QUOTE(Markata @ 2013 07 04, 17:29)
Bet gi negali taip buti, kad man puse ciklo OT rodys teigiamus, gi turi kazkada sustoti. Gal kas zino ar cia mano organizmas siauteja, ar OT issidirbineja.
OT kartais parodo ir ankstyva nestuma, nors tikrai keista, kad taip visa laika ir rodo
manau gali but uzkibe, pabandykit NT pasidaryt po keliu dienu ir lauksim geru rezultatu
QUOTE(žibutė26 @ 2013 07 04, 18:49)
kaip jau vakar rasiau kad jau 33 diena diena ir nesusergu, siandien iki siol dar nesusirgau,bet pilvas,galva, nugara skauda kaip visada pries menesines, jai nakti neateis tai nezinau ka ir galvoti, jai pastociau ar butu visi sitie pozymiai kaip ir pries menesines...
gali but visi sitie pozymiai ir del pms ir del
kada planuojat NT daryt?
sekmes
QUOTE(venanta @ 2013 07 04, 19:35)
kai naudojama betkokia hormonine kontracepcija, mmm tuo metu nebuna tikros (uztai tokios reguliarios), nes hormonai sustabdo O, o be O ir mmm nera tikros
Uztai ir patariama daryt pertraukas naudojant kontraceptikus, kad ciklas galetu atsistatyt, kad O ivyktu tame tarpe (pertraukoj). Uztai po kontraceptiku naudojimo labai sunku numatyt, kada tikrai O turi ivykti ar ivyko ir uztai darant pertrauka nuo hormoniniu kontraceptiku patariama naudoti kitokia apsauga jei leliukas neplanuojamas
betkokiu atveju- sekmes ir lauksim rezultatu ar mmm pareis ar ne
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 04, 20:42)
labos merginos,sivakar pastebejau kad man nebeisskyros eina,o tokios kaip buna pastojusiom moterim kiek zinau,gleives tokios storesnes geltonos is sviesios,pilvas jautrus,speneliai jautrus,visai neturiu apetito,silpna mirga akyse momentais viskas,o jau toki nuovargi jauciu tai sakes zinokit...o bt makstyje 37.8...galva skauda baisiai,merginos gal zinote ties kuria vieta galeciau tepti zvaigzdute jei tokia pamenate?nes vaistuku bijau vartoti,nes jai kas uzsikabino nesenai kad nepakenkciau...?
O tos gleives neturi jokio kvapo?
kas dar man pas jus 'kliuna', kad jusu BT gan auksta, nes net pastojus buna 37 su trupuciu, o cia jau beveik 38
lauksim rezultatu ka NT rodys
Galva skaudet gali del skysciu trukumo, pasistenkit daugiau isgert vandens (nes jei tikrai laukiates, organizmui reikia daugiau skysciu, uztai ir viduriai pradzioj 'pakieteja' ir galva gali svaigt, darytis silpna, ir galva gali skaudet)
O siaip zvaigzdute kakta tepti galima, smilkinius, priklauso kur tiksliai skauda ten ir tepkit, kad truputi apsaldytu ta vieta
Other people's success is not your failure.
[/url]