Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 11, 11:55)
As tai pagalvojau,kad tos manomm gali ateit dar tik uz 3 dienu nui dabar,cia vekiausiai butu. Bet va vel pradejo tepluot krauju rausvu..aisku ta bt kelia dar upa bet siaip noriu pas daktare greiciau. Kas cia man daros suzinot:/ o tau kauboyj turetu  rodyti testas kaip ir.

jei rausvu krauju tai nemanau kad jau ka gero reiskia.... gal mm supuliavo ko, nes nemanau kad tiek turetu tepliot. linkiu greiciau issiaiskinti
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 11, 12:55)
As tai pagalvojau,kad tos manomm gali ateit dar tik uz 3 dienu nui dabar,cia vekiausiai butu. Bet va vel pradejo tepluot krauju rausvu..aisku ta bt kelia dar upa bet siaip noriu pas daktare greiciau. Kas cia man daros suzinot:/ o tau kauboyj turetu  rodyti testas kaip ir.

O pas daktare, jau uzsirasiusi?

Man dar neprasidejo mmm.
Matai, testa dariau vakar vakare, gal, kad vakaras nerode nestumo. O gal, kad jo nera biggrin.gif . O gal dar per anksti. Nezinau.
Atsakyti
Tik 24 d. Tai ir numirt gali. Vkr buvau registraturoj sakau palauksiu sako nera laisvu vietu. Tai eisiu sian po darbo ir zysiu,kad palauksiu nu gal tikrai kas neateis ar maziau uztruks. Reik paburt daugiau simptomu sesutei nes kitaip ziuriu nereaguoja. Siaip man kai buvau santariskese net su skausmu tu tepliojimy pradzioj tada ovuliacijos diena buvo..sake jei nepraeis pradet gert kontraceptikus . Tai bet jei netycia laukiuosi kazkaip,butu negerai. Uztai noriu kuo greiciau pas ja nueit
Atsakyti
Gal priims siandien smile.gif .

O as uzsirasiusi 17 dienai. Tai jei prasides mmm, nenueisiu, o jei ne, tai gerai, paziures viska smile.gif .
Atsakyti
Buvau vakar,sake nestumo gimdoj nemato ,o siaip viskas gerai si manim . Na bet jei jis ir butu tai juk nematytu nes tik kokios 3.5 savaites jam ar max 4. Teplioja iki siol. Sake gal koks uzdegimas bet nemato jo osrase antibijotiku del visa pikta pagert. Bet mano mm uz 2 d turi but,o bt sirit 37.1 o tokia niekad nebudavo auksta. Nzn ka daryt ar gert antibijotikus ar laukt mm nes jei netycia nemate nestumo tai negerai butu juos gerti. Patarkit ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 12, 06:59)
Buvau vakar,sake nestumo gimdoj nemato ,o siaip viskas gerai si manim . Na bet jei jis ir butu tai juk nematytu nes tik kokios 3.5 savaites jam ar  max 4. Teplioja iki siol. Sake gal koks uzdegimas bet nemato jo osrase antibijotiku del visa pikta pagert. Bet mano mm uz 2 d turi but,o bt sirit 37.1  o tokia niekad nebudavo auksta. Nzn ka daryt ar gert antibijotikus ar laukt mm nes jei netycia nemate nestumo tai negerai butu juos gerti. Patarkit ka daryti?

Kaip idomiai gal uzdegimas-imk vaistu. tai reiktu istirt. As tavo vietoj palaukciau. Tepliojimas viltis musa zemym bet BT tikrai kazka sako. Jei nescia ir teplioja tai pabandyk pagert vit c, medetku arbatos, as geriau kai laukiaus ir tepliojo. Truputi apstabde. O gal yra galimybe privaciai nueit?
Atsakyti
De tepliohimo sake gal neiskraujavau normaliai per praeitas mmm ir dar valosi gimda. Siaip vienas kitas vos matomas kresuliukas iskrites yra,o dabar va vel tik kraujas tepa. O ir nebesauda. Paskaiciavau tai butu tik 3 sav ir 5 d. Jei siandienos kraujavimas neperaugs i normalias mmm teks laukt kito vizito 24 d. Privaciai nelabai iseitu nueiti kol kas:)
Atsakyti
Manau, kad dar palauk su tais vaistais, nebedaug liko iki mmm.
Kazkaip keista del to neiskraujavimo per ankstesnes mmm. Buna taip, kad neiskraujuoja iki galo?
g.gif

O man vis dar neprasidejo. Apskritai jauciuosi, taip, lyg jos man butu jau praejusios. Tik krutine jautresne.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 09 12, 09:42)
Manau, kad dar palauk su tais vaistais, nebedaug liko iki mmm.
Kazkaip keista del to neiskraujavimo per ankstesnes mmm. Buna taip, kad neiskraujuoja iki galo?
g.gif

O man vis dar neprasidejo. Apskritai jauciuosi, taip, lyg jos man butu jau praejusios. Tik krutine jautresne.

koki testa dareisi? kada vel ketini kartot?

o del neiskraujuotu mm idomiai kazkaip, negirdejau kad taip buna... na bet as ne daktere.
Atsakyti
Kauboje,gal tau ju ir nebus? Svarbiausia nesijaudint tai jos ir ateina jei buna uzvelave. As ir pati nesupratau del to uzsilaikymo. Nu bet tai viena kontrc liepia gert kita antibijotikus..ir niekas nieko neranda. Toks jausmas,kad vienodai jom. Nenoriu as to brudo,o tai paskui gali dar blogiau po ju but. Lauksiu db sekmadieniojei neprasides mmm darysiuos dar testa ir tada jau pas gydytoja ta 24 d. Tiesa vakar sake ,kad mate geltonkuni tai bent eeiskia,kad ovuliacija tikrai buvo? Ir kiausides didesnes kazkiek bet atseit cia nk nereiskia
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 12, 10:13)
Kauboje,gal tau ju ir nebus? Svarbiausia nesijaudint tai jos ir ateina jei buna uzvelave. As ir pati nesupratau del to uzsilaikymo. Nu bet tai viena kontrc liepia gert kita antibijotikus..ir niekas nieko neranda. Toks jausmas,kad vienodai jom. Nenoriu as to brudo,o tai paskui gali dar blogiau po ju but. Lauksiu db sekmadieniojei neprasides mmm darysiuos dar testa ir tada jau pas gydytoja ta 24 d. Tiesa vakar sake ,kad mate geltonkuni tai bent eeiskia,kad ovuliacija tikrai buvo? Ir kiausides didesnes kazkiek bet atseit cia nk nereiskia

As tiek tokiu abejingu gydytoju sutikau siais metais kad net baisu daros, pamirsta jie apie savo hipokrato priesaika. as tavo vietoj nei kT nei antibijotiku nes pakentum leliui. Kaip ziauru kai daktarai pro pirstus ziuri, kai kurie atrodo nori pasijuokti is tavo skausmo... laikyk kojas sukryziavus, gal nepramus mm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 09 12, 10:53)
koki testa dareisi? kada vel ketini kartot?

o del neiskraujuotu mm idomiai kazkaip, negirdejau kad taip buna... na bet as ne daktere.

Dariau uzvakar vakare, Rimi pirkau, 20 stiprumo, galintis parodyti nestuma mmm veluojant viena diena. Gal nerode, kad vakare dariau, gal, kad jo nera, nezinau. Turiu dar viena, darysiu jau dabar ryte, tik nezinau kuri ryta. Sestadieni jau tikrai darysiu, jei vis dar nebus mmmm. Taip ilgai nera uztruke dar. Liepa, nei is sio nei is to, du kartus sirgau, tai gal dabar duos menesiuka pailseti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 12 rugsėjo 2013 - 10:47