Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

man kol kas nepramušė smile.gif daugiau kraujo nemačiau tai nžn ar čia prieš mmm taip teplioja ar kas smile.gif ryt pranešiu ką daktarė pasakys
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 08, 22:03)
man kol kas nepramušė smile.gif daugiau kraujo nemačiau tai nžn ar čia prieš mmm taip teplioja ar kas smile.gif ryt pranešiu ką daktarė pasakys

Linkiu, kad butu nestuke.gif 4u.gif

Pas mane BT vis dar 37, nesekiau viso ciklo, tai gal nieko cia nereiskia g.gif
jauciuosi gerai, kartais pasvaigsta galva, krutine skaudi, bet nepriskiriu to kaip nestuke.gif pozymiui, nes man galva kartas nuo karto paskaudena, o krutine pries mmm visada skauda.
Ir nuojauta sako, kad ateis mmm ax.gif
Atsakyti
Pasimatavau Bt buvo 36.7 nusprendžiau apsiverst ant kito šono ir neit pas gydytoją, pamiegojau dar geras 4 h, pasimatuoju vėl 37.0, likau nesusipratus. Girdėjau būna kažkoks implantacinis pakritimas..
Kas beliko tai skaudanti krūtinė, atrodo kaip sunkvežimio pervažiuota, bet kažkaip nusiteikiau jau laukti mmm. Šiandien jos turėtų būti tai jaučiu pavėluos specialiai.
bastete, pas mane praeitą ciklą buvo 37.1 ir tądien prasidėjo mm, taip, kad net ir kai kažką turėtų reikšti gali nieko nereikšti drinks_cheers.gif
Atsakyti
As vis dar su tais paciais simptomais, na nebent, kad BT siandien 37, ryt pas daktare.. Ziuresim ka sakys, nes nusprendziau testo siandien negadint ax.gif
Atsakyti
Sveikutes:) turiu stai toki klausima.kada turetu prasideti mmm?paskutines mm buvo rugseji11 bet rugsejo 23 prasidejo vel.bet tik tepliojo 3dienas nedaug.tai dabar svarstau kada cia turetu vel peasideti.Gal cia buvo tas implantacinis kraujavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta:)': 09 spalio 2013 - 14:31
QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 14:28)
Sveikutes:) turiu stai toki klausima.kada turetu prasideti mmm?paskutines mm buvo rugseji11 bet rugsejo 23 prasidejo vel.bet tik tepliojo 3dienas nedaug.tai dabar svarstau kada cia turetu vel peasideti.Gal cia buvo tas implantacinis kraujavimas

Nzn kad net Ovuliacijai truputi ankstoka butu, bet implantacijai tikrai per anksti. Kokios trukmes tavo ciklai buna? As kai pastojau su pirmu vaiku mano mm buvo rugsejo 10 spalio 5 mano testas buvo ryskus ryskus. Spalio pradzioj tada turejau tepliojima
Atsakyti
Rugsejo11 susirgau kaip ir turejau o rugsejo 28 pradejo teplioti. g.gif ciklas 28-30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta:)': 09 spalio 2013 - 15:13
QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:10)
Rugsejo11 susirgau kaip ir turejau o rugsejo 28 pradejo teplioti. g.gif

Darykis testa 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes:) turiu stai toki klausima.kada turetu prasideti mmm?paskutines mm buvo rugseji11 bet rugsejo 28prasidejo vel.bet tik tepliojo 3dienas nedaug.tai dabar svarstau kada cia turetu vel peasideti.Gal cia buvo tas implantacinis kraujavimas

Papildyta:
Testa dariausi spalio 1 pasirode vaiduoklis smile.gif tai vat sakau dabar nesuprabtu kada man turetu prasidet mmm? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:17)
Papildyta:
Testa dariausi spalio 1 pasirode vaiduoklis smile.gif tai vat sakau dabar nesuprabtu kada man turetu prasidet mmm? doh.gif

Tada kartok testa, jei tavo ciklai apie 28d tai mazdaug sian tau mm diena ir nekreipk dem i tepliojima
Atsakyti
Palauksiu dar tada pora dieneliu smile.gif puiki dovana butu vestuviu proga 4u.gif
Atsakyti

implantaciniam kraujavimui per anksti, greiciau ovuliacinis pakraujavimas g.gif

QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:10)
Rugsejo11 susirgau kaip ir turejau o rugsejo 28 pradejo teplioti. g.gif ciklas 28-30

tai ar rugsejo 23 ar rugsejo 28 jum tepliojo? neaiskiai rasot...

QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:17)

jei 1 jau rode vaiduokli, tai iki dabar jau ryskus ryskus butu testas, nes hCG greit kyla, tai pakartokit ir bus aisku...
Papildyta:
QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 14:52)
Sveikos:) peaejus po mmm 2savaitem pamaciau vel kraujavima.bet buvo visai kitoks tik tepliojo 3 dienas.tai dabar nezinau kada cia man vel turetu prasidet mm?gal kam nors taip buvo?testa dariau iskart pasibeigus tiems vadinamoms mmm ir buvo vaiduoklis po keliu dienu padariau vakare ir tik l . Jeigu skaiciuoti nuo pirmu mmm tai jau siom dienom tureciau susirkt.

jeigu pakartotinis NT rode I, tada greiciausiai pirmas testas sugrybavo arba buvo brokuotas. Jei spalio 1 jau buvo vaiduokliukas, iki dabar jau visi NT aiskiai rodytu II tai pakartokit NT ir nereiks sukt galvos kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti