Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

28diena,rugsejo30 jau nieko nebuvo.Ir spalio 1pasidariau NT pasirode vaiduoklis.palauksiu dar pora dienu jeigu neprasides mmm tada pakartosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta:)': 09 spalio 2013 - 15:54
QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:48)
28diena,rugsejo30 jau nieko nebuvo.Ir spalio 1pasidariau NT pasirode vaiduoklis.palauksiu dar pora dienu jeigu neprasides mmm tada pakartosiu smile.gif

Linkiu rysket 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Bt 36.9, mmm dar nėra, tai vėluoja vieną dieną.
Atsakyti
Lapeliuk, laikau kumscius 4u.gif

Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 10, 11:14)
Sveikos smile.gif Bt 36.9, mmm dar nėra, tai vėluoja vieną dieną.

QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 11:24)
Lapeliuk, laikau kumscius  4u.gif

Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena  ax.gif

Linkiu nesulaukti mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KrioOo: 10 spalio 2013 - 10:50
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 10, 10:47)
Linkiu nesulaukti mm  4u.gif

Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 20:11)
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis  ax.gif

Ir mes laikysim kumščius 4u.gif
Atsakyti
Kazi ar tie kumsciai pades. Kazkaip vis po biski gleivese kraujo pamatau bet tokio tamsaus . Normaliu mmm dar nera bet manau ateis. O kas blogiausia toks jausmas,k& ta zaraza pienlige grizo po antibijotiku..
Atsakyti
4u.gif
pas mane irgi viskas po senovei biggrin.gif mmm neatvaziavo, BT 37 tebesilaiko, krutine nerealiai skauda (vakar vyrui uzdraudziau ciupinti lotuliukas.gif ), galva pasvaigsta g.gif

NT dariausi sekmadieni, tai siandien vaziuosiu iki pasto ir tuo paciu uzsuksiu NT nusipirkti. Kita savaite jei nesulauksiu mmm uzsirasysiu pas gine, gal visgi bus pasiseke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 19:11)
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis  ax.gif

Laikom kuo stipriausiai 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif angel_sadangel.gif na ka, paveluotai, bet prasidejo mmm... Tad ir ryto pradzia nekokia... Zinau, nedaug laiko mes dar cia planuojam, bet.. verysad.gif Na nieko, teks padirbet stipriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)
verysad.gif  angel_sadangel.gif  na ka, paveluotai, bet prasidejo mmm... Tad ir ryto pradzia nekokia... Zinau, nedaug laiko mes dar cia planuojam, bet..  verysad.gif  Na nieko, teks padirbet stipriau  ax.gif

Neliūdėk, viskas bus gerai wink.gif Ankščiau ar vėliau pagausit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)
verysad.gif  angel_sadangel.gif  na ka, paveluotai, bet prasidejo mmm... Tad ir ryto pradzia nekokia... Zinau, nedaug laiko mes dar cia planuojam, bet..  verysad.gif  Na nieko, teks padirbet stipriau  ax.gif

4u.gif neliudeki...
maloniu darbeliu toliau 4u.gif juk bet kuris menuo galiu pradziuginti II 4u.gif
Atsakyti