Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Dzuly27 @ 2013 09 03, 11:16)
as irgi nesutikciau, nes ant saves pajutau tos lakstymus i tualeta. Man jie prasidejo kazkur apie 6-7 savaite, as nakti keliausi po 4 kartus, kaip gydytoja sake nesciai tai normalus reiskinys ir net I trimestre......

Dažnas šlapinimasis buvo man pirmasis neštumo požymis. biggrin.gif Niekada nakti nesikeldavau i WC,o kai pradejau lakstyti ir dienos metu ir nakti po kelis kart,kažkas itartina paliko.GAlvojau,gal kojas atšaliau kur nors.NEs testai dar nieko nerode.
Atsakyti
As biski ne i tema, sakykit kokia jusu nuomoneir atsiliepimai apie INSTANT VIEW nestumo testus? Meluoja?
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu kartu su jumis laukti gandriuko, tikiuos , kad drauge bus lengviau. Planuojame jau pusmeti, kolkas dar nepavyksta, bandau stebeti savo organizma, gilintis visapusiskai i sia tema, daug ka suzinau, bandau, skaitau...

Taip pat kaskart PMS simptomus laikau nestumo pradzios simptomais smile.gif kai lauki, tai nevalingai gaunas, kol kas vis tenka nusivilti...
Atsakyti
Mane pirma tremestra i tulika dazniau vare, nei antram ar treciam tremestre pakolkas smile.gif Tiesiog kai gimda dar vietoj ir ji pradzioj nestumo pabrinksta- tada tas labai daznai pasijaucia 'ant' slapimo pusles biggrin.gif

Merginos, cia yra NEpokalbiu tema, si tema skirta aptarti konkrecius simptomus (kokie jum buvo pastojus, kurie norit paklaust ar jie gali but nestuke.gif ir pan). Pokalbiu ir kartu planavimo/laukimo temos yra cia: http://www.supermama...p?showforum=207
Atsakyti
Sveikos merginos, aš kaip ir jūs su tom pačiom problem. Su vyru nėštumo dar neplanuojam, jei baigia tai išorėje ant manęs, vaistų nevartoju. Paskutiniu metu turėjau gan reguliares mėnesines, 28-30 d. keleta mėnesių tarp mm patepliodavo, tas pats buvo ir prieš metus, gine nieko nerado, sakė stresas.
Paskutis mano ciklas prasidėjo Liepos 31 (iki rugpjucio 5 d. buvo mm) menesio vidurį vėl patepe truputi tik. Šiandien jau rugsėjo 5, o mm nėra. kai turėjo prasideti, jauciau visus simptomus kaip visada, pilvo apacia budavo kietoka, krutine truputi padidedavo. Taigi jau 37 diena, o ju nera doh.gif , pries pora dienu pasidariau testa blush2.gif deja ryto neistveriau pasidariau dienos metu, rode tik I. Uzsirasiau pas ginekologe doh.gif vietos rado tik menesio pabaigoje tai lauksiu, na dar rankineje turiu viena testa. jei iki savaitgalio nesulauksiu mm - darysiu dar karta.
Nestumo simptomu nelabai jauciu, na krutine truputi jauciasi kaip ir pries mm, vat vakar visa diena vaiksciojau kaip senute, strenas skaudejo ziauriai, manasis net fastum geliu tepe verysad.gif . Nei silpnumo, nei pykinimo, nei dazno slapinimosi nera. tai matyt teks laukti mm?
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2013 09 05, 16:54)
Sveikos merginos, aš kaip ir jūs su tom pačiom problem. Su vyru nėštumo dar neplanuojam, jei baigia tai išorėje ant manęs, vaistų nevartoju. Paskutiniu metu turėjau gan reguliares mėnesines, 28-30 d. keleta mėnesių tarp mm patepliodavo, tas pats buvo ir prieš metus, gine nieko nerado, sakė stresas.
Paskutis mano ciklas prasidėjo Liepos 31 (iki rugpjucio 5 d. buvo mm) menesio vidurį vėl patepe truputi tik. Šiandien jau rugsėjo 5, o mm nėra. kai turėjo prasideti, jauciau visus simptomus kaip visada, pilvo apacia budavo kietoka, krutine truputi padidedavo. Taigi jau 37 diena, o ju nera  doh.gif , pries pora dienu pasidariau testa  blush2.gif  deja ryto neistveriau pasidariau dienos metu, rode tik I. Uzsirasiau pas ginekologe  doh.gif  vietos rado tik menesio pabaigoje tai lauksiu, na dar rankineje turiu viena testa. jei iki savaitgalio nesulauksiu mm - darysiu dar karta.
Nestumo simptomu nelabai jauciu, na krutine truputi jauciasi kaip ir pries mm, vat vakar visa diena vaiksciojau kaip senute, strenas skaudejo ziauriai, manasis net fastum geliu tepe verysad.gif . Nei silpnumo, nei pykinimo, nei dazno slapinimosi nera. tai matyt teks laukti mm?

Siaip pirmas ir pagrindinis nestumo simptomas yra veluojancios mmm smile.gif o visi kiti tie patys pirmieji pojuciai ir nestumo simptomai labai daznai sutampa su pms simptomais. Toki isskirtinesni nestuminiai pozymiai (kaip silpnumas, pykinimas, nuovargis, mieguistumas ir pan) dazniausiai prasideda tik apie 6 nestumo savaite. Tai kitu simptomu nebuvimas- nieko tikslaus nesako mirksiukas.gif
Pakartokit ryt NT ir ziurekit ka rodys, jei pastojot- jau turetu aiskiai rodyt. Kitu atveju velavimas gali but del ciklo sutrikimo del kazkokiu priezasciu (kaip stresas, vaistai, liga ir pan) g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 09 05, 17:57)
Siaip pirmas ir pagrindinis nestumo simptomas yra veluojancios mmm  smile.gif  o visi kiti tie patys pirmieji pojuciai ir nestumo simptomai labai daznai sutampa su pms simptomais. Toki isskirtinesni nestuminiai pozymiai (kaip silpnumas, pykinimas, nuovargis, mieguistumas ir pan) dazniausiai prasideda tik apie 6 nestumo savaite. Tai kitu simptomu nebuvimas- nieko tikslaus nesako  mirksiukas.gif
Pakartokit ryt NT ir ziurekit ka rodys, jei pastojot- jau turetu aiskiai rodyt. Kitu atveju velavimas gali but del ciklo sutrikimo del kazkokiu priezasciu (kaip stresas, vaistai, liga ir pan)  g.gif

na jau tiksliai reikes dar karta daryt testa. Paziuresim ka ryt man parodys rolleyes.gif
Atsakyti
na, o man taip niekas ir neatsakė kai rašiau čia..va tada kai kraujavau kraujavau vis po to paskutinį kartą pasirodė kraujo kai buvo 8dpo. Ir dabar jau dvi dienas ramu, šiandien ir šurum burum buvo ir nieko ( galvojau gal nuo to tas kraujas , kad smarkiau kažką paveiki). Šonus kaip skaudėjo paskauda dar truputį, o daugiau nieko nejaučiu. Keista nes mmm turėtų būti už kokių 4 5 dienų, o aš nieko nejaučiu. Aš pagalvojau, kad tas kraujavimas galėjo būti kažkoks gimdos išsivalymas priimant žirniuką, o tas galutinis pakraujavimas gal ir implantacija..kaip jūs manot?
Nes aš tai labai pasimetus. Rytoj bandysiu pasidaryti testą bus apie 10 dpo.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 08, 19:39)
na, o man taip niekas ir neatsakė kai rašiau čia..va tada kai kraujavau kraujavau vis po to paskutinį kartą pasirodė kraujo kai buvo 8dpo. Ir dabar jau dvi dienas ramu, šiandien ir šurum burum buvo ir nieko ( galvojau gal nuo to tas kraujas , kad smarkiau kažką paveiki). Šonus kaip skaudėjo paskauda dar truputį, o daugiau nieko nejaučiu. Keista nes mmm turėtų būti už kokių 4 5 dienų, o aš nieko nejaučiu. Aš pagalvojau, kad tas kraujavimas galėjo būti kažkoks gimdos išsivalymas priimant žirniuką, o tas galutinis pakraujavimas gal ir implantacija..kaip jūs manot?
Nes aš tai labai pasimetus. Rytoj bandysiu pasidaryti testą bus apie 10 dpo.

o koks tas pakraujavimas buvo? Visko gali but kad implantacija jei svaru dabar...
Atsakyti
Siryt vel tokio kraujo pamaciau. Maudzia dabar ten siek tiek . Bt 36.8 dariausi testa tai neigiamas dar. Atsikelus paziurejau tai gimda aukstai ir kaklelis uzdaras buvo. Jei skaiciuosim,kad nuo oculiacijos iki mmm 14 d nes visad taip budavo tai sian jau 11 dpo. ( dariausi ov testus tai mazdaug speju kada ji ivyko) . Keisciausia,kad nejauciu jokiu simptomu kaip pries mmm o ir pykindavo ir krutine lb skaudi budavo ir viduriai uzkietedavo.tik toks jaismas,kad pravirksiu kas minute. Pas gydytoja tik 24,keisti cia man tie pakraujavimai ko niekad nebuvo. :/ issipasakojau tai siek tiek lengviau kai ne viena kankinuosi.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 09, 07:43)
Siryt vel tokio kraujo pamaciau. Maudzia dabar ten siek tiek . Bt 36.8 dariausi testa tai neigiamas dar. Atsikelus paziurejau tai gimda aukstai ir kaklelis uzdaras buvo. Jei skaiciuosim,kad nuo oculiacijos iki mmm 14 d nes visad taip budavo tai sian jau 11 dpo. ( dariausi ov testus tai mazdaug speju kada ji ivyko) . Keisciausia,kad nejauciu jokiu simptomu kaip pries mmm o ir pykindavo ir krutine lb skaudi budavo ir viduriai uzkietedavo.tik toks jaismas,kad pravirksiu kas minute. Pas gydytoja tik 24,keisti cia man tie pakraujavimai ko niekad nebuvo. :/ issipasakojau tai siek tiek lengviau kai ne viena kankinuosi.

Mano implantaciniai kraujavimai buvo tris kart po mazdaug dvi tris dienas tepdavo bet nepamenu tiksliai koks bet lyg rudokai tepdavo tik sviesiai.... bet kievienam skirtingai. Bet jei pirma kart taip tada tikrai gali but impl, to ir linkiu, lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 09, 07:43)

Sveika, ar gali paaiškiti, kada gimda turi būti aukštai ar žemai.
Man visada prieš mm jiai būdavo žemai, kai baigdavos pakildavo, ir toks palengvėjimas būdavo. O dabar man mm vėluoja visa savaite su trupučiu, testas paskutini dariau anoj savaitėj, rodė tik I. nors mm pas manęs reguliarios, pas ginekologę tik 30 vietos gavau. Jaučiuosi biški kvailai nes kada aukštai ar žemai gimda, neteko domėtis, ir čia gerai ar blogai blush2.gif
Atsakyti