Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 11:22)
Na, paties gimdos kaklelio galiuką. Jeigu įkištum pirštą į makštį jis turi jaustis. aš irgi nelabai dar čia gaudausi bet pabandau kartais smile.gif viskas priskiriama prie NŠP

blush2.gif
na, nieko neismanau, nes pirstu ten daznai nekaisioju, bet jei jau kazko ieskau, tai nuolat ji uzciuopiu blush2.gif
kitos sako, kad kaklelis suminkstejes turetu buti, bet cia jau kai nestebi saves is taip giliai, tai sunku pasakytkada jis kietas, o kada suminkstejes
Papildyta:
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 11:10)
Aš kalbėjau apie tą stresą kai sau įsikalbi, kad gal bus jau kas ir kodėl taip vėluoja vėluoja tada tikrai nusikelia, žinau iš patirties. Mano čia prieš pora ciklų viskas taip susimakalavo, kad iš 19 d nusikėlė į 9 mėnesio dieną  lotuliukas.gif  tai dabar ir nelauksiu ją.
O dar priminkit man, gimda turi būti žemai jei pastoji ar aukštai?

atvirai pasakius, jei siuo metu as nestuke.gif , tai butu netyciukas, bet zinoma norimas ir laukiamas
Tad kazkaip del "isikalbejimo" variantas atpuola
Atsakyti
Aš tai irgi nestebiu jo, nes girdėjau, kad galimos paskui infekcijos visokios ir t.t.
netyčiukai būna patys smagiausi , ypač tada kai lauki mėnesinių ir negalvoji, kad va vaikas bus biggrin.gif o nesulaukus iš karto pasidarai testą, o opa dvi juostelės, tik manau retai taip būna
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 13:44)
Aš tai irgi nestebiu jo, nes girdėjau, kad galimos paskui infekcijos visokios ir t.t.
netyčiukai būna patys smagiausi , ypač tada kai lauki mėnesinių ir negalvoji, kad va vaikas bus biggrin.gif o nesulaukus iš karto pasidarai testą, o opa dvi juostelės, tik manau retai taip būna

oooi, kaip butu fainai thumbup.gif
bet neigiami testai ir mmm velavimas 7d patampo gerai nervus smile.gif
bet jau sakiau, pirmadieni pas gydytoja eisiu, jei nesusirgsiu
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 04, 14:54)
oooi, kaip butu fainai thumbup.gif
bet neigiami testai ir mmm velavimas 7d patampo gerai nervus smile.gif
bet jau sakiau, pirmadieni pas gydytoja eisiu, jei nesusirgsiu

as ir pimadieni pas daktarike,bet tepinelio atsakymu
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 04, 13:58)
as ir pimadieni pas daktarike,bet tepinelio atsakymu

na, gal tepinelis sveikai "teigiamas" bus lotuliukas.gif
as jau net nzn ko linketi 4u.gif nes kaip suprantu mmm dar neprasidejo?
po savaitgalio pasidalinsim ivykiais
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 04, 15:02)
na, gal tepinelis sveikai "teigiamas" bus lotuliukas.gif
as jau net nzn ko linketi 4u.gif nes kaip suprantu mmm dar neprasidejo?
po savaitgalio pasidalinsim ivykiais

nu gal ka pasakys,o tai vakar visai nieko nesake,nei kad mmm ateina nei nestuma nemate
Atsakyti
čia labai priklauso nuo gydytojos, viena man iš oro skyrė antibijotikų kažkada biggrin.gif yra tokių kur viską išaiškina kas kaip ir kodėl, kitos tiesiog pasako sveika arba nėra nėštumo, o iš kitų tik išklausinėjus gali ką nors sužinot.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 16:12)
čia labai priklauso nuo gydytojos, viena man iš oro skyrė antibijotikų kažkada biggrin.gif yra tokių kur viską išaiškina kas kaip ir kodėl, kitos tiesiog pasako sveika arba nėra nėštumo, o iš kitų tik išklausinėjus gali ką nors sužinot.

tiek gerai kad jei ko pati nesupranta,siuncia pas kitus daktarus
Atsakyti
labas rytas. ryte mano BTdviem laipsniais zemesne,nei pries tai. atvaziavo mmm
Atsakyti
Dymka, užjaučiu. :/ , pasiseks gal kitą kartą 4u.gif
Aš nematavau Bt šįryt nes atsikėliau vidurį dienos, o ir prieš vakarą išgėriau šiek tiek tai manau nebūtų tiksli ji. Bet bemiegant jaučiau kaip skaudėjo tiesiogine to žodžio prasme kažkur toj vietoj kur gimda tokiais spazminiais skausmais, gal kam taip būdavo?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 05, 13:21)
Dymka, užjaučiu.  :/ , pasiseks gal kitą kartą  4u.gif
Aš nematavau Bt šįryt nes atsikėliau vidurį dienos, o ir prieš vakarą išgėriau šiek tiek tai manau nebūtų tiksli ji. Bet bemiegant jaučiau kaip skaudėjo tiesiogine to žodžio prasme kažkur toj vietoj kur gimda tokiais spazminiais skausmais, gal kam taip būdavo?

Man jau kelios dienos taip, nzn ka gfali reiksti nes irgi dar anksti testuotis biggrin.gif
Atsakyti
Man prieš visas mėnesines kelios dienos pradėdavo skaudėti bet ten daug žemiau ir skausmas visai kitoks būdavo, o čia toks suskausta atleidžia suskausta atleidžia, tau irgi taip kipšiuk?
Atsakyti