Amedea, tikiuosi nėra per didelio diskomforto dėl to, ypač kai tikrai žinai, jog lauki gandrų
QUOTE(makadral @ 2013 08 31, 15:24)
Amedea, tikiuosi nėra per didelio diskomforto dėl to, ypač kai tikrai žinai, jog lauki gandrų
Kolkas dar nesu del to garantuota, nes turiu tik teigiama NT ir visus tuos pojūčius, kita sav. lekiu pas gyd. ir tuomet jau pasakys ar viskas gerai. Jei patvirtins tai beabėjo visas tas diskomfortas palygint su tuom bus tik smulkmena
Labas. Man idomu..pora dienu ciklo vidury patepliojo krauju..ir sonus skauda apacia pilvo. Pries kelias dienas lyg ir ovuliacija buvo tai kazin ar neisplauke jei kazkas buvo uzkibe? Buvau net pas gydytoja tai tik pasake kad nestumo gimdoje nemato. Viskas gerai ,nesuprato del ko tas kraujas. Bet as kaip supratau gydytoja pamato tik kai zirniukas ju isitvirtina t.y. implantuojasi ,o jei dar plaukioja gimdoje nemato jo?
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 02, 13:24)
Labas. Man idomu..pora dienu ciklo vidury patepliojo krauju..ir sonus skauda apacia pilvo. Pries kelias dienas lyg ir ovuliacija buvo tai kazin ar neisplauke jei kazkas buvo uzkibe? Buvau net pas gydytoja tai tik pasake kad nestumo gimdoje nemato. Viskas gerai ,nesuprato del ko tas kraujas. Bet as kaip supratau gydytoja pamato tik kai zirniukas ju isitvirtina t.y. implantuojasi ,o jei dar plaukioja gimdoje nemato jo?
Dristu manyti, kad nestumo gydytuojas nemato pirmas 4 sav. o gal ir ilgiau. man pirma karta atliko HCG tyrima. O pati zirniuka pamate tik 6 sav. Nestuma per pirmas 3 sav. nustato HCG tyrimas
QUOTE(Amedea @ 2013 08 31, 20:05)
Kolkas dar nesu del to garantuota, nes turiu tik teigiama NT ir visus tuos pojūčius, kita sav. lekiu pas gyd. ir tuomet jau pasakys ar viskas gerai. Jei patvirtins tai beabėjo visas tas diskomfortas palygint su tuom bus tik smulkmena
Amedea, laikau kumštukus už tave, kad tik viskas gerai būtų
QUOTE(makadral @ 2013 09 02, 14:25)
Amedea, laikau kumštukus už tave, kad tik viskas gerai būtų
Dėkoju už kumštukus na nedaug beliko laukti, tikiuosi kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(lapeliukas @ 2013 09 02, 12:24)
Nelabai suprantu kaip iki ovuliacijos galėjo kažkas užkibt po O tik kelių dienų tarpe žirniukas implantuojasi i gimda.
O nėštumo taip anksti ir nematys.
Abskritai rekomenduojama tik nuo 9-12sav. echoskopa daryt. Na kažin ar anksčiau iš to būtų kažkokia nauda, jei matys gimdoje žirniuka bet nematys plakančios širdelės. O echo ankstyvame nėštume nėra gerai, rusų puslapiuose daug kur apie tai rašo: http://ya-zdorovyi.com/vred-yzi/
Aš tik del to niekur neskubu, nu o kas nuo to pasikeis mmm nėra, kitų negerų požymių taip pat, to ir užtenka
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 02, 12:56)
Dristu manyti, kad nestumo gydytuojas nemato pirmas 4 sav. o gal ir ilgiau. man pirma karta atliko HCG tyrima. O pati zirniuka pamate tik 6 sav. Nestuma per pirmas 3 sav. nustato HCG tyrimas
Aš manau individualiai, skaičiau kad kitoms jau 5sav. širdelę pamato na, bet aišku geriau eit kuo vėliau, kad jau būtų daugiau to aiškumo.
QUOTE(Vaterlo @ 2013 08 30, 17:56)
Jei atvirai, man kelia juoką merginų pasakojimai (tik neįsižeiskit, prašau), kad likus kelioms dienoms iki mmm arba kelias dienas joms vėluojant, jau jaučiamas pykinimas ar padažnėjęs bėgiojimas į wc. Pastarasis reiškinys juk būdingesnis antram ar trečiam trimestrui, kuomet gimda ima spaust šlapimo pūslę. Žinoma, kiekvienas žmogus labai individualu, bet manau, kad čia labiau sutapimai, o ne pirmi nėštumo požymiai
O šitoje vietoje jus neteisi...
Cituoju:
''Dažnas šlapinimasis
Šis nėštumo požymis atsiranda ne anksčiau kaip per dvi savaites po apvaisinimo. Nėštumo metu kraujo ir kitų skysčių kiekis visame kūne sparčiai didėja ir jūsų inkstai turi daugiau darbo nei įpratai. Viso to pasekmė didelio skysčio kiekio patekimas į šlapimo pūslę. Kai kurios moterys susiduria su daug dažnesniu šlapinimusi, net maždaug nuo 7-12 dienų iškart pakilus temperatūrai. Tai dažniausiai išlieka visą nėštumą, nes jūsų kūdikis auga ir daro vis didesnį spaudimą šlapimo pūslei.''
as irgi nesutikciau, nes ant saves pajutau tos lakstymus i tualeta. Man jie prasidejo kazkur apie 6-7 savaite, as nakti keliausi po 4 kartus, kaip gydytoja sake nesciai tai normalus reiskinys ir net I trimestre......
O man kiekviena karta pries menesines visi nestumo simptomai buna Skausmingos krutys ir speneliai, padaznejas noras slapintsi, buna pykinimas, pilvo maudymas As jau juokauju, kad kai pastosiu, tai ir nezinosiu ilgai Menesiniu ciklas pas mane nereguliarus...Dabar vel laikau kumscius ir nelaukiu mmm...