Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(cherry777 @ 2013 10 11, 10:23)
4u.gif  neliudeki...
maloniu darbeliu toliau  4u.gif  juk bet kuris menuo galiu pradziuginti II  4u.gif

Dekui, dabar su nekantrumu lauksim ka atnes ateinantys menesiai 4u.gif
Atsakyti
bt 36,7 bet mmm dar nėra. 3 dienas vėluoja nes užsimanė mane panervint turbūt lotuliukas.gif
tikriausiai jau nieko tikėtis ir negaliu.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 11, 14:39)
bt 36,7 bet mmm dar nėra. 3 dienas vėluoja nes užsimanė mane panervint turbūt  lotuliukas.gif

o NT?
Atsakyti
Sveikos, reik jusu pamastymu (aisku kai veluos mm viskas bus aisku, bet vistiek idomu, o gal)

OV pagal kalendoriu turejo but 6d., ir po jos prasidejo keisti pozymiai, nebudingi man siaip, krutine tokia ne tai kad skaudi, o tiesiog as ja jauciu, buna net netycia prisilieciu prie jos, ir toks nemalonus pojutis, pilva labai pucia blush2.gif maudzia tai viena sona, tai kita, tokia savijauta lygtais buciau kazko labai uzvalgius negero, ir ypac i vakara pradeda pilva pust ir apacia maust... mm turi prasidet 21d. tai pms kaip ir ankstoka, viduriai uzkieteje g.gif bet geriu 2 menesius bromkriptina (hormonini vaista) gal nuo jo taip, testo nedarau, nes del tu vaistu man visad rodo vaiduokli (rapipreg), beto testui dar ir anksti kazka rodyt, tai gal kam buvo panasiu pojuciu, gal pavyko man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 10 12, 14:54)
Sveikos, reik jusu pamastymu (aisku kai veluos mm viskas bus aisku, bet vistiek idomu, o gal)

OV pagal kalendoriu turejo but 6d., ir po jos prasidejo keisti pozymiai, nebudingi man siaip, krutine tokia ne tai kad skaudi, o tiesiog as ja jauciu, buna net netycia prisilieciu prie jos, ir toks nemalonus pojutis, pilva labai pucia  blush2.gif maudzia tai viena sona, tai kita, tokia savijauta lygtais buciau kazko labai uzvalgius negero, ir ypac i vakara pradeda pilva pust ir apacia maust... mm turi prasidet 21d. tai pms kaip ir ankstoka, viduriai uzkieteje  g.gif bet geriu 2 menesius bromkriptina (hormonini vaista) gal nuo jo taip, testo nedarau, nes del tu vaistu man visad rodo vaiduokli (rapipreg), beto testui dar ir anksti kazka rodyt, tai gal kam buvo panasiu pojuciu, gal pavyko man  bigsmile.gif

Jei O buvo Spalio 6, ir ivyko apvaisinimas- implantacija butu apie 6-12 dienu po O, tai anksciausia- siandien. Taip, kad betkokiem pozymiam, kurie butu sukelti nestumo- dar per anksti, nes jie prasideda kai po implantacijos pradeda kilti hCG 4u.gif Manau greiciausia viskas arba nuo geriamu hormonu, arba is to didelio noro pastoti, kai analizuojam kiekviena pojuti 4u.gif
Linkiu si menesi nesulaukti mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 12, 16:28)
Jei O buvo Spalio 6, ir ivyko apvaisinimas- implantacija butu apie 6-12 dienu po O, tai anksciausia- siandien. Taip, kad betkokiem pozymiam, kurie butu sukelti nestumo- dar per anksti, nes jie prasideda kai po implantacijos pradeda kilti hCG  4u.gif  Manau greiciausia viskas arba nuo geriamu hormonu, arba is to didelio noro pastoti, kai analizuojam kiekviena pojuti  4u.gif 
Linkiu si menesi nesulaukti mmm  4u.gif

na drauge mano sako kai pastojo, jau sekancia diena pradejo krutine skaudet ...
bet itariu kad irgi viskas nuo per didelio noro... prisigalvoji sau, paskui gyvent ramiai negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 10 12, 15:35)
na drauge mano sako  kai pastojo, jau sekancia diena pradejo krutine skaudet ...
bet itariu kad irgi viskas nuo per didelio noro... prisigalvoji sau, paskui gyvent ramiai negali  doh.gif

Visos cia taip, visos viska jauciam ir kas menesi vis tikimes, bet linkiu kad pasitvirtintu nestuke.gif pozymiai ir nebesulauktum mm 4u.gif
Atsakyti
o dar prie pozymiu, aisku cia juoksites, bet as tykiu tokiais dalykais, sapnai, sapnuoti vandeni arba kad gaudai zuvi, irgi gali but kad esi nescia blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar skaiciau kitam forume, jeigiu daryt myliukai lygiai per 5 diena po mm paskutines dienos, didele tikimybe pastoti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 11, 13:39)
bt 36,7 bet mmm dar nėra. 3 dienas vėluoja nes užsimanė mane panervint turbūt  lotuliukas.gif

Atkeliavo mmm? 4u.gif

O pas mane viskas po senovei - BT siryt 37,1, mmm neatvaziavo, krutine pilna ir skauda, pastebejau, kad labai isryskejo venos ant krutines:ax: na o NT neigiamas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastete@: 14 spalio 2013 - 07:28
QUOTE(KaZantipA @ 2013 10 12, 15:54)

OV pagal kalendoriu turejo but 6d., ir po jos prasidejo keisti pozymiai, nebudingi man siaip, krutine tokia ne tai kad skaudi, o tiesiog as ja jauciu, buna net netycia prisilieciu prie jos, ir toks nemalonus pojutis, pilva labai pucia  blush2.gif maudzia tai viena sona, tai kita, tokia savijauta lygtais buciau kazko labai uzvalgius negero, ir ypac i vakara pradeda pilva pust ir apacia maust... mm turi prasidet 21d. tai pms kaip ir ankstoka, viduriai uzkieteje  g.gif bet geriu 2 menesius bromkriptina (hormonini vaista) gal nuo jo taip, testo nedarau, nes del tu vaistu man visad rodo vaiduokli (rapipreg), beto testui dar ir anksti kazka rodyt, tai gal kam buvo panasiu pojuciu, gal pavyko man  bigsmile.gif

Truputį įsikišiu - bromkriptinas ne hormoninis vaistas, jis tik reguliuoja hormoną prolaktiną, jis tikrai neturi įtakos NT...pati jį geriu jau labai ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 10 14, 10:34)
Truputį įsikišiu - bromkriptinas ne hormoninis vaistas, jis tik reguliuoja hormoną prolaktiną, jis tikrai neturi įtakos NT...pati jį geriu jau labai ilgai ax.gif

aciu uz atsakyma

as siek tiek off topic, sakykit o kaip jums, jis padejo? as ji geriu kad padetu pastot, bet salutiniai povekiai jo stiprus, man atrodo depresija varo man jis... na ir prolaktinas padidejes man, as galvoju galman nuojo pozymiai tokie, kaip nestumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 10 14, 18:39)
aciu uz atsakyma

as siek tiek off topic, sakykit o kaip jums, jis padejo? as ji geriu kad padetu pastot, bet salutiniai povekiai jo stiprus, man atrodo depresija varo man jis... na ir prolaktinas padidejes man, as galvoju galman nuojo pozymiai tokie, kaip nestumo  g.gif

Na man šalutiniai poveikiai jautėsi kokias pirmas 5-6dienas, dabar jau nieko, bet aš iš pradžių gėriau po 0,5 tabletės. Prolaktiną man numušė nuo 619 tų vienetų iki 120 smile.gif , tad manau, jis man padėjo...dabar laukiam rezultato rolleyes.gif Kol kas jo nėra unsure.gif
Atsakyti