Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

lapeliukas cia bt.keista nes nera tokio issiputusio pilvo kaip buna pries mmm.ir maudimas kitoks.butu stebuklas jei kilciau ryt smile.gif krutine nera pas mane skaudi.su pirmu nestumo visiskai nieko nejutau tik kad isdidejo labai
Atsakyti
visą savaitgalį praeitą pragulėjau, pramiegojau, jau taip traukė, kad negaliu..prieš tai džiūvo burna, o dabar atrodo nespėju seilių ryti ( tik nesuprantu ar čia nuo antibijotikų ar šiaip ). Na ir ta krūtinė skaudanti, kartais prieš mmm būna tokia, kartais ne tai nesuprasi. aš kažkokius požymius priskiriu jaučiamiems tik kai kuris laikas kankina ir stengiuosi nieko neįsikalbėt ;D
praeitą ciklą bt laikėsi 37.1 ir tą pačią dieną atėjo mmm, tik trim ar keturiom dienom išvis anksčiau.
Atsakyti
labas rytas.
na va,eina penkta diena kai veluoja mm. BT niekad nematavau,bet si ryta pabandziau-37ir beveik 2dalys. pilva pucia,ir nuo ryto krutine prilietus truputi jaucias. tai reiskia-ARBA-ARBA
Atsakyti
Dymka,

Tavo vietoje aš jau seniai būčiau testą pasidarius, ir šiaip panašu, kad visai gali būti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 02, 10:59)
Dymka,

Tavo vietoje aš jau seniai būčiau testą pasidarius, ir šiaip panašu, kad visai gali būti  nestuke.gif

vakar dariaus,neigiamas,o paskutiniu mm pirma diena buvo rugsejo1
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 02, 11:51)
vakar dariaus,neigiamas,o paskutiniu mm pirma diena buvo rugsejo1

jau panasiai kaip ir as mane:) paskutiniu mmm pirma diena rugpjucio 30 4u.gif
dar nesusirgau, realiai tai jau 5d veluoja, testas vakar darytas dienos metu "suvaiduokliavo", bet kadangi RapiPreg firmos, tai daug nesureiksminu (atsiliepimai apie ji nekokie). Si ryt darytas , neigiamas...BT ir vakar ir siandien buvo 36,6 verysad.gif
tik labai neramiai miegu naktimis, nes pykina ir i pastovius noras slapintis. Pozymiai kaip ir pms krutine skauda, strenas maudzia, pilvo apacia tai paskauda, tai praeina...seiletekis burnoj neaiskus (pilna burna seiliu pastoviai), pilvas ispustas, apetitas nerealus...
nezinau net ko tiketis, noreciau labai....tik kazkaip tiketis kogero neverta
Atsakyti
dar vis nesulaukiau mm,bet krutine pajauciau. tik ka is gines,sako gimda nieko nerodo,jos testas rodo neigiamas. sako reikia laukti kas bus. dar tepineli paeme pazet ar siaip ko nera. sendien bazine kaip ir vakar 37
Atsakyti
kazi ar gines is gimdos gali nuspres kad mm arteja. maniske sendien mane apziurit sako gimda nieko nerodo dabar
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 03, 08:59)
kazi ar gines is gimdos gali nuspres kad mm arteja. maniske sendien mane apziurit sako gimda nieko nerodo dabar

taip, jos mato...man viena kart sake, kad sulauksi mmm, nes gimda jau atsisluoksniavimui pasiruosusi
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 03, 10:18)
taip, jos mato...man viena kart sake, kad sulauksi mmm, nes gimda jau atsisluoksniavimui pasiruosusi

ti ko ta mana vista nieka nemata,tampa mane uz usu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 03, 09:21)
ti ko ta mana vista nieka nemata,tampa mane uz usu biggrin.gif

ivairiai juk buna, gal pati neisitikinus, bijo ko prisneket:))))
kantrybes... 4u.gif
as irgi laukiu ir nzn ko smile.gif kaip ant adatu sedziu, tik pas gine eiti kazkodel nenoriu dar. Realiai jau 5-6d veluoja, o testas neigiamas siandieninis
Atsakyti
QUOTE(lannri @ 2013 10 03, 10:30)
ivairiai juk buna, gal pati neisitikinus, bijo ko prisneket:))))
kantrybes... 4u.gif
as irgi laukiu ir nzn ko smile.gif  kaip ant adatu sedziu, tik pas gine eiti kazkodel nenoriu dar. Realiai jau 5-6d veluoja, o testas neigiamas siandieninis

na tai zesim kas mums cia bus,nes laikas vienodas
Atsakyti