Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Kazi ka gali sakyti speneliu dilgciojimas (is tikro net nezinau kokiu zodziu apibudinti ka as jauciu). Ir isskyros tasios, kiausinio baltymo spalvos, bekvapes.
Nejauciu jokiu pms pozymiu ax.gif testas neigiamas. Ko laukti jau nebezinau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
pas mane bt vis dar 36,8 ir skaudi krūtinė smile.gif daugiau nieko. Iki mmm 5 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2013 10 03, 10:04)
Kazi ka gali sakyti speneliu dilgciojimas (is tikro net nezinau kokiu zodziu apibudinti ka as jauciu). Ir isskyros tasios, kiausinio baltymo spalvos, bekvapes.
Nejauciu jokiu pms pozymiu ax.gif testas neigiamas. Ko laukti jau nebezinau verysad.gif  verysad.gif

Tai gal tau O susivelinusi
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 03, 08:36)
jau panasiai kaip ir as mane:) paskutiniu mmm pirma diena rugpjucio 30 4u.gif
dar nesusirgau, realiai tai jau 5d veluoja, testas vakar darytas dienos metu "suvaiduokliavo", bet kadangi RapiPreg firmos, tai daug nesureiksminu (atsiliepimai apie ji nekokie). Si ryt darytas , neigiamas...BT ir vakar ir siandien buvo 36,6  verysad.gif
tik labai neramiai miegu naktimis, nes pykina ir i pastovius noras slapintis. Pozymiai kaip ir pms krutine skauda, strenas maudzia, pilvo apacia tai paskauda, tai praeina...seiletekis burnoj neaiskus (pilna burna seiliu pastoviai), pilvas ispustas, apetitas nerealus...
nezinau net ko tiketis, noreciau labai....tik kazkaip tiketis kogero neverta

visus pozymius mano surinkai biggrin.gif deja po 4 dienu velavimo atejo mano mmm, o vaiduokli ir man rode rapipreg ir maximinis gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDILĖ83: 03 spalio 2013 - 14:28
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 10 03, 14:27)
visus pozymius mano surinkai biggrin.gif deja po 4 dienu velavimo atejo mano mmm, o vaiduokli ir man rode rapipreg ir maximinis gun_bandana.gif

biggrin.gif buna...
as tai jau praradau vilti, kazkaip nesitiki man, kad galiu buti nestuke.gif
nes testas ir siandien darytas neigiamas, mmm dar nera - veluoja jau 7d
Tik pilvas skausmingesnis tapo, itariu, kad jau ateina verysad.gif
o pozymiai tai tie patys vis, tik krutine labiau pabrinkusi tapo ir strenas labiau skauda, papusryciavau pykina lyg (o gal cia jau tik "ant smegenu" tie pozymiai)
lauksiu, ziuresiu kas bus...
Atsakyti
labas rytas. na lannri,einam koja i koka smile.gif man ir neigiamas. eina 7diena,pojuciai tiepatys,tik krutine skaudesne. BT,neisejo tik pramerkus akis pasimatuot,tai tik seip pamatavau 37,5. bet cia nieko nereiskia arba mmm ant nosies
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 04, 08:24)
labas rytas. na lannri,einam koja i koka smile.gif  man ir neigiamas. eina 7diena,pojuciai tiepatys,tik krutine skaudesne. BT,neisejo tik pramerkus akis pasimatuot,tai tik seip pamatavau 37,5. bet cia nieko nereiskia arba mmm ant nosies

as siandien nesimatavau BT, niekad jos nesimatuodavau
tik jau susivelinus mmm nusprendziau isbandyti, bet ji nebuvo auksta pas mane...tai net nzn
O Dymka, tai tikimybe yra del nestumo, juk BT kyla smile.gif
Na laukiam, pasidalinsim ivykiais 4u.gif Linkiu geros ir norimos pabaigos - sitos nezinomybes
Atsakyti
Bet tai kaip jum po savaitę vėluoja ir nieko nerodo ;/ jeigu be nervų ir ligų kažkokių nesąmonė, kad tiek vėluotų šiaip sau smile.gif nebent yra buvę ir anksčiau ar ciklai lb nereguliarūs..
Maniškė Bt 36.9 tai vos vos daugiau nei vakar , bet jaučiu irgi nieko nereiškia, nes apart tos krūtinės nk nejaučiu visiškai, bet dar 4 d iki mmm.
O dar norėjau pasitikslinti, jūs kai sakot, kad pvz liko 3 dienos iki mmm tai reiškia, kad mmm turi būti tik po 4dienų? Ar neįskaičiuojat tos mmm dienos
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 10:16)
Bet tai kaip jum po savaitę vėluoja ir nieko nerodo ;/ jeigu be nervų ir ligų kažkokių nesąmonė, kad tiek vėluotų šiaip sau smile.gif nebent yra buvę ir anksčiau ar ciklai lb nereguliarūs..
Maniškė Bt 36.9 tai vos vos daugiau nei vakar , bet jaučiu irgi nieko nereiškia, nes apart tos krūtinės nk nejaučiu visiškai, bet dar 4 d iki mmm.
O dar norėjau pasitikslinti, jūs kai sakot, kad pvz liko 3 dienos iki mmm tai reiškia, kad mmm turi būti tik po 4dienų? Ar neįskaičiuojat tos mmm dienos

Na, sunku paaiskinti, kodel taip...mmm visada budavo kaip laikrodukas. Ligu jokiu tai tikrai nera, viskas ok. Nervai, na nebent, kad dukra i 1klase isleidau, bet nemanau, kad cia jau toks stresas turetu buti, kad sutriktu ciklas. O anksciau yra buve, pries kokius pora metu, velavo 9d, bet tuomet labai itemptas gyvenimas buvo, skrydziai, nervai ir t.t. anuomet net nesukau sau galvos, kad neprasideda
Papildyta:
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 10:16)

as iskaiciuoju, jei sakau, kad liko 3d iki mmm, tai reiskia, kad ta diena (3d)turi prasideti mmm. O jei veluoja tai skaiciuoju nuo dienos, kuomet turejo prasideti mmm 4u.gif

nors kaip istiesu nzn blush2.gif
Atsakyti
Aš kalbėjau apie tą stresą kai sau įsikalbi, kad gal bus jau kas ir kodėl taip vėluoja vėluoja tada tikrai nusikelia, žinau iš patirties. Mano čia prieš pora ciklų viskas taip susimakalavo, kad iš 19 d nusikėlė į 9 mėnesio dieną lotuliukas.gif tai dabar ir nelauksiu ją.
O dar priminkit man, gimda turi būti žemai jei pastoji ar aukštai?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 04, 12:10)
Aš kalbėjau apie tą stresą kai sau įsikalbi, kad gal bus jau kas ir kodėl taip vėluoja vėluoja tada tikrai nusikelia, žinau iš patirties. Mano čia prieš pora ciklų viskas taip susimakalavo, kad iš 19 d nusikėlė į 9 mėnesio dieną  lotuliukas.gif  tai dabar ir nelauksiu ją.
O dar priminkit man, gimda turi būti žemai jei pastoji ar aukštai?

atleiskit man neismanelei bet as ir nesusigaudau ka ten su pirstu turim uzciuopti
Atsakyti
Na, paties gimdos kaklelio galiuką. Jeigu įkištum pirštą į makštį jis turi jaustis. aš irgi nelabai dar čia gaudausi bet pabandau kartais smile.gif viskas priskiriama prie NŠP
Atsakyti