Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 05, 14:04)
Man prieš visas mėnesines kelios dienos pradėdavo skaudėti bet ten daug žemiau ir skausmas visai kitoks būdavo, o čia toks suskausta atleidžia suskausta atleidžia, tau irgi taip kipšiuk?

Man toks gilus skausmas, pacioj gimdoj, nemoku nupasakot, uzeina jei daug tampausi, paguliu praeina, o buvo nakti taip suskaudo atrodo plyso kas, bet po kazkurio laiko praejo.
Atsakyti
Nebegaliu sulaukt 3dienio - jei nebus mmm jau darysiu testuką tai tik pora dienų teliko, daugiau jokių pojūčių neatsirado tik krūtinė..
Kipšiuk, kada tau mm?
Atsakyti
Prisiduodu su bt , šįryt 37.1 , dariausi ir testą bet nieko nerodo, net menkiausio vaiduoklio. Manau jau vistiek turėtų kažką pavaidenti g.gif
kaip jūs laikotės?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 07, 08:26)
Prisiduodu su bt , šįryt 37.1 , dariausi ir testą bet nieko nerodo, net menkiausio vaiduoklio. Manau jau vistiek turėtų kažką pavaidenti  g.gif
kaip jūs laikotės?

BT nematavau, bet dabar nesulaukiu mmm ir pamatavau BT, tai rodo 37. Kazi gali ka cia reiksti ar ne? biggrin.gif testutas nieko nepavaidena biggrin.gif
Atsakyti
Ot jūs nekantrios smile.gif tik nervus sau gadinat wink.gif Palaukit bent jau mm dienos ir tada NT gadinkit, nes iki mm ne visoms rodo, tai kam sau nerima kelti blush2.gif
Atsakyti
Žinok nebegaliu biggrin.gif pati suprantu, kad kai pamatai jog neigiamas, o mm dar nėra nusimeni labai, ir kažkaip jau vilties lieka mažiau. Pavyko užsiregistruoti kaip tik mm dieną pas gydytoją tai jeigu neprasidės gal ji ką pasakys..juk aš kaip suprantu tokiu laiku jau matosi ar ten gimda atsisluoksniuoja ar ką nes kartais tai pasakydavo, kad va tuoj turi prasidėt mmm nes viskas link tos pusės. Savotiškai džiaugiuosi nes gal bus aišku, tuo pačiu pasitikrinsiu tepinėlį ar viskas jau ok jame.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

Planuojam visai nedaug laiko menesi ir siandien nesulaukus menesiniu po darbu pasidariau testa ... neryski antra juostele.. ryt is ryto darysuos vel..
Nenoriu tiket kad "vienas kartas" ir jau uzkibo g.gif
Begale draugu stengias ir nieko... negi mums taip pasiseke blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzasti123: 07 spalio 2013 - 18:31
QUOTE(Dzasti123 @ 2013 10 07, 19:30)
sveikos merginos  4u.gif

Planuojam visai nedaug laiko menesi ir siandien nesulaukus menesiniu po darbu pasidariau testa ... neryski antra juostele.. ryt is ryto darysuos vel..
Nenoriu tiket  kad "vienas  kartas" ir jau uzkibo g.gif
Begale draugu stengias ir nieko... negi mums taip pasiseke  blush2.gif

Visko gali būti mirksiukas.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 07, 10:33)
Žinok nebegaliu biggrin.gif pati suprantu, kad kai pamatai jog neigiamas, o mm dar nėra nusimeni labai, ir kažkaip jau vilties lieka mažiau. Pavyko užsiregistruoti kaip tik mm dieną pas gydytoją tai jeigu neprasidės gal ji ką pasakys..juk aš kaip suprantu tokiu laiku jau matosi ar ten gimda atsisluoksniuoja ar ką nes kartais tai pasakydavo, kad va tuoj turi prasidėt mmm nes viskas link tos pusės. Savotiškai džiaugiuosi nes gal bus aišku, tuo pačiu pasitikrinsiu tepinėlį ar viskas jau ok jame.

Vakar buvau pas gyd.
(priminsiu, kad man mmm veluoja 11d)
paziurejo echo, ivertino gimdos bukle...pasake, kad laaabai tiketinas nestumas, nes gimdos gleivine sustorejusi ir papurusi visa, bet gemalines pusleles dar nemato....liepe folio rugsti gert, sako galejai juk ir pries mmm pastot.
sake laukti, sako jei susirgsi, tai zinai ka tai reiskia. Tai vat dabar vaikstau ir galvoju, laukiuosi ar ne...o dar testa siryt pasidariau - neigiamas verysad.gif
tai kuo tiket?
jau testu prigadinus siaubingai daug.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 08, 07:14)
Vakar buvau pas gyd.
paziurejo echo, ivertino gimdos bukle...pasake, kad laaabai tiketinas nestumas, nes gimdos gleivine sustorejusi ir papurusi visa, bet gemalines pusleles dar nemato....liepe folio rugsti gert, sako galejai juk ir pries mmm pastot.
sake laukti, sako jei susirgsi, tai zinai ka tai reiskia. Tai vat dabar vaikstau ir galvoju, laukiuosi ar ne...o dar testa siryt pasidariau - neigiamas verysad.gif
tai kuo tiket?

Sekmes  4u.gif

Labas rytas,
lannri.... na tau sios dienos tikrai kaip ant adatu... tikek, kad tikrai sulauksi tu dvieju bruksniuku ir tikro patvirtinimo, kad laukiesi... lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2013 10 08, 06:48)
Labas rytas,
lannri.... na tau sios dienos tikrai kaip ant adatu... tikek, kad tikrai sulauksi tu dvieju bruksniuku ir tikro patvirtinimo, kad laukiesi... lauksim ziniu  4u.gif

aciu smile.gif
as laaabai tikiuosi, kad viskas bus ok
Atsakyti
Lapeliuk, kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif ir tikrai ner ko pas gine taip anksti lekt, nes paskui tik daugiau nezinios bus, kai neaisku bus ka mato 4u.gif

QUOTE(Dzasti123 @ 2013 10 07, 18:30)
Nenoriu tiket  kad "vienas  kartas" ir jau uzkibo g.gif
Begale draugu stengias ir nieko... negi mums taip pasiseke

Kiekvienas organizmas skirtingas- vienom niekaip nepavyksta, kitom ir neplanuojant nuo vieno karto uzkimba wink.gif manau jei testas teigiamas (kad ir neryskiai), jau galima sveikinti wub.gif praneskit ka pakartotas rodo 4u.gif

QUOTE(lannri @ 2013 10 08, 06:14)
Vakar buvau pas gyd.
tai kuo tiket?

echo tokio nestumo normalu, kad nemato drinks_cheers.gif laikas parodys. Del neigiamu NT, galbut esat viena is tu nedaugelio moteru, kuriom NT nerodo 4u.gif visad yra galimybe nueit krauja priduoti- tas tikrai pasakys ar uzkibot ir nereiks laukt kaip ant adatu 4u.gif sekmes ir lauksim geru ziniu 4u.gif
Atsakyti