QUOTE(vikute0 @ 2013 09 25, 10:20)
Sveikos! O mum buvo taip. Su vaikinu pora dienu ir pora kartu pries mano MM nesisaugojom kadangi man buvo nevaisingos dienos. Susirgau MM taciau po ju jauciuosi siaubingai. Ryte buna baisus sleikstulys, pykinimas. Nakti pradejau lakstyt i wc, uzeina baisulinis galvos skausmas. Galpanasiai kam buvo nutike? Nes teoriskai pastot negalejau bet esu skaicius kad nemazai motwru taip pastojo.. ar as galejau? Nes jau apie vaikeli svaigstu metus laiko!!
Jei buvo normalios menesines- tai nemanau, kad laukiates (nes minejot, kad nesisaugojot jau pries pat mmm, tai skaitytus jau po numatytos O datos). Jei O susivelino ir buvo ne jusu numatytu laiku (kada ir butut pastojus 'saugiom dienom'), tada ir mmm data butu atitinkamai nusikelus. Tikrai nei is nieko nesulauktut normaliu mmm, jei O butu ivykus veliau. Pasidarykit testa ir bus aisku. Nestumo pozymiai prasideda
TIK pakilus hCG, jei jusu jauciami pozymiai yra del nestumo- NT jau parodys (nes jis kaip zinia reaguoja jei yra hCG).
Kaip ir jei mmm buvo normaliu metu- reikstu O ivyko apie 2 sav pries jas ir dabar NT jau rodytu ar yra nestumas ar ne.
Man panasu, kad is to didelio noro pastot pradejot labai kreipt demesi i kiekviena 'netoki' pojuti ir nuo to issirutuliojo daugybe 'nestumo simptomu', kurie gali but nei kiek nesusije su nestumu
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 25, 16:11)
mergytes o man temp laikosi virs 37, tai galima priskirt nestumo pozymui? nors testas dar nieko nerodo
siaip is niekur temperatura 37 laipsniu- tikrai nera nestumo pozymis. Ypac matuojant dienos metu.
BT- kuri yra matuojama kiekviena ciklo diena dar pries islipant is lovos yra zinoma, kad truputi pakyla ivykus O (dazniausiai per 0,1 ar 0,2 padalas- tikrai nepakankamai zymiai, kad tas pakilimas butu pastebetas nesekant BT. Ir ji nukrenta pries mmm- kartais pora dienu pries, kartais netgi tik mmm diena. Jei pastoji- tada to nukritimo nesulauki.
Kiek permeciau akim paskutinius puslapius- jusu dabar yra apie 8 DPO? tai jei ir sektut BT ir parasyta temp butu rytine ir pakilus- jai dar butu anksti nukrist jei nepastojot. Apskritai nestumo simptomam dar anksti. Apsisarvuokit kantrybe ir laukit mmm dienos ar bent jau iki 2-3 dienu pries mmm, nes siuo ciklo metu tikrai dar nieko NT nerodys, kaip ir simptomu ieskoti ar yra per anksti