Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 10, 07:41)
Siryt nustebino bt  po vakarykscii 36.8 pakilo iki 37.0  tai kaip suprantu tas implantacinis pakritimas jei buvo tai gal cia jis ..gaila ankstesnem dienom nematavau bet pagal kitus ciklus mazdaug zinau kaip gali buti. Is esmes jau tureti krist pradet jei iki mmm apie 3 d. Jokiu pozymiu apart ispusto pilvo ir kartais tokiu spazmu nejauciu:) kaip jus laikotes sirit?

Po tiek ilgai užtruktų dienų, atėjo mano mm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2013 09 10, 11:50)
Po tiek ilgai užtruktų dienų, atėjo mano mm  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
Smlga neliudek labai 4u.gif . Man tai vsa pilva maudzia skauda kai paspaudziu..sianduen vaziuosiu pirkt testuku tu jautresniu tai gal ka jau parodys,o jei ne manau ir man mm ateis. Keista tik,kad kruti es visai nejauciu nors budavo skaudu priliest:) dar mane taip sunervino darbe ,kad atrodo ka nors uzmusiu..
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 10, 13:24)
Smlga neliudek labai 4u.gif .  Man tai vsa pilva maudzia skauda kai paspaudziu..sianduen vaziuosiu pirkt testuku tu jautresniu tai gal ka jau parodys,o jei ne manau ir man mm ateis. Keista tik,kad kruti es visai nejauciu nors budavo skaudu priliest:) dar mane taip sunervino darbe ,kad atrodo ka nors uzmusiu..

tik jau neskriausk nieko lotuliukas.gif , nieko vyrui pasakiau, tai liepė neliūdėt, sakė, dar pasiseks blush2.gif
Atsakyti
Vos susivaldziau:D pasidariau ta 10 miu testa tai nk nerodo jis man. Kaip manot jei ryte pakartociau gal parodytu? Ar ir tokio jautrumo gali nerodyti iki mmm dienos ar net joms neatejus?smile.gif
Atsakyti
Galvojau testuka pasidaryti savaitgali, bet viena jau siandien vakare isbandziau. Grazi viena juostele. Testas 20 miu, galintis parodyti nestuma menesinems veluojant viena diena. Dar turiu viena. Palauksiu diena kita, jei neprasides mmmm, koki ryta pakartosiu.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 10, 17:51)
Ar ir tokio jautrumo gali nerodyti iki mmm dienos ar net joms neatejus?smile.gif

taip, gali ir patys jautriausi testai nerodyt, kol mmm neveluoja 4u.gif

Merginos, nenukrypkit nuo temos pobudzio ir esmes, nes moderatore sake ja iskels i plepalu temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 22, 21:51)
Na nieko gero ir nepasake man gin. Labai nerimavau ,tai nuvaziavau pas privacia.. Pasake ,jog kazkur 5-6 savaite,bet neissilaike mano zirniukas verysad.gif ivardino daug priezasciu ivairiu,dabar net nuotaikos nebera  verysad.gif

Kaip nuliudinai su tokiomos blogomis ziniomis,man net du kartus is eiles buvo persileidimas.Dabar uz keliu dienu vel turi buti mmm,bet labai tikiuosi,kad jos neateis.O tau stirybes ir kai atsigausi bandykit vel:)
Atsakyti
Kauboyje ,o uz kiek dienu tau mm. Sio ryto teste isryskejo kazkokia tik pavertus matoma juostele ir lyg be spavos tai manau tiesiog izdzivimo linija. Pilva ziauriai raizo na ir krutine po truputi pilneja. Tiesa bt sirit 37.1. Atsiprasau,kad karyais su klaidom rasau nes tik per telefona interneta turiu
Atsakyti
Apie testus kalbat, tai man dbest paskutini kart nestuma parode 3d iki numatomu mm, bet cia man pasiulyle kt pasidaryt bet ir easy test rode bet gerokia blankiau nei dbest, o kai mm velavo 3 dienas 10miu testas isryskejo per pora sekundziu
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 11, 08:05)
Kauboyje ,o uz kiek dienu tau mm. Sio ryto teste isryskejo kazkokia tik pavertus matoma juostele ir lyg be spavos tai manau tiesiog izdzivimo linija. Pilva ziauriai raizo na ir krutine po truputi pilneja. Tiesa bt sirit 37.1. Atsiprasau,kad karyais su klaidom rasau nes tik per telefona interneta turiu

Man sandien 31 ciklo diena. Menesines turejo buti kokia 25-27 diena. Tai kaip ir veluoja.
Sianakt jau maniau, kad bus, nes pilvo apacia ir makstis tokie isitempe buvo, ryte kaip ir pilva paskaudejo, isidejau paketa. Jauciu kad tuscias jis g.gif .
Atsakyti
As tai pagalvojau,kad tos manomm gali ateit dar tik uz 3 dienu nui dabar,cia vekiausiai butu. Bet va vel pradejo tepluot krauju rausvu..aisku ta bt kelia dar upa bet siaip noriu pas daktare greiciau. Kas cia man daros suzinot:/ o tau kauboyj turetu rodyti testas kaip ir.
Atsakyti