm like 4 dienos. Man tai visiskai nauja patirtis ir tiesiog norisi su kazkuo ja pasidalinti  blush2.gif NT dar nedariau. vis bandziau datraukti iki mm dienos, bet jauciu reikes rytoj gadinti  lotuliukas.gif klausimai butu tokie: ar kazkurioms is jusu buvo kad pakiltu ne tik BT bet ir paprasta temperatura? Ir ar daznai Jusu praktikoje budavo kad prisisapnuoja tie pozymiai ir galiausiai nepasiteisina?  doh.gif

Kadangi po ovuliacijos pakyla bazinė kūno temperatūra, natūralu, jog vakarais, pasimatavusi pažastyje, matote taip pat pakilusią temperatūrą. Kadangi pirmieji nėštumo požymiai yra labai panašūs į įprastus ciklo pabaigos požymius, natūralu, jog dažna, pradėjusi planavimus, juos tiesiog painioja. Bet gal Jūs būsite iš tų laimingųjų, kurie leliuką prisikviečia iš pirmo ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti
As vakar taip ir nenusipirkau NT, bet kazin ar ir prireiks, nes taip pilva maudzia, kad jauciu jog tuoj tuoj bus mmm....
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 10 23, 07:52)
Kadangi po ovuliacijos pakyla bazinė kūno temperatūra, natūralu, jog vakarais, pasimatavusi pažastyje, matote taip pat pakilusią temperatūrą. Kadangi pirmieji nėštumo požymiai yra labai panašūs į įprastus ciklo pabaigos požymius, natūralu, jog dažna, pradėjusi planavimus, juos tiesiog painioja. Bet gal Jūs būsite iš tų laimingųjų, kurie leliuką prisikviečia iš pirmo ciklo  mirksiukas.gif

Siandien ryte dariau NT. nu zinokit mergickos vaiduokliauja ax.gif tik negaliu dar patiketi.... siaip tai cia butu ne tik kad 1 ciklas bet ir pirmas ir vienintelis kartas nesisaugojant lotuliukas.gif siaip man asmeniskai tai pms pozymiu niekada jokiu beveik nebudavo- isskyrus valgyma viska is eiles ir subjurusia nuotaika. Ir dar galiu pasakyti - netikekit jei kas sakys kad savaite po ND ir vaisingu dienu negali jaustis jokiu pozymiu. as pradejau jausti praejus kokiom 5 d po ND. kadangi buvo tik vienas kartas tai man apskaicuot labai lengva smile.gif
Atsakyti
labas nu oas galiu pasakyti kad man paskutines mmm buvo rugsejo 28 ir pasimilejom po 15d kaip ir sake daktare ir net nzn ar esu nescia nes nieko dar nejauciu tik gal kad daug valgau ir nuotaika labai prasta visada verkiu ir pan su visais pradedu pyktis smile.gif
jai kas padekit
Atsakyti
Aš sužinojau, kad esu nėščia tą dieną, kai mm turėjo prasidėti. Tuo metu nieko nejaučiau, tik artėjančių mėnesinių simptomus, kurie vakar jau praėjo (po dviejų dienų nuo NT II pamatymo ir 2 d mm vėlavimo) ir aiškiai jaučiu nėštumo kai kuriuos simptomus: spenelius degina net, maudžia pusiaujį ir jaučiu pilvuke tempimo jausmą. Man dabar tik 4 savaitės, tai matyt visi "malonumai" dar tik prieš akis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shirshe123 @ 2013 10 23, 11:36)
Siandien ryte dariau NT. nu zinokit mergickos vaiduokliauja  ax.gif  tik negaliu dar patiketi.... siaip tai cia butu ne tik kad 1 ciklas bet ir pirmas ir vienintelis kartas nesisaugojant  lotuliukas.gif siaip man asmeniskai tai pms pozymiu niekada jokiu beveik nebudavo- isskyrus valgyma viska is eiles ir subjurusia nuotaika. Ir dar galiu pasakyti - netikekit jei kas sakys kad savaite po ND ir vaisingu dienu negali jaustis jokiu pozymiu. as pradejau jausti praejus kokiom 5 d po ND. kadangi buvo tik vienas kartas tai man apskaicuot labai lengva  smile.gif

Oho, nu ir gerai jūs čia thumbup.gif Mums pavyko irgi gana greitai lelių prisikviest-per antrą ciklą smile.gif Aš irgi dar negaliu patikėti, kad esu nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 23, 08:34)
As vakar taip ir nenusipirkau NT, bet kazin ar ir prireiks, nes taip pilva maudzia, kad jauciu jog tuoj tuoj bus mmm....

Neapsigauk, man irgi taip buvo, buvau įsitikinus, kad mm pareis, bet NT II sulaukiau wub.gif
Atsakyti
labai planuojam vaikuti. man 32 c.d. (yprastas ciklas 28 d.) ir jokiu mm nera.
2 testai net vaidokliuko nerodo verysad.gif
karts nuo karto jau 5 dienas pilva pamaudzia, atrodo jau ateina mm ir vis nieko.. kaip manot, 5 dienas veluojant menesinem gali dar testas nieko nerodyti? g.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad gali smile.gif Pasidaryk vis kas kelias dienas. Jei praeis jau kelios geros savaitės ir nieko, tai nueičiau pas ginekologę tada.
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 10 25, 17:39)
labai planuojam vaikuti. man 32 c.d. (yprastas ciklas 28 d.) ir jokiu mm nera.
2 testai net vaidokliuko nerodo  verysad.gif
karts nuo karto jau 5 dienas pilva pamaudzia, atrodo jau ateina mm ir vis nieko.. kaip manot, 5 dienas veluojant menesinem gali dar testas nieko nerodyti?  g.gif

Kalbu is savo patirties tik. Man taip pat buvo. MMM velavo savaite, pasidariau NT - neigiamas. Tas pilvo skausmas taip pat buvo, net siek tiek pykino. O kadangi nestuma galima supainioti su MMM, tad vis tikejausi. Deja uzvelavusios pusantros savaites(ko anksciau niekad nebuvo), pasirode MMM. verysad.gif
Cia liudnoji puse. Taciau yra ir geroji. Kartais testai uzdurniuoja, ypac jei ciklas nereguliarus. Manau, rektu pakartoti po keliu dienu. Ka gali zinot 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi i jusu buri su savo abejonemis 4u.gif Rasiau kitoj temutej, bet db supratau,kad reikia rasyti cia smile.gif mano paskutines mmm prasidejo rugsejo 19 diena, jos buna kas 28-29 dienos. Pamenu, kad lytinius santykius turejom spalio 6 ar 7 dienomis. Dabar mano mmm veluoja 7 dienas. Dariausi testus is euro parduotuves, bet jie rodo neigiamus. Pilva pamaudzia, atrodo tuoj tuoj susirgsiu, bet praeina 15 minuciu ir vel viskas lyg niekur nieko. Valgau nezmoniskai daug, bet kazkokiu pokyciu nepastebejau.. nebent tai,kad neskauda krutines, kaip,kad budavo pries kiekvienas mmm.. ar imanoma, tai,kad testas nerodo? Kada geriausia vel ji darytis, nes sugadinau jau n ju.. 4u.gif
Atsakyti