QUOTE(KaZantipA @ 2013 10 12, 14:54)
Sveikos, reik jusu pamastymu (aisku kai veluos mm viskas bus aisku, bet vistiek idomu, o gal)
OV pagal kalendoriu turejo but 6d., ir po jos prasidejo keisti pozymiai, nebudingi man siaip, krutine tokia ne tai kad skaudi, o tiesiog as ja jauciu, buna net netycia prisilieciu prie jos, ir toks nemalonus pojutis, pilva labai pucia
maudzia tai viena sona, tai kita, tokia savijauta lygtais buciau kazko labai uzvalgius negero, ir ypac i vakara pradeda pilva pust ir apacia maust... mm turi prasidet 21d. tai pms kaip ir ankstoka, viduriai uzkieteje
bet geriu 2 menesius bromkriptina (hormonini vaista) gal nuo jo taip, testo nedarau, nes del tu vaistu man visad rodo vaiduokli (rapipreg), beto testui dar ir anksti kazka rodyt, tai gal kam buvo panasiu pojuciu, gal pavyko man
Jei O buvo Spalio 6, ir ivyko apvaisinimas- implantacija butu apie 6-12 dienu po O, tai anksciausia- siandien. Taip, kad betkokiem pozymiam, kurie butu sukelti nestumo- dar per anksti, nes jie prasideda kai po implantacijos pradeda kilti hCG
Manau greiciausia viskas arba nuo geriamu hormonu, arba is to didelio noro pastoti, kai analizuojam kiekviena pojuti
Linkiu si menesi nesulaukti mmm