Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 09 26, 12:11)
gali buti, kad tai vadinamasis implantacinis kraujavimas (ko ir linkiu, o ir jusu ciklo dienos tam labai atitiktu  mirksiukas.gif ). Kai kuriom moterim jo visai nebuna, kitom buna vos patepimas ar keli lasai, dar kitom buna truputi gausesnis kraujavimas (kaip lengvos mmm) ir gali uzsitest kelias dienas.
Stebekit kaip bus. Po implantavimosi hCG pakyla per kelias dienas, tai bent iki mmm dienos jusu atveju NT dar negadinciau, nes mazas sansas kad kazka rodys, jei labai jautru NT turit- tada mmm dienos ryta pabandykit, kitu atveju luktelkit 4-5 dienas po pirmo patepliojimo  4u.gif  Taippat tai reikstu, kad zirniukas dabar tvirtinasi, tai stenkites kuo daugiau ilsetis, ramybes ir stenkites nesitampyt su jokiais svoriais, sportais ir tt perdaug  4u.gif

labai aciu uz nuomone ir patarimus. Pranesiu, kai viskas bus aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 09 25, 19:33)

siaip is niekur temperatura 37 laipsniu- tikrai nera nestumo pozymis. Ypac matuojant dienos metu.

sveikos 4u.gif
zinokit,pastojus ir nesakant sawo BT, ta temperatura gali uzkilt iki 37. mano kaip ir daugumos temperatura normali 36.6,pastojus su pirmu lelium visa nestuma prasilaike36,8-37,vakarais ir 37.2.
db vel laukiuos,mazas dar nestumas,pagal viska mmm turejo vakar prasidet,testas teigiamas ir vel temperatura 37 4u.gif
nes taip kiek budawo matuok nematawus,normaliai rodo..aisku,ci adar lb ir nuo pacio zmogaus priklauso,negali kiekwienai priskirt
Atsakyti
Sveikos, vel noriu paklausti patarimo. ax.gif pagal mano cikla mm turi buti 29 d. , 26 diena pradejo tepti ir tepliojo dvi dienas ( jau maniau, kad ivyko implantacija) bet siandien rite pasirode kraujas.. ar tai reiskia, kad viskas ? nestumo nera? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krasvai @ 2013 09 28, 10:57)
Sveikos, vel noriu paklausti patarimo.  ax.gif  pagal mano cikla mm turi buti 29 d. , 26 diena pradejo tepti ir tepliojo dvi dienas ( jau maniau, kad ivyko implantacija) bet siandien rite pasirode kraujas.. ar tai reiskia, kad viskas ? nestumo nera?  verysad.gif

Labukas smile.gif

manau,kad nera.
bet nenuleisk ranku. smile.gif
Atsakyti
sveikos.
na o mano pozymiai tokie kad dar tik trecia diena kai veluoja,nors budavo kaip laikrodukas,ir kunas parodydavo pries savaitele,apie sirgima. nors nenoriu skubet,bet ryt ryte darysiuos testa.
nes pries tai turejau du nesivystancius,td jei tai buvo del toxoplazmozes td reik anksciau pasirodyt daktarui kd israsytu vaistus. siaip ir laukiu ryt ryto ir bijau,kad vel nebutu kaip praitus kartus,kai vienu vizitu isgirsti sirdeles plakima,o kitu jau tyla
Atsakyti
Sveikos smile.gif man iki mmm dar 8 dienos, bet taip pykina, miego norisi ir nesuprantu iš kur čia. Ar gali būti taip nuo antibijotikų nors jų apraše nerašo, ir išvis kažin ar geriant antibijotikus dar galima kažko tikėtis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 30, 10:00)
Sveikos smile.gif man iki mmm dar 8 dienos, bet taip pykina, miego norisi ir nesuprantu iš kur čia. Ar gali būti taip nuo antibijotikų nors jų apraše nerašo, ir išvis kažin ar geriant antibijotikus dar galima kažko tikėtis?  verysad.gif

Pykinti nuo antibiotikų tikrai gali, nes jį išderina labai žarnyno mikroorganizmus visus ir virškinimas danai streikuoja. O šeip jie įtakos vaisingumui nedaro( yra teorija tik kad KT veiksmingumą mažina), nebent antibiotikai nuo lyt. ligų kokių g.gif
Atsakyti
sveikos paneles. As su vyru planuoju 2 leliu lik viskas buvo ir pagal plana padaryta ir trecion dienon krutine padidejo , valgyt pradejau daugiau bet va likus iki sulaukt menesiniu 3 dienos, pradejau kraujot 1 diena kaip ir mazoka o 2 diena daugiau bet jau kaip 2 diena dideli pilvo apacios skausmai kad net ir vaistai net nepadeda kas tai galetu but daugiausia skauda desneji sona? Patarkit nes seip niekada tokiu skausmu nebuvo man. g.gif
Atsakyti
dar pridursiu kad kaip skauda tai net ant kojos desnios pereina tas skausmas
Atsakyti
Laba diena planiukes ir jau besilaukiancios 4u.gif Ilgai seku jusu visu rasinejimus, simptomus ir kiekviena karta bandau priskirti koki simptoma sau, bet tenka vistik nurasyti pms.O vat sykarta pokstauja tos nelemtosios su manimi.Kaip ir kiekvienas pms prasideda nuotaiku kaita, krutines skausmais o vat si karta visiskai nieko.Na tiksliau as bt nelabai seku tik paskutinem dienom kad zinociau kada susirgsiu.Tai vat 27d-37.2; 28d-37; 29-36.9; 30d-39.9.ir tik 29 diena vos vos jauciamas krutines tempimas, pilvuka karts nuo karto pamaudzia taip pat ir nugara bet labai nezymiai,plius dar padaugejo labai seiliu :)kuno temperatura svyruoja 36.9-37.2.Mano mmm ciklas svyruoja nuo 26iki29 d.Ar ka nors sako mano ciklas, pozymiai.Pasimetusi esu visiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(evitute @ 2013 09 30, 17:24)
Laba diena planiukes ir jau besilaukiancios  4u.gif Ilgai seku jusu visu rasinejimus, simptomus ir kiekviena karta bandau priskirti koki simptoma sau, bet tenka vistik nurasyti pms.O vat sykarta pokstauja tos nelemtosios su manimi.Kaip ir kiekvienas pms prasideda nuotaiku kaita, krutines skausmais o vat si karta visiskai nieko.Na tiksliau as bt nelabai seku tik paskutinem dienom kad zinociau kada susirgsiu.Tai vat 27d-37.2; 28d-37; 29-36.9; 30d-39.9.ir tik 29 diena vos vos jauciamas krutines tempimas, pilvuka karts nuo karto pamaudzia taip pat ir nugara bet labai nezymiai,plius dar padaugejo labai seiliu :)kuno temperatura svyruoja 36.9-37.2.Mano mmm ciklas svyruoja nuo 26iki29 d.Ar ka nors sako mano ciklas, pozymiai.Pasimetusi esu visiskai  g.gif

Visdelto kritau 31d-36.7 blush2.gif
Atsakyti
Evitute, o tu čia kūno temparatūrą tik matuoji ar BT, nes jei kūno tai nieko nereiškia smile.gif
Man tai jau krūtinė tokia skaudi, per naktį praktiškai pasidarė. Dar visa savaitė tai žiūrėsim smile.gif bt kol kas 36.8 bet kaip žinia, čia reiškia, kad ovuliacija buvo bent jau tiek.
Atsakyti