Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(tedija @ 2013 09 20, 15:48)
Sveikos!  4u.gif Planuojam antra leliuka, sis ciklas pirmasis, tai tikiuosi ir bus sekmingas  biggrin.gif Norejau paklausti gal kuriai besilaukiant pradzioj skaudejo galva? Snd dar tik 5 DPO, bet man visa sia savaite pavakary siaubingai ima galva skaudet, ko nera neikad buve  doh.gif

man 3 diena po ov, galva skauda tai pat, nesuprantu gal nestuno pozymis g.gif tiesa ir pilva vis pamaudzia
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 20, 21:13)
man 3 diena po ov, galva skauda tai pat, nesuprantu  gal nestuno pozymis g.gif tiesa ir pilva vis pamaudzia

Na tikesimes kad cia nestumo pozymis mums pasireiskia thumbup.gif Man ir atrodo vis pilva pamaudzia ir krutine jautri. Bet kai pagalvoji tai nelabai imanoma jei ir laukiesi taip anksti jausti tokius pozymius, cia jau labai norisi but nestuke.gif ir i savo kuno kalba atitinkamai reaguoji biggrin.gif Greiciau ateitu testu gadinimo metas, neturiu kantrybes nors tu ka i mm laukt blush2.gif
Atsakyti
pirmieji pozymiai buvo visu pirma sapnas, kad ir kaipskambetu keistai susapnavau kad pagimdziau mergaite. ant rytojaus labai sureiksminau sapna. ir aisku krutiines padidejimas ir sujautrejimas. pries mm man to nebudavo,tad pirma mintis buvo NT. ir jis jau rode vaiduoklius. ta diena sunaudojau 6 skirtingus NT. kita diena netikedama pasidariau kraujo tyrima hormonini,ir ji pakartojau po 2d. tyrimai rode 3-4savaites intervala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2013 09 20, 23:03)
pirmieji pozymiai buvo visu pirma sapnas, kad ir kaipskambetu keistai susapnavau kad pagimdziau mergaite. ant rytojaus labai sureiksminau sapna. ir aisku krutiines padidejimas ir sujautrejimas. pries mm man to nebudavo,tad pirma mintis buvo NT. ir jis jau rode vaiduoklius. ta diena sunaudojau 6 skirtingus NT. kita diena netikedama pasidariau kraujo tyrima hormonini,ir ji pakartojau po 2d. tyrimai rode 3-4savaites intervala  4u.gif

Kokia sauni istorija 4u.gif O ka pagimdei jei ne palaptis? Sako kai sapnuoji mergyte turi gimti berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 17, 09:29)
Sveikos, tikiuosi mano sito posto nepaskelbs kaip plepesiu, bet noriu pasidalinti ka siandien sapnavau lotuliukas.gif
sapnavau daug kiausiniu, kad kepu juos ir keli kiauriniai bemusant pasirode kad jau besiformuojantis visciukas, ir man taip slykstu buvo, bes as vis musu tuos kiausus ir vis visciukas, ir kai ryte atsikeliau man is galvos tas sapnas neiseina, tai vat pasiurejau sapno reiksme:
kiausiny skylanty ir matant is jo issiritant visciuka pagal senoves mociuciu isminty reiskia nestuma
geras ane? 4u.gif  as vis laukiu tinkamo laiko NT pasidaryt...gal dar biski palauksiu ir pasidarysiu ant dienu blush2.gif

Sveika 4u.gif na tikiuosi kad ir mano atsakymo nepalaikys kaip plepesiu biggrin.gif
As irgi sapnavau kiausinius, panasus sapnas i tavo bigsmile.gif
Laabai tikiu sapnu pranasystem, man jie pildosi tik idomu kaip su siuo sapnu bus biggrin.gif
Man db 26CD eiliniai pozymiai, skauda krutine(kartais net spazmais stipriau), papilve pamaudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2013 09 20, 11:01)
O man nugaros skausmas nepraeina jau trecia diena prasidejus mmm... ar tik nebus koks uzdegimas... tai uzeina.. tai praeina... dar palauksiu savaitele ir jeigu ka, teks eit ziureti kas...

bijau ir as kazkaip jau del uzdegimo.. Man taip pat dar nepraeina nugara ir gleives kazkokios keistos pasidare, viduriai uzkieteja jau savaite, bijau net i toleta eiti.. verysad.gif nesuprantu kas su manimi darosi.. ar cia tokie nestumo pozymiai ir koks uzdegimas.. testui dar anksti turbut, po ovuliacijos 6 diena..
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2013 09 21, 20:47)
bijau ir as kazkaip jau del uzdegimo.. Man taip pat dar nepraeina nugara ir gleives kazkokios keistos pasidare, viduriai uzkieteja jau savaite, bijau net i toleta eiti..  verysad.gif  nesuprantu kas su manimi darosi.. ar cia tokie nestumo pozymiai ir koks uzdegimas.. testui dar anksti turbut, po ovuliacijos 6 diena..

Jei tau po 6DPO tai tau dar net nebuvo implantacijos. Negali jaustis taip anksti nestumo pozymiu kai dar net nebuvo implantacijos. O NT gadink dar po kokios pusantros savaites tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2013 09 21, 20:47)
bijau ir as kazkaip jau del uzdegimo.. Man taip pat dar nepraeina nugara ir gleives kazkokios keistos pasidare, viduriai uzkieteja jau savaite, bijau net i toleta eiti..  verysad.gif  nesuprantu kas su manimi darosi.. ar cia tokie nestumo pozymiai ir koks uzdegimas.. testui dar anksti turbut, po ovuliacijos 6 diena..

Tai jei tik 6 CD ir savaite uzkieteje, tada tikrai ne nestumas, nes pradeda kieteti pasikeitus hormonams, o tau jau per O tada pradejo kieteti. Ir man bent jau kieteja i ciklo gala. Bandyk skaidulingo maisto valgyt, slyvu, gerk daug vandens.. Buna uzeina tikrai periodai nesmagus. Viduriai dar kieteja nuo itempto mastymo, streso, pabandyk atsipalaiduot.

Vakar skaitinejau sita sarasiuka nestumo pozymiu, platesnis toks, bet anglu kalba: http://www.parenting...ancy?pnid=18071
Atsakyti
QUOTE(Odiseja8 @ 2013 09 23, 01:09)
Tai jei tik 6 CD ir savaite uzkieteje, tada tikrai ne nestumas, nes pradeda kieteti pasikeitus hormonams, o tau jau per O tada pradejo kieteti. Ir man bent jau kieteja i ciklo gala. Bandyk skaidulingo maisto valgyt, slyvu, gerk daug vandens.. Buna uzeina tikrai periodai nesmagus. Viduriai dar kieteja nuo itempto mastymo, streso, pabandyk atsipalaiduot.

Vakar skaitinejau sita sarasiuka nestumo pozymiu, platesnis toks, bet anglu kalba: http://www.parenting...ancy?pnid=18071

as ir taip manau, bet vis tikiuosi, kad gal.. gal kada anksciau uzkibo.. g.gif gi visko pasitaiko smile.gif po m jei nepraeis eisiu pas gydytoja.. aciu merginos uz nuomones smile.gif
Atsakyti
Sveikos! O mum buvo taip. Su vaikinu pora dienu ir pora kartu pries mano MM nesisaugojom kadangi man buvo nevaisingos dienos. Susirgau MM taciau po ju jauciuosi siaubingai. Ryte buna baisus sleikstulys, pykinimas. Nakti pradejau lakstyt i wc, uzeina baisulinis galvos skausmas. Galpanasiai kam buvo nutike? Nes teoriskai pastot negalejau bet esu skaicius kad nemazai motwru taip pastojo.. ar as galejau? Nes jau apie vaikeli svaigstu metus laiko!! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute0 @ 2013 09 25, 11:20)
Sveikos! O mum buvo taip. Su vaikinu pora dienu ir pora kartu pries mano MM nesisaugojom kadangi man buvo nevaisingos dienos. Susirgau MM taciau po ju jauciuosi siaubingai. Ryte buna baisus sleikstulys, pykinimas. Nakti pradejau lakstyt i wc, uzeina baisulinis galvos skausmas. Galpanasiai kam buvo nutike? Nes teoriskai pastot negalejau bet esu skaicius kad nemazai motwru taip pastojo.. ar as galejau? Nes jau apie vaikeli svaigstu metus laiko!!  nestuke.gif  wub.gif

Galima pasidaryti testą arba pasidaryti HCG tyrimą ir žinosit.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 25, 10:23)
Galima pasidaryti testą arba pasidaryti HCG tyrimą ir žinosit.

Manau testui dar per anksti truputeli. O as gyvenu UK tai cia iki tu daktaru prieit tragedija.. schmoll.gif
Atsakyti