Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mejja @ 2013 07 03, 22:13)
Mano lygiai tokia pat savijauta  unsure.gif Dar ir pilvą pamaudžia. Atrodo, kad tuoj tuoj ir prasidės  doh.gif
Jau savaitę eidama į darbą įsidedu įklotą, nes taip ir atrodo, kad tuoj bus  cool.gif
Pilvą irgi pučia... Jaučiuosi visa tokia "pilna".
Ėch bijau, kad dar vienas mėnuo be nieko  verysad.gif Reikia laukti, nėra kitos išeities.

jei neateis mm kartok NT, linkiu kad kad gandrai kuo greiciau atskristu 4u.gif
as snd pakartojau paskutini jau NT daugiau nebegadinsiu, nes tikrai teigiamas wub.gif vakar pranesiau vyrui ir sunui (kadangi jau lb didelis ir viska puikiai supranta,tai pamaniau nera ko slepti nuo jo )wub.gif db bandysiu atsipalaiduoti ir megautis nestumu nestuke.gif o paskui keliausiu pas gine, kad paziuretu ar tikrai viskas ok smile.gif
Atsakyti
Endži - nuoširdūs sveikinimai 4u.gif ir baltas pavydas wub.gif

Aš tai be proto bijau šiandien eiti pas ginę.. P. S. aš pas ją ir turėjau eiti šį mėn. persirgus, bet taip ir nesulaukiau mmm.. Gegužės pab. ėjau ieškoti ko nors, kas ten neturėtų būti, nes turiu problemų krūtyse, tai chirurgas liepė atvežti "fotoalbumą" iš ginekologės biggrin.gif Padarė man porą foto, kad kiaušidės švarios, gražios, viskas puiku. Tik paminėjo, kad gimda nusisukusi į nugarą, ne kaip pas daugumą. Išrašė vaistukų nuo uždegimo, žvakučių nuo grybelio.
Galbūt tie vaistai kažką padarė? Šiandien ~39 CD, o jausmas toks pats - maudžia pilvą, nugarą. Aišku, jau vilties, kad nestuke.gif liko koks 1%, nes būtų 5 sav., tai neįmanoma, kad nerodytų testai NET vaiduokliuko.

Ir laukiu greičiau sužinoti, nes jau gana svajoti, tik nežinau, kaip neapsiverkti, kai pasakys, kad "kažkas yra, bet tikrai ne nėštumas". Aš jau dabar bandau nusiteikti, ką galvoti, kad nesureaguočiau taip skaudžiai, nors ir numanau atsakymą.
Atsakyti
Man siandien 32CD. Krutine pajautrejusi,tepliojimu nebera. Pilvuka pamaudena ir viskas. Kaip ir tureciau jau susirgti,bet jokiu pozymiu kad mm atkeliaus nera. Negi vel veluos mm doh.gif galetu isvis nebeatkeliauti jos wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Esu cia naujoke, vis paskaitineju, bet nieko panasaus nerandu.
Gal jus galit, bent savo nuomone pasakyti?
Menesines buvo birzelio 2-10 ciklas kas 28d. Nesaugius santykius turejau 23d.
Regis dar visai nedaug prabego, bet mm nesulaukiu, testo darytis nedrystu. Pilva labai idomiai ties kiausidem pamaudzia.
Kaip manot ar galiu but pastojusi (regis 23d buvo nevaisinga) ?
Atsakyti
QUOTE(venanta @ 2013 07 04, 16:17)
Sveikos mergaites,
Esu cia naujoke, vis paskaitineju, bet nieko panasaus nerandu.
Gal jus galit, bent savo nuomone pasakyti?
Menesines buvo birzelio 2-10 ciklas kas 28d. Nesaugius santykius turejau 23d.
Regis dar visai nedaug prabego, bet mm nesulaukiu, testo darytis nedrystu. Pilva labai idomiai ties kiausidem pamaudzia.
Kaip manot ar galiu but pastojusi (regis 23d buvo nevaisinga) ?

O ciklas visada reguliarus? Gal O susivelino? siaip pagal skaiciavimus 23 jau neturejo but vaisinga, bet jei O susivelino visaip galejo but. Tuo paciu, jei O susivelino, tai gal ir mmm dar nesiskaito, kad veluoja, o tiesiog nusikele keliom dienom g.gif pasidarykit NT, gal kazka parodys, o siaip belieka laukt ir ziuret, ar mmm ateis, ar NT prades rodyt. Siaip visoki pamaudimai ir kiti simptomai galimi tiek su pms tiek su pastojimu, tai sunku kazka tiksliai pasakyt. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 04, 17:35)
O ciklas visada reguliarus? Gal O susivelino? siaip pagal skaiciavimus 23 jau neturejo but vaisinga, bet jei O susivelino visaip galejo but. Tuo paciu, jei O susivelino, tai gal ir mmm dar nesiskaito, kad veluoja, o tiesiog nusikele keliom dienom  g.gif  pasidarykit NT, gal kazka parodys, o siaip belieka laukt ir ziuret, ar mmm ateis, ar NT prades rodyt. Siaip visoki pamaudimai ir kiti simptomai galimi tiek su pms tiek su pastojimu, tai sunku kazka tiksliai pasakyt. Sekmes  4u.gif

Na ciklas paskutiniu metu buvo reguliarus, nes naudojau pleistrus. Tik birzeli nutraukiau jo naudojima. Na ryt bandysim NT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venanta: 04 liepos 2013 - 16:48
QUOTE(venanta @ 2013 07 04, 16:41)
Na ciklas paskutiniu metu buvo regulerus, nes naudojau pleistrus. Tik birzeli nutraukiau jo naudojima. Na ryt bandysim NT

Cia labai svarbi informacija, kuria praleidot anoj zinutej biggrin.gif kada tiksliai nutrauket? Nes nuo to ir O data galejo pakist ir siaip nutraukus kontraceptikus ciklas daznai nebuna iskart reguliarus, tai nesekant ovuliacijos nelabai ir iseitu nustatyt kada vaisingos dienos buvo ir ar galejo uzkibt ar ne 4u.gif gali but, kad tik mmm veluoja (del kontraceptiku nutraukimo), o galbut ir nestumas, pabandykit NT pasidaryt, gal bus aiskiau, kitu atveju laukti ir stebeti beliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 04, 17:51)
Cia labai svarbi informacija, kuria praleidot anoj zinutej  biggrin.gif  kada tiksliai nutrauket? Nes nuo to ir O data galejo pakist ir siaip nutraukus kontraceptikus ciklas daznai nebuna iskart reguliarus, tai nesekant ovuliacijos nelabai ir iseitu nustatyt kada vaisingos dienos buvo ir ar galejo uzkibt ar ne  4u.gif  gali but, kad tik mmm veluoja (del kontraceptiku nutraukimo), o galbut ir nestumas, pabandykit NT pasidaryt, gal bus aiskiau, kitu atveju laukti ir stebeti beliks  4u.gif

Matot nutraukiau geguzes 25 kaip ir turejo buti pertrauka. Tada susirgau birzelio 2d. Viskas kaip ir gerai. Jokiu mm simptomu nejauciu. Tik pilvuka pamaudzia.
Atsakyti
QUOTE(venanta @ 2013 07 04, 16:57)
Matot nutraukiau geguzes 25 kaip ir turejo buti pertrauka. Tada susirgau birzelio 2d. Viskas kaip ir gerai. Jokiu mm simptomu nejauciu. Tik pilvuka pamaudzia.

Aisku, tada galeji but, kad ciklas atsistatineja ir O ivyko veliau. Tai arba mmm veluodamos pasirodys, arba NT pasakys kame reikalas biggrin.gif jei O buvo apie 23 birzelio ir pastojot, dar gali but, kad truputi anksti, kad NT rodytu, bet galit pabandyt, siaip apie 9 - 10 liepos jau turetu aiskiai NT rodyt ar yra nestumas ar ne 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi cia vis uzklystu paskaitineti. Irgi vis laukiu savo issvajotu II pagaleliu smile.gif Jau kaip ir i gala mano ciklas, bet pastarosiom dienom mane siaubingai pykina (zinau, kad dar per anksti visiem simptomam nes iki mmm mazdaug savaite, gal biski maziau) ir saldytuva tustinu (nuo pusryciu iki naktipieciu). Keisciausias reikalas man su OT. Pries dvi savaites dariausi, rode kad O tuoj tuoj, tada aisku ND ir i kelione. Po jos grizus, kiek besidarau OT tiek man ryskios abi juosteles. Nd toliau daromi. Bet gi negali taip buti, kad man puse ciklo OT rodys teigiamus, gi turi kazkada sustoti. Gal kas zino ar cia mano organizmas siauteja, ar OT issidirbineja.
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 07 04, 07:15)
Sveikinu Tave  4u.gif  clap_1.gif  Idomu butu NT pamatyti tavo  blush2.gif
O tau dabar reikia atsipalaiduoti ir ilsetis  nail.gif  lengvo nesiojimo tau  nestuke.gif  wub.gif

kaip ir zadejau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 07 04, 17:29)
Gal kas zino ar cia mano organizmas siauteja, ar OT issidirbineja.

Ar OT juostelės abi ryškios, ar testinė blankesnė? Šiaip tai OT ir po O neretai vaiduokliuoja.
Atsakyti