QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:48)
28diena,rugsejo30 jau nieko nebuvo.Ir spalio 1pasidariau NT pasirode vaiduoklis.palauksiu dar pora dienu jeigu neprasides mmm tada pakartosiu
Linkiu rysket
Lapeliuk, laikau kumscius
Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena
Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 10, 11:14)
Sveikos Bt 36.9, mmm dar nėra, tai vėluoja vieną dieną.
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 11:24)
Lapeliuk, laikau kumscius
Linkiu nesulaukti mm
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 10, 10:47)
Linkiu nesulaukti mm
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 20:11)
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis
Ir mes laikysim kumščius
pas mane irgi viskas po senovei mmm neatvaziavo, BT 37 tebesilaiko, krutine nerealiai skauda (vakar vyrui uzdraudziau ciupinti ), galva pasvaigsta
NT dariausi sekmadieni, tai siandien vaziuosiu iki pasto ir tuo paciu uzsuksiu NT nusipirkti. Kita savaite jei nesulauksiu mmm uzsirasysiu pas gine, gal visgi bus pasiseke
Papildyta:
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 19:11)
Laikom kuo stipriausiai
na ka, paveluotai, bet prasidejo mmm... Tad ir ryto pradzia nekokia... Zinau, nedaug laiko mes dar cia planuojam, bet.. Na nieko, teks padirbet stipriau
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)
na ka, paveluotai, bet prasidejo mmm... Tad ir ryto pradzia nekokia... Zinau, nedaug laiko mes dar cia planuojam, bet.. Na nieko, teks padirbet stipriau
Neliūdėk, viskas bus gerai Ankščiau ar vėliau pagausit
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)
neliudeki...
maloniu darbeliu toliau juk bet kuris menuo galiu pradziuginti II