Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Laba ryta , priskaičiau vakar matyt per daug tai ir man šiandien vaikai sapnavosi, tokie trys visi skirtingų metų, kad juos paguldyti turiu į lovą ir užklot.
[vakare] aš tikiuosi pamatys, kad man mėnesinės prasidėti turi ar pan tai mesiu vėl mintis iš galvos.
Bt 37.1 vis dar, bet turėjau testą likusį iš 2 pakuotės tai ir šitas nieko nerodo, net vaiduoklio.
Lannri, gal tikrai tu iš tų moterų, kurioms išvis vėlai lb parodo arba neparodo testai, būtų ne pirmas vaikas jau žinotum ar gali taip būti.

Sėkmės visoms didžiausios 4u.gif ir nelaukit iš manęs blogų naujienų . mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va tik prirašiau čia ir pamačiau ant popieriaus lašelį kraujo verysad.gif dar labai maža viltis galėtų būti, kad tai implantacinis kraujavimas, nes jeigu ovuliacija įvyko diena ar dviem vėliau negu maniau tai būtų tik 11-12 dpo dabar. Ką jūs manot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 08, 09:53)
Nu va tik prirašiau čia ir  pamačiau ant popieriaus lašelį kraujo  verysad.gif dar labai maža viltis galėtų būti, kad tai implantacinis kraujavimas, nes jeigu ovuliacija įvyko diena ar dviem vėliau negu maniau tai būtų tik 11-12 dpo dabar. Ką jūs manot? blink.gif

manau visaip gali but, telieka stebet kas bus toliau, ar nurims ar dauges kraujo g.gif
Atsakyti
Bet tai tikrai, jeigu nepavyks šįkart tai darysiu kokios pusmečio pertrauką, pailsinti nervams.
Atsakyti
Laba diena, busimos ir esamos mamytes.

Esu nauja tiek siame forume, tiek planuojanciu nestuma pasaulyje. Kilo man siokiu tokiu kl, tad noreciau pasiteirauti ir Jusu nuomones. Menesines veluoja savaite (nera jau jos tokios reguliarios, bet anksciau 3 dienu neveluodavo), jauciu krutines skausmus (ir taip jau 2 savaites), ypac vakare speneliai tampa tokie jautrus, kad net naktiniu medziagos prisilietimas kartais tampa issukiu. Jauciu pilvo skausmus, kaip pries menesines (dvi savaites, kaip lakstau i WC pasiziuret, ar dar neprasidejo), kitas keistas jausmas, tarsi pilve kas temptu, zinot ta vadinamaji akiu tika, kuri kartais jauciam, toks, tik pilve. Taciau pastebejau viena keista dalyka, kai isitaisau i tam tikra padeti, skausmas praeina. Paskaustaa nugara, vakarais siek tiek papykina, bet nevemiu. Siek tiek svaigsta galva. Tad po tokiu simptomu siandien ryte pasidariau nestumo testa, kuris buvo neigiamas. Paskaicius Jusu forumus, supratau, kad ir testai kartais meluoja, tad dabar esu sutrikusi ir laukiu Jusu nuomones.

P.S. pas ginekologe eisiu ketvirtadieni, kasmetiniam patikrinimui, bet iki to laiko noretusi isgirst kitu mamyciu nuomone, nes pacios zinot, kaip sunku laukt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 08, 13:43)
Laba diena, busimos ir esamos mamytes.

Esu nauja tiek siame forume, tiek planuojanciu nestuma pasaulyje. Kilo man siokiu tokiu kl, tad noreciau pasiteirauti ir Jusu nuomones. Menesines veluoja savaite (nera jau jos tokios reguliarios, bet anksciau 3 dienu neveluodavo), jauciu krutines skausmus (ir taip jau 2 savaites), ypac vakare speneliai tampa tokie jautrus, kad net naktiniu medziagos prisilietimas kartais tampa issukiu. Jauciu pilvo skausmus, kaip pries menesines (dvi savaites, kaip lakstau i WC pasiziuret, ar dar neprasidejo), kitas keistas jausmas, tarsi pilve kas temptu, zinot ta vadinamaji akiu tika, kuri kartais jauciam, toks, tik pilve. Taciau pastebejau viena keista dalyka, kai isitaisau i tam tikra padeti, skausmas praeina. Paskaustaa nugara, vakarais siek tiek papykina, bet nevemiu. Siek tiek svaigsta galva. Tad po tokiu simptomu siandien ryte pasidariau nestumo testa, kuris buvo neigiamas. Paskaicius Jusu forumus, supratau, kad ir testai kartais meluoja, tad dabar esu sutrikusi ir laukiu Jusu nuomones.

P.S. pas ginekologe eisiu ketvirtadieni, kasmetiniam patikrinimui, bet iki to laiko noretusi isgirst kitu mamyciu nuomone, nes pacios zinot, kaip sunku laukt.  smile.gif

sveika. na visko gali buti,bet as savo patirties-man mmm budavo kaip laikrodukas,paskutinios velavo 7dienas,simptomai buvo kaip kd laukciausi,nors panasus buna ir pries mmm,bet sulaukiau menesiniu,testai rode neigiama
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 08, 13:01)
sveika. na visko gali buti,bet as savo patirties-man mmm budavo kaip laikrodukas,paskutinios velavo 7dienas,simptomai buvo kaip kd laukciausi,nors panasus buna ir pries mmm,bet sulaukiau menesiniu,testai rode neigiama

Na, man ir taip atrodo, taciau, viltis durniu motina.. Niekaip negaliu atsikratyt to jausmo "O gal vis tik.." blush2.gif
Atsakyti
Jeigu ji durnių motina tai mes amžini jos vaikai lotuliukas.gif sėdžiu ir bandau įžvelgt nors kokį vaiduoklį teste, bet kaip nematyt taip nematyt. Pradėjo maust pilve, bet daugiau šonus abu ir prie bambos kažkur, tikiuosi neparmuš drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as siandien ryte bandziau izvelgt kazka, bet kaip viena juostele, taip viena.. Linkiu, kad nepramustu vis tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 08, 15:42)
O as siandien ryte bandziau izvelgt kazka, bet kaip viena juostele, taip viena.. Linkiu, kad nepramustu vis tik  4u.gif

Pakartok dar ryt testą kitos firmos. jei jau savaitę veluoja tikrai turėtų bent vaiduoklį rodyt blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus, ir pritariu Krioo, gal tiesiog blogi testai arba iš karto daryk kraujo tyrimą, mažiau pinigų išleisi nei testus vis pirkdama.. ax.gif
Taip miego užsimaniau, o reikia į darbą eit ;/
Atsakyti
Eisiu ketvirtadieni pas ginekologe.. Ziuresim, ka sakys..
ax.gif
Atsakyti