Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Acii visoms uz palaikyma. Vis smagiau nei vienai. 30 miu gali ir nerodyti:) dar palauk
Atsakyti
Dar lauksiu smile.gif .
Atsakyti
As tai bandau susitaikyt su tuo ,kad nk nebus jau. Nes tas kraujavomas nesibaigia nors tiksliau butu tepimas nes ant kelnaiciu tik demele kokia,o nusivalius popieriumi siek tiek kraujo. Galetu tiesiog mmm ateit ir buciau labai net rami.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 12, 07:59)
Buvau vakar,sake nestumo gimdoj nemato ,o siaip viskas gerai si manim . Na bet jei jis ir butu tai juk nematytu nes tik kokios 3.5 savaites jam ar  max 4. Teplioja iki siol. Sake gal koks uzdegimas bet nemato jo osrase antibijotiku del visa pikta pagert. Bet mano mm uz 2 d turi but,o bt sirit 37.1  o tokia niekad nebudavo auksta. Nzn ka daryt ar gert antibijotikus ar laukt mm nes jei netycia nemate nestumo tai negerai butu juos gerti. Patarkit ka daryti?

Įsiterpsiu blush2.gif tokio laiko nestuke.gif ir neturi matyti, matosi kai mmm vėluoja daugiau nei savaitę. Jau geriau palauk mmm dienos, kam tie antibai.
Atsakyti
Nu ka kraujo kaip ir daugeja tai jauciu bus anksciau ateje mmm. Dar ryt ziuresim bet nezada nk gero. Keista,kad tik kraujas be jokiu kresuliuku ar gleiviu kaip per mm buna. Tik ta nenaudele bt mane apgavo vadinasi..o gal tiesiog kas uzkibe buvo ir dingo..
Atsakyti
Sveikos,

pas mane kaip ir pas visas neuzkibo dar vis,ateina vis tos nelemtos mmm... norejau pasiteirauti ateiciai gal cia biski ir ne i tema klausiu 4u.gif nuo kada pradeda skaiciuoti daktarai nestuma?nuo paskutiniu menesiniu? ar nuo ko kito? ateiciai tiesiog noriu zinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 09 13, 10:43)
Sveikos,

pas mane kaip ir pas visas neuzkibo dar vis,ateina vis tos nelemtos mmm... norejau pasiteirauti ateiciai gal cia biski ir ne i tema klausiu  4u.gif nuo kada pradeda skaiciuoti daktarai nestuma?nuo paskutiniu menesiniu? ar nuo ko kito? ateiciai tiesiog noriu zinoti blush2.gif

Nuo pirmos paskutiniu mm dienos
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 13, 10:59)
Nuo pirmos paskutiniu mm dienos

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 12, 20:17)
Nu ka kraujo kaip ir daugeja tai jauciu bus anksciau  ateje mmm. Dar ryt ziuresim bet nezada nk gero. Keista,kad tik kraujas be jokiu kresuliuku ar gleiviu kaip per mm buna. Tik ta nenaudele bt mane apgavo vadinasi..o gal tiesiog kas uzkibe buvo ir dingo..

Su tom menesinem, tai daro jos kaip nori.

O man dar neprasidejo.

Jau rytoj ryte testuka butinai darysiu.

Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 09 13, 12:40)
Su tom menesinem, tai daro jos kaip nori.

O man dar neprasidejo.

Jau rytoj ryte testuka butinai darysiu.

kokie rezultatai? As jau irgi dvi dienas veluoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 15, 20:40)
kokie rezultatai? As jau irgi dvi dienas veluoju ax.gif

Mmm veluoja 2dienas,o NT 12.5 ml jautrumo nieko nerodo.Ar taip gali buti? Nors 10ml vaiduokliavo.
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 09 16, 08:13)
Mmm veluoja 2dienas,o NT 12.5 ml jautrumo nieko nerodo.Ar taip gali buti? Nors 10ml vaiduokliavo.

Nzn ar gali taip but bet realiai kiek domejausi gali labai letai gamintis HCG hormonas ir vos kiek daugiau skysciu tiesiog ji atskiedzia slapime, dar teko girdet kad jei viena nestuma rode anksti kita gali ir po mm velavimo tik parodyt, dar girdejau kad ir nuo lyties vaiko skiriasi kada mama suzinojo apie nestuma, nu del sito nzn bet butu smagu biggrin.gif skaiciau dar ir kad vienai 2men mm velavo ir testai neigiami buvo o echo sirdute parode, tiesiog kazkaip ten skaiciau kad slapime nera pas ja to hormono kuris nudazo juostele, nzn as neexperte ir su medicina nedraugauju tai va ir skaitineju.... man irgi vaiduokliavo vienas 10miu, ir nustojo kiti vaiduokliauti... tai irgi sedziu ir nzn ne ka galvot, iki treciadienio palauksiu eisiu pas gydytoja jei nepramus, nes ir myliukai nepramusa mm ax.gif
Atsakyti