Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 15, 20:40)
kokie rezultatai? As jau irgi dvi dienas veluoju ax.gif

Viena juostele ir visiskai normalios menesines biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 09 16, 12:22)
Viena juostele ir visiskai normalios menesines  biggrin.gif .

ehhh, o kiek velavo?

P.S. 4u.gif priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 16 rugsėjo 2013 - 12:51
QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 16, 09:25)
Nzn ar gali taip but bet realiai kiek domejausi gali labai letai gamintis HCG hormonas ir vos kiek daugiau skysciu tiesiog ji atskiedzia slapime, dar teko girdet kad jei viena nestuma rode anksti kita gali ir po mm velavimo tik parodyt, dar girdejau kad ir nuo lyties vaiko skiriasi kada mama suzinojo apie nestuma, nu del sito nzn bet butu smagu biggrin.gif skaiciau dar ir kad vienai 2men mm velavo ir testai neigiami buvo o echo sirdute parode, tiesiog kazkaip ten skaiciau kad slapime nera pas ja to hormono kuris nudazo juostele, nzn as neexperte ir su medicina nedraugauju tai va ir skaitineju.... man irgi vaiduokliavo vienas 10miu, ir nustojo kiti vaiduokliauti... tai irgi sedziu ir nzn ne ka galvot, iki treciadienio palauksiu eisiu pas gydytoja jei nepramus, nes ir myliukai nepramusa mm  ax.gif

Na tereikia palaukti,nes kad arteja mmm tai visai jokio zenklo.Na luktersiu dar pora dienu ir vel darysiu NT. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi mano sito posto nepaskelbs kaip plepesiu, bet noriu pasidalinti ka siandien sapnavau lotuliukas.gif
sapnavau daug kiausiniu, kad kepu juos ir keli kiauriniai bemusant pasirode kad jau besiformuojantis visciukas, ir man taip slykstu buvo, bes as vis musu tuos kiausus ir vis visciukas, ir kai ryte atsikeliau man is galvos tas sapnas neiseina, tai vat pasiurejau sapno reiksme:
kiausiny skylanty ir matant is jo issiritant visciuka pagal senoves mociuciu isminty reiskia nestuma
geras ane? 4u.gif as vis laukiu tinkamo laiko NT pasidaryt...gal dar biski palauksiu ir pasidarysiu ant dienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 16, 13:48)
ehhh, o kiek velavo?

P.S.  4u.gif  priklauso

Savaite.

Gal 4u.gif priklauso toms, kurios labai nori, laukia, tikisi. O as joms nepriklausau. Pas mane jei bus, bus, jei ne, ne, ir jokiu nei noru, nei planu nera rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 09 17, 12:31)
Savaite.

Gal  4u.gif priklauso toms, kurios labai nori, laukia, tikisi. O as joms nepriklausau. Pas mane jei bus, bus, jei ne, ne, ir jokiu nei noru, nei planu nera  rolleyes.gif .

Aisku ax.gif
Atsakyti
Sveikos, planuojam leliuka antra menesi. Ovuliacija buvo 15 diena, mm turetu buti 29. .. nuo ovuliacijos dienos pradejo mausti pilvo apacia ir nugara, uzkieteja viduriai. kas tai galetu buti gal kas galetumete patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2013 09 19, 13:07)
Sveikos, planuojam leliuka antra menesi. Ovuliacija buvo 15 diena, mm turetu buti 29. .. nuo ovuliacijos dienos pradejo mausti pilvo apacia ir nugara, uzkieteja viduriai.  kas tai galetu buti gal kas galetumete patarti?  smile.gif

O kelinta dabar yra diena po ovuliacijos? Nežinau kaip būna visoms, bet daug kam po O visada šiek tiek užkietėja viduriai, o prieš mm atleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2013 09 19, 13:07)
Sveikos, planuojam leliuka antra menesi. Ovuliacija buvo 15 diena, mm turetu buti 29. .. nuo ovuliacijos dienos pradejo mausti pilvo apacia ir nugara, uzkieteja viduriai.  kas tai galetu buti gal kas galetumete patarti?  smile.gif

Labas, zinok man buvo panasiai.. nugara pradejo skaudeti po O praejus savaitei... ir pilva maude.. ir pykinimas toks buvo prejus 2savaitem... bet... vakar sulaukiau nelabuju mmm... schmoll.gif nors jau mintys sukosi kad gal jau...
Blogiausia, kad tiek mmm pozymiai.. tiek nestumo yra labai jau panasus...
Bet tu turek vilties... gal tai tikrai pirmieji pozymiai... lauksim ziniu... tikiuos geru... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 19, 13:24)
O kelinta dabar yra diena po ovuliacijos? Nežinau kaip būna visoms, bet daug kam po O visada šiek tiek užkietėja viduriai, o prieš mm atleidžia.

4 diena po o.. na aisku gal as ir prisigalvoju jau, visgi taip laukiamas vaikutis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cherry777 @ 2013 09 19, 14:21)
Labas, zinok man buvo panasiai.. nugara pradejo skaudeti po O praejus savaitei... ir pilva maude.. ir pykinimas toks buvo prejus 2savaitem... bet... vakar sulaukiau nelabuju mmm...  schmoll.gif  nors jau mintys sukosi kad gal jau...
Blogiausia, kad tiek mmm pozymiai.. tiek nestumo yra labai jau panasus...
Bet tu turek vilties... gal tai tikrai pirmieji pozymiai... lauksim ziniu... tikiuos geru... 4u.gif

Na ka laukiu tada mm dienos, tikiuosi jos nepasirodys smile.gif aciu uz pasidalijima savo patirimais smile.gif butinai pranesiu, kai bus aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2013 09 19, 22:38)
4 diena po o.. na aisku gal as ir prisigalvoju jau, visgi taip laukiamas vaikutis smile.gif
Papildyta:

Na ka laukiu tada mm dienos, tikiuosi jos nepasirodys smile.gif aciu uz pasidalijima savo patirimais smile.gif butinai pranesiu, kai bus aiskiau smile.gif

O man nugaros skausmas nepraeina jau trecia diena prasidejus mmm... ar tik nebus koks uzdegimas... tai uzeina.. tai praeina... dar palauksiu savaitele ir jeigu ka, teks eit ziureti kas...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Planuojam antra leliuka, sis ciklas pirmasis, tai tikiuosi ir bus sekmingas biggrin.gif Norejau paklausti gal kuriai besilaukiant pradzioj skaudejo galva? Snd dar tik 5 DPO, bet man visa sia savaite pavakary siaubingai ima galva skaudet, ko nera neikad buve doh.gif
Atsakyti