Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Laba diena 4u.gif norėjau pasiklausti tų mergaičių kurios susidūrė su implantaciniu patepliojimu blush2.gif sakykit ar gausus jis buvo? Nes man šiandien 8 dpo ir ryte valantis tualetiniu popieriumi pamačiau šviesiai rožinių išskyrų ir vieną siūlelį kraujo bet mažytį visai g.gif ir po to pradėjo mausti pilvuką, po to visą d viskas buvo gerai, o va pavaikščiojau daugiau ir jau maudžia pilvuką unsure.gif paguliu ir iškart ciskas ok:) pradėjau svarstyt, gal tikrai kažkas bando kabintis? g.gif
Atsakyti
Labas:) man toks klsusimas iskilo. Ciklas apie 28 d. Dabar 6 cd or ovuliacijos tesyas gan ryskus nors tikrai dar ne teigismas. Mmm buvo bet ant bajerio pasidariau nt ir kazkoks antras bruksniukas yra. Bet gal ten tiesiog isgaraves slapimas? Nors kiek darydavau tai niekad nk nematydavau. Kazkas cia sake kad karyais ir ovuliacijos testai parodo nestuma. Db susimasciau ksip cia taip man rodo.
Atsakyti
lapeliukas,

pas mane panaši situacija.. MM buvo 10-03-10-10.. NT dariausi 10-14, 15, nes labai jau silpnai jaučiausi - išlieka vaiduokliška antra juostelė, prieš MM NT buvo visiškai neigiami.. kas čia gali būt? BT nepakilusi.... g.gif
Atsakyti
As girdejau,kad nuo cistu buna. Bet pries nepilna menesi buvau dare echo tai nebuvo ju. Gal pakomentuos kas susiduresu panasia situacija:)
Atsakyti
Sveikos. Mane domina šiuo metu implantacinis kraujavimas/tepliojimas 4u.gif Toms, kurioms tai buvo, tai koks jis maždaug ir kiek laiko truko?

Nes pati nesuprantu ar tai jis, ar tiesiog tokio pobūdžio šįkart mėnesinės man doh.gif beveik kaip ir nėra jų, tik va jau antra diena kaip negausiai rausvai teplioja. MM turėtų kaip tik dabar būt, praeitos buvo lygiai prieš mėnesį ir tai mano tik antrosios po KT nutraukimo. Dėl nestuke.gif dirbam visą tą laiką ax.gif

Testą daryt planuoju rytoj.
Atsakyti
Implantacinis kraujavimas buna labai individualus. Kai kuriom jo visai nebuna, kitom vos patepimas ant popieriaus, dar kitos iki 4 dienu kraujuoja, lyg sirgtu lengva mmm forma- uztai kartais jis gali but sumaisomas su mmm. Tikslaii niekas jum nepasakys, ar jum implantacinis ar ne, telieka luktelt pora dienu ir padaryti NT. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 14, 07:28)

O pas mane viskas po senovei - BT siryt 37,1, mmm neatvaziavo, krutine pilna ir skauda, pastebejau, kad labai isryskejo venos ant krutines:ax: na o NT neigiamas verysad.gif

Na va atbegu pasigirti, kad siandien ryte vel pasidariau testuka ir isryskejo antra juostele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 19, 20:53)
Na va atbegu pasigirti, kad siandien ryte vel pasidariau testuka ir isryskejo antra juostele wub.gif

Po kiek laiko parode testukas kiek velavo smulkiau viska:) Ir žinoma dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 19, 20:53)

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Laukiam smulkmeneliu ir patarimu - kaip??? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2013 10 19, 21:21)
Po kiek laiko parode testukas kiek velavo smulkiau viska:) Ir žinoma dideliausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif

Mmm pas mane neateidavo kaip laikrodukas, taciau spalio pirma savaite tikrai turejau susirgti smile.gif
Nesusirgau, dilgciojo krutine, padaugejo isskyru, siek tiek pasvaigdavo galva ir BT laikesi virs 37. Jokiu pykinimu ir blogumu nebuvo, NT nei vaiduokliuko nerode ax.gif dar praeita penktadieni jokio vaiduokliuko nerode, sita visa savaite nebedariau, nes jau NT ir taip prigadinau. O vakar ryte isryskejo jau ne vaiduokliukas, o ryski antra juostele wub.gif vyras negali patiketi, sako ar dar turi NT, sakau dar viena, tai sako pagadink ir ta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu pagadinau syryt ir vel puikiausiai rodo II pagaliukus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 20, 10:37)
nu pagadinau syryt ir vel puikiausiai rodo II pagaliukus nestuke.gif

sveikinimai 4u.gif lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 20, 11:37)
Mmm pas mane neateidavo kaip laikrodukas, taciau spalio pirma savaite tikrai turejau susirgti smile.gif
Nesusirgau, dilgciojo krutine, padaugejo isskyru, siek tiek pasvaigdavo galva ir BT laikesi virs 37. Jokiu pykinimu ir blogumu nebuvo, NT nei vaiduokliuko nerode ax.gif dar praeita penktadieni jokio vaiduokliuko nerode, sita visa savaite nebedariau, nes jau NT ir taip prigadinau. O vakar ryte isryskejo jau ne vaiduokliukas, o ryski antra juostele wub.gif vyras negali patiketi, sako ar dar turi NT, sakau dar viena, tai sako pagadink ir ta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu pagadinau syryt ir vel puikiausiai rodo II pagaliukus nestuke.gif

sveikinu smile.gif
Atsakyti